Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
@RALF
Podobno słabo idzie sprzedaż koncertów Maiden zaplanowanych na 20-21. października 2026 r. Policz kropki i... Ratuj sytuację osobistym stawiennictwem!
M.
Podobno słabo idzie sprzedaż koncertów Maiden zaplanowanych na 20-21. października 2026 r. Policz kropki i... Ratuj sytuację osobistym stawiennictwem!
M.
Jakiś elitarny fan Maiden: https://blabbermouth.net/news/is-this-t ... maiden-fan
Kosmitanugz pisze: ↑czw maja 21, 2026 3:03 pm Jakiś elitarny fan Maiden: https://blabbermouth.net/news/is-this-t ... maiden-fan
www.MetalSide.pl
Był taki gość co może z 10 lat temu albo ciut mniej, miał 370 gigów Maiden z Hiszpanii. W TR o nim pisali.
Zajzajer on the Road 2026:
Cześć wszystkim. Niestety wyjazd do Bratysławy mi nie wypali z przyczyn techniczno-organizacyjno-rodzinnych. Z tego tytułu mam do sprzedania 2 bilety w sektorze A108 (fajne miejscówki, kupione świeżo po wejściu do sprzedaży). Za 2 bilety zapłaciłem 250 euro, koszty obsługi sobie daruję, z przelicznika wychodzi 1050 zł. Chętnie odstąpię, bo szkoda, żeby się zmarnowało.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Fernando, mily gosc.
Rasmus to dobry wariat, szanuje jego dedykacje w poszukiwaniu uzywanych spodni Bruce'a w ktorych trenowal szermierke, albo pamiatkawej tablicy ktora Maiden dostalo od organizatorow Wacken. Facet ma w domu elementy scenografii z kultowych tras itd. Nie rozumiem, ale podziwiam.
W jakiś tam sposób gościa podziwiam, bo wiadomo, zajawkowicz itp. Ale jak przeczytałem że zwędził ze śmietnika papierosa Di'Anno to jednak stwierdziłem wariat.Bon Dzosef pisze: ↑pt maja 22, 2026 12:10 amFernando, mily gosc.
Rasmus to dobry wariat, szanuje jego dedykacje w poszukiwaniu uzywanych spodni Bruce'a w ktorych trenowal szermierke, albo pamiatkawej tablicy ktora Maiden dostalo od organizatorow Wacken. Facet ma w domu elementy scenografii z kultowych tras itd. Nie rozumiem, ale podziwiam.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ja słyszałem np, że typy nie myły ręki jak im jakiś muzyk podał, zresztą sam tak robiłem (ale kilka dni) ale papieros, to już trochę lol. Szkoda, że gumy do żucia nie wziął.
Zajzajer on the Road 2026:
Ale DNA Paula ma 
Eddie is love, Eddie is life
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

To widzę, że mój pierdolec jest lajtowy
BTW, jak Guns n'Roses byli w Polsce w 2006 to potem na Allegro za spory hajs poszła guma, którą podobno Axl żuł po śniadaniu xD Ktoś z obsługi chyba wystawił, bo było tam nawet jego foto z profilu jak coś wpierdala xD
Domyślam się, że ultrasi, tacy jak ci, o których tu gadacie to nawet inne gumy mogą mieć w posiadaniu
BTW, jak Guns n'Roses byli w Polsce w 2006 to potem na Allegro za spory hajs poszła guma, którą podobno Axl żuł po śniadaniu xD Ktoś z obsługi chyba wystawił, bo było tam nawet jego foto z profilu jak coś wpierdala xD
Domyślam się, że ultrasi, tacy jak ci, o których tu gadacie to nawet inne gumy mogą mieć w posiadaniu
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Mam nadzieję, że to była zużyta guma do żucia.
Jak chcesz możesz pożuć 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja w ogóle podziwiam osoby które czatują na muzyków, płacą za Meet Greet żeby pobyć chwili obok osoby która no nie czarujmy się, ma fana w pompie a stoi tam bo za coś żyć trzeba.
Nie wiem, może dziwny jestem, ale mimo że muzyka to całe moje życie, to jakbym spotkał w windzie Bruce’a, Geddiego z Rush czy Stefana Wilsona to powiedziałbym dzień dobry, dziękuję za dobrą muzykę i poszedł dalej.
Nie wiem, może dziwny jestem, ale mimo że muzyka to całe moje życie, to jakbym spotkał w windzie Bruce’a, Geddiego z Rush czy Stefana Wilsona to powiedziałbym dzień dobry, dziękuję za dobrą muzykę i poszedł dalej.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Caracalized
- -#Moonchild

No dokładnie tak, muzycy nie są wcale żadnymi bogami, tylko ludźmi takimi jak my, ze swoimi zmartwieniami czy słabościami, nikt z nas nie ma recepty na nieśmiertelność, więc i oni inaczej zbudowani nie są. Dlatego mnie też rozkurwia takie polowanie na innych w hotelach czy na lotniskach albo właśnie płacenie za meet and greet tylko po to, by pójść, dostać autograf i pobyć obok jak Ty to Kevin określiłeś. Przyznam, że mnie coś takiego w latach nastoletnich jarało, od dłuższego czasu mi nie zależy ani na zdjęciach z nikim ani czyichś autografach, nie mówiąc o zużytej gumie do żucia czy pecie xDDD Rozmowa z jakimś muzykiem jest sporo lepsza od tego, ale ja też nie zagaduję nawet jak mam jakiegoś artystę na wyciągnięcie ręki, bo czasem po prostu nie wiem co bym mógł powiedzieć lub jak zacząć rozmowę. Mam autografy członków Judas Priest, nawet mam zdjęcie z Halfordem, ale teraz jak bardzo kocham ten zespół to nie zależy mi zupełnie na tych rzeczach, wolę pójść na koncert i dać im żyć potem. I nie zależy mi na spotkaniu z Davidem Tibetem mimo że Current 93 jest obecnie moim ulubionym zespołem, chyba że tylko po to, by w jakąś kolaborację go wplątać (hehe), ale tak to wolę dać innym spokój tak jak ja chcę, by mi dano spokój, chyba że ktoś chce normalnie ze mną pogadać, a nie wyciągać ode mnie pieniądze
Każdy ma generalnie swoje priorytety i obsesje, jak ci ludzie nie ranią innych swoim pojebaństwem to niech sobie zbierają różne odpadki po idolach 
Chyba nigdy nie zebrałem o zdjęcia, zawsze starałem się zagadać, a finalnie szybki podpis, ale nawet niekoniecznie. Nigdy nie chciałem być tym kolejnym, wkurwiającym typem, którego tylko interesuje foto na sociale, pod lajki.
Między innymi z tego powodu, że ludziom odwalało, np. taki Hetfield przestał brać udział spotkaniach.
Między innymi z tego powodu, że ludziom odwalało, np. taki Hetfield przestał brać udział spotkaniach.
Wleciala eventowka na Grecje.

- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Piękna!