Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Coma
Z szatni nie korzystałem, za to wejście było mega szybkie i sprawne (chyba pierwszy raz wchodziłem na Torwar bocznym), znowu fajna eventowa opaska. Wszedłem pół godziny przed czasem i zająłem miejsce ok. dziesiątego rzędu na środku, ale na samym początku bez problemu doskakałem do drugiego. Spektakl robił wrażenie, zwłaszcza Roguc dwukrotnie na trybunach, ale znowu tak jak przed przerwą w działalności wkurwił mnie brak Leszka Żukowskiego. W zeszłym roku go zagrali, bilety dwa razy tańsze a jeszcze dwa zespoły na supporcie były, niestety dorwałem wtedy dosłownie ostatni bilet na dalekich trybunach bo wszystko się wyprzedało w godzinę, i nie przeżylem tego koncertu tak jak bym chciał. Za rok bym się pewnie znowu wybrał, ale już bez entuzjazmu.
- Saimon1995
- -#Moderator

Nie mogłem być w tym roku w Katowicach, więc szarpnąłem się na finał w Krakowie. Po ubiegłorocznej trasie, wciąż mi było mało 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Kurwa, to moja ulubiona płyta Comy 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Tak jest. A trybuny od 190. Kusi mnie ten gig, nie powiem, ale mam jakąś blokadę xD
Wziąłem trybuny, płyta akurat nie była dostępna, ale ostatnio byłem prawie pod barierką, to teraz nawet wolę wygodnie posiedzieć
. Z opłatą wyszło mi ponad 300 zł, ale jeśli dowiozą zeszłoroczny poziom, to nieironicznie warto. Scena na środku, więc ciekawe, co tym razem wymyślili ze scenografią.
- johnny_o
Z ciekawości wlazłem wczoraj ok. 12.30 i było 59 minut XD Siły to i moja zdecydowanie najbardziej ulubiona płyta Comy więc odpuszczam z jakimś tam żalem, choć po zobaczeniu ich razy trzy w ciągu roku nadal jestem jako tako nasycony.
- johnny_o
Brałbym płytę, żadnych trybun zwłaszcza na Comie - na pierwszy Torwar z konieczności wziąłem dosłownie ostatnie dostępne miejsce na trybunach i nigdy więcej. W Łodzi i za taką kasę mogę odpuścić