MARILYN MANSON wraca na scenę z kolejną częścią trasy One Assassination Under God Tour 2026. Album artysty "One Assassination Under God - Chapter 1" jest dostępny nakładem Nuclear Blast Records.
18/07/2026 - Marilyn Manson - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

18/07/2026 - Marilyn Manson - Łódź
Marilyn Manson wraca do Polski w 2026!
18 lipca 2026
Atlas Arena
Przedsprzedaż dla klientów Ticketmaster rozpocznie się 4 grudnia o godz. 11.00
Sprzedaż ogólna rozpocznie się 5 grudnia o godz. 11.00
MARILYN MANSON wraca na scenę z kolejną częścią trasy One Assassination Under God Tour 2026. Album artysty "One Assassination Under God - Chapter 1" jest dostępny nakładem Nuclear Blast Records.
Re: 18/07/2026 - Marilyn Manson - Łódź
Gitarka. Manson w takiej formie, że aż żal będzie nie pojechać tylko... ze ja nie pojade bo tego dnia SOAD w Warszawie, na który mam już bilet. Oby chociaż trochę zmienił set względem trasy jesiennej.
https://www.last.fm/user/kamooo
Jak grzyby po deszczu, z tymi koncertami...
18 lipca (sobota), niby fajny termin, ale się nie rozpuknę. Wstrzelił się pan Marilyn w czas festu Castle Party
18 lipca (sobota), niby fajny termin, ale się nie rozpuknę. Wstrzelił się pan Marilyn w czas festu Castle Party
Byłoby zajebiście, gdyby nie to, że mam już bilet na SOAD tego dnia. No chyba, że się sprzeda i wymieni na niedzielę, a w sobotę pojedzie na Mansona... 
Po Berlinie nie mam już wielkiego ciśnienia na MM, ale nie wykluczam. Choć pewnie skoro to weekend, to szybko sie wyprzeda.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Saimon1995
- -#Moderator

Ceny:
płyta - 399zł
trybuny - 249-599zł
Jest więc ciut drożej niż w Warszawie...
płyta - 399zł
trybuny - 249-599zł
Jest więc ciut drożej niż w Warszawie...
Z trybunami to raczej więcej niż "ciut", na Torwarze najdroższe kosztowały 439 zł.
Drożej, to było do przewidzenia, że skoro ostatni koncert poszedł w jeden dzień, to teraz trzeba podbić stawkę xD
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na razie szału ze sprzedażą nie ma, więc spokojnie będzie można poczekać bliżej koncertu z ewentualnym zakupem. Może promki wpadną.
"Tanio już było". A chyba standard zaczyna się robić, że płyta 400 zł.
www.MetalSide.pl
Może wyjdzie, że przeszacowali i kto miał widzieć to już widział, a MM bez sensownego supportu to zbyt wiele na Atlas Arene?
Na pewno część osób, która była niedawno w Torwarze, drugi raz się nie wybierze, ale na pewno będzie kolejna część, która jeszcze Mansona nie widziała. Większego problemu upatrywałbym jednak w terminie, znaczna grupa docelowa tego dnia będzie na Narodowym
.
Z drugiej strony to weekend, wiec dobry termin. Na dwoje babka wróżyła
Maiden w czasie owsiakfestu to też miał być problem, a nie był 
- Caracalized
- -#Moonchild

A jak dużo fanów Maiden uczestniczy corocznie w brudstocku? Przecież spora część audiencji tego festiwalu to randomy, które muzyką się nawet specjalnie nie interesują, a przynajmniej zawsze miałem takie wrażenie xD Tylko się nachlać i zaćpać i upokorzyć.
Koncert SOAD też nie będzie miał wielkiego wpływu na koncert MM. Bardziej wpływ będzie miał fakt, że MM chyba nigdy takiej hali w Polsce nie wypełnił, brak przyciągającego supportu, to, że niedawno był jego koncert i wyższe ceny biletów.
Z ciekawości dzisiaj wszedłem zobaczyć jak idzie sprzedaż... i aktualnie na Ticketmasterze nie ma absolutnie żadnego biletu do wyboru, nawet platinium. Na alebilet trochę do wyboru jest, ale tylko jedna sztuka po 425 zł, a za kolejne trzeba dać prawie 6 stówek. Czyżby jednak Manson był u nas aż tak popularny i inny wyprzedany tego dnia koncert na Narodowym nie będzie mieć na frekwencję żadnego wpływu?