kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Alice in Chains - Alice in Chains
Alicne in Chains - Essential best of 2 cd, dobrze, że wziąłem bo praktycznie tam jest cała epka SAP (poza tym słabym bonusowym Love Song) i nie muszę sciagac normalnej sapki ze stanów, super okazja, tylko 34,99 pln i to w jewelu, prócz tego jest kilka rarytasów jak get born again, died, a little bitter itd
Alicne in Chains - Essential best of 2 cd, dobrze, że wziąłem bo praktycznie tam jest cała epka SAP (poza tym słabym bonusowym Love Song) i nie muszę sciagac normalnej sapki ze stanów, super okazja, tylko 34,99 pln i to w jewelu, prócz tego jest kilka rarytasów jak get born again, died, a little bitter itd
Zajzajer on the Road 2026:
Molder "Vanished Cadavers" na kompakcie. Wydanie Hells Headbangers, 2025. Jedna z lepszych "młodych" kapel deathmetalowych.
Necrophobic - Darkside (CD)
Testament - The New Order na cd
Alice in Chains - Facelift Winyl
Alice in Chains - Facelift Winyl
Coroner - Dissonance Theory (cd, jewel case)
Długo zwlekałem z zakupem ze względu na ceny, ale trafiła się promka za 49.99 zł. A sam album zacny.
Długo zwlekałem z zakupem ze względu na ceny, ale trafiła się promka za 49.99 zł. A sam album zacny.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Crippled Black Phoenix - Sceaduhelm (2CD). Wersja rozszerzina o 3 utwory m.in. cover A-ha Manhattan Skyline.... Płyty słucham od kilku dni niemalże bez przerwy... Ostatni z podstawowego zestawu Beautiful Destroyer, fenomenalny; coś co Greaves'a mocno zbliżyło do ideału piękna i harmonii. Szczerze polecam!!!
Attic "The Invocation"
Attic "Sanctimonious"
Attic "Return of the Witchfinder"
Wszystkie pełniaki Attic na kompaktach w przyzwoitej cenie. Fallen Temple jest debeściak. Szkoda że nie ma wydań w jewelu, ale te digipaki są całkiem porządne.
Attic "Sanctimonious"
Attic "Return of the Witchfinder"
Wszystkie pełniaki Attic na kompaktach w przyzwoitej cenie. Fallen Temple jest debeściak. Szkoda że nie ma wydań w jewelu, ale te digipaki są całkiem porządne.
pearl jam - ten na cd
zbieramy pj na nowo
zbieramy pj na nowo
DT - Parasomnia dla taty, tym razem w jewelu, bo wcześniej bylo tylko wydane w digi
ja nie kupiłbym dla siebie tego dziadostwa
ja nie kupiłbym dla siebie tego dziadostwa
byłem na giełdzie, troche fanów mety było i spotkałem gościa w koszulce A7X - Nightmare, pokazywałem mu moje dziary, mowi ,ze meta dala rade, ale woli A7X byl we wro, typ był z hiszpanii, a7x to jego drugi ulubiony, a pierwszy to type of negative dziwny wybór, zagadałem o Dream Theater ale koleś chyba nie czaił
Kupiłem pierwsze wydania, wlasnie testuej
meta- ajfa
meta - black
meta - master
tym sposobem nie muszę juz ich szukac po necie, zostalo mi kill'em all ale tez mial to jutro dokupie, gosciu mi odlozył, ride mialem wczesniej, po co ja to glupi wtedy sprzedawalem xd hehe
Kupiłem pierwsze wydania, wlasnie testuej
meta- ajfa
meta - black
meta - master
tym sposobem nie muszę juz ich szukac po necie, zostalo mi kill'em all ale tez mial to jutro dokupie, gosciu mi odlozył, ride mialem wczesniej, po co ja to glupi wtedy sprzedawalem xd hehe
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
CD czy winyle? Ile dałeś?
CD, winyli jeszcze nie zacząłem zbierac, ale to nie sa te wydania mety vertigo co były 89, tylko naprawdę justice np 88 master 86 itd
- johnny_o
No to graty, dobra cena.
Dziękuję, wiesz Johnny_o koleś miał mało metalu, ale akurat patrzę Metallika (pewnie przyniósł bo koncert był) dobrze, że mi się udało kupić, tamte wydania 89 też kupię, ale najpierw bilety na kings of leon dla siebie i taty kupię
- johnny_o
A bilety na Deep Purple masz? Zaraz sold out.
Właśnie nie mam, raz ich już widzieliśmy dawno temu. Ale najpierw Kings of Leon, trudno może jeszcze nie zejdą te purple. KoL też raz widziałem w 2024 w tauronie (do dziś znam 3 utwory) ale chuj, daje im drugą szanse, bo wtedy byłem w złej formie, ale koncert mi sie raczej podobał, fajna atmosfera luźna, to rock jest, to nie ma takiej napinki jak przy metalowych koncertach, potem kupuje Testament i może Nomadowi tez kupie bilet, ale to jak sie zdecyduje na powrót do Krk.
- johnny_o
Kwestia priorytetów, ale też odległości czasowej. Ja KoL widziałem naście lat temu na Opku i mi styka, mimo że znam trochę więcej utworów i lubię. A Testament nie interesuje mnie wcale, ale trzymam kciuki żebyś sobie wszystko ogarnął i nie miał potem czego żałować, jak ze sprzedażą płyt 
Testamentu nigdy nie widziałem, mam 3 płyty, dopiero się wkręcam i mi się podobają. Debiut cenie bardzo bardzo wysoko, mysle, ze to top 50 nowego by wszedl spokojnie, mizerna produkcja, ale nie razi. Za to widzicie z Exodus nie pyknęło, może faktycznie zgrzałem sobie mózg za bardzo jak tyle riffów na raz usłyszałem, ale nie wiem. Chuck Billy świetny wokalista, na ostatnim para bellum tylko to udowadnia, gość jest jak wino normalnie. Styknie styknie, jakby Nomad nie przyjechał a ktoś chciał ze mną iśc na koncert (bo nie lubię sam wychodzić z domu od jakiegoś czasu, nie tyle co nie lubię, co dziwnie się czuję) to mu postawię bilet na testament, tylko żeby mi towarzyszył, potem powrót taxówka we własnym zakresie xD
Najlepiej osoba z Krk, mówię serio
Najlepiej osoba z Krk, mówię serio
- johnny_o
Heh, gdyby nie to że termin mi nie pasuje, bo akurat tego dnia wyjeżdżam w zupełnie innym kierunku na urlop to przyjechałbym specjalnie do Krakowa towarzysko
Ale mam nadzieję że z Nomadem wypali albo ktoś inny się skusi - ja nie mam z tym problemu bo zdecydowaną większość gigów robię samemu, ale zawsze milej w towarzystwie.