Nowy album studyjny ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album studyjny ?
Co tutaj się dzieje?! Jeden Admin nie przestrzega Regulaminu, a drugi rozpuszcza fejki?! 
- Metalophil
- -#Moonchild

Myślę, że nie bez powodu w przyszłym roku nie będą koncertować. Poza tym pewna podpowiedź, że "coś jest na rzeczy" znajduje się w ostatnim nagraniu Metal Pilgrima, gdzie powołuje się on na rozmowę z Rodem. Z niej miałoby wynikać, ogólnie rzecz biorąc, że emeryturka wcale tak rychło nie stanie się faktem i że czekają nas jeszcze ciekawe wydarzenia związane z zespołem. Czyli 2028 premiera i trasa nowej płyty
A w 2029-2030 Run For Your Lives pt. 2: From X Factor to (tutaj tytuł albumu nr 18). W ten sposób obie trasy podsumowujące obejmą po równe 9 płyt i historia się zamknie
a i celebracja 55-lecia się odbędzie. I TO będzie ostatnia trasa, jak mniemam. A że nie obędzie się bez zagrania, na zasadzie wyjatków, The Trooper, Fear of the Dark i Iron Maiden (bo się nie da) to i będzie można ją uznać za ogólną trasę "best of" godną zakończenia kariery. W wieku będą takim, że już dłużej nie pocisną na pewno. Reasumując, czeka nas jeszcze jeden album koncertowy (Paryż z obecnej trasy), jeden studyjny i dwie trasy (albumowa i historyczna/best of). Rzekłem 
A z tym nowym albumem to może być tak: jest wprawdzie skomponowany, ale dopiero w przyszłym roku po prostu przejdą cały proces nagrywania i produkcji.
A z tym nowym albumem to może być tak: jest wprawdzie skomponowany, ale dopiero w przyszłym roku po prostu przejdą cały proces nagrywania i produkcji.
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2026 2:40 pm przez Metalophil, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmień forum
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Imfc polecam, pełna profesja
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Metal Pilgrim lubi gadać głupoty i to "coś na rzeczy" to może być cokolwiek...Metalophil pisze: ↑pt cze 05, 2026 2:38 pm Myślę, że nie bez powodu w przyszłym roku nie będą koncertować. Poza tym pewna podpowiedź, że "coś jest na rzeczy" znajduje się w ostatnim nagraniu Metal Pilgrima, gdzie powołuje się on na rozmowę z Rodem. Z niej miałoby wynikać, ogólnie rzecz biorąc, że emeryturka wcale tak rychło nie stanie się faktem i że czekają nas jeszcze ciekawe wydarzenia związane z zespołem. Czyli 2028 premiera i trasa nowej płytyA w 2029-2030 Run For Your Lives pt. 2: From X Factor to (tutaj tytuł albumu nr 18). W ten sposób obie trasy podsumowujące obejmą po równe 9 płyt i historia się zamknie
a i celebracja 55-lecia się odbędzie. I TO będzie ostatnia trasa, jak mniemam. A że nie obędzie się bez zagrania, na zasadzie wyjatków, The Trooper, Fear of the Dark i Iron Maiden (bo się nie da) to i będzie można ją uznać za ogólną trasę "best of" godną zakończenia kariery. W wieku będą takim, że już dłużej nie pocisną na pewno. Reasumując, czeka nas jeszcze jeden album koncertowy (Paryż z obecnej trasy), jeden studyjny i dwie trasy (albumowa i historyczna/best of). Rzekłem
A trasy od Factora w górę nie będzie nigdy. Oni nie bez powodu tak, a nie inaczej dobrali obecny repertuar.
Jeśli będzie kolejna trasa, to może wyciągną coś z ery BB (Man albo Futureal), ale litości, nie będzie żadnego ogólnego odświeżania rzeczy wydanych po Fear.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Metalophil
- -#Moonchild

Marzyć każdemu wolnoSchizoid pisze: ↑pt cze 05, 2026 2:54 pmMetal Pilgrim lubi gadać głupoty i to "coś na rzeczy" to może być cokolwiek...Metalophil pisze: ↑pt cze 05, 2026 2:38 pm Myślę, że nie bez powodu w przyszłym roku nie będą koncertować. Poza tym pewna podpowiedź, że "coś jest na rzeczy" znajduje się w ostatnim nagraniu Metal Pilgrima, gdzie powołuje się on na rozmowę z Rodem. Z niej miałoby wynikać, ogólnie rzecz biorąc, że emeryturka wcale tak rychło nie stanie się faktem i że czekają nas jeszcze ciekawe wydarzenia związane z zespołem. Czyli 2028 premiera i trasa nowej płytyA w 2029-2030 Run For Your Lives pt. 2: From X Factor to (tutaj tytuł albumu nr 18). W ten sposób obie trasy podsumowujące obejmą po równe 9 płyt i historia się zamknie
A trasy od Factora w górę nie będzie nigdy. Oni nie bez powodu tak, a nie inaczej dobrali obecny repertuar.
Jeśli będzie kolejna trasa, to może wyciągną coś z ery BB (Man albo Futureal), ale litości, nie będzie żadnego ogólnego odświeżania rzeczy wydanych po Fear.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Popieram, również zanotowałem 
- Caracalized
- -#Moonchild

Konkurencja już jest sroga, ale pięknie z tym najn ilewen poleciano xD
- johnny_o
U mnie na razie Dzosef o 5FDP na czele, ale Schizoid wbił na drugie miejsce 
- Caracalized
- -#Moonchild

Dżosef w ogóle parę razy już tu dowiózł. Wszedł jak bydlak w latynoskę 
- johnny_o
A to wiadomo, ale coś trzeba było wybrać zgodnie z zasadą Invadera 
Za dużo słodkiego zjadłeśMetalophil pisze: ↑pt cze 05, 2026 2:38 pm Myślę, że nie bez powodu w przyszłym roku nie będą koncertować. Poza tym pewna podpowiedź, że "coś jest na rzeczy" znajduje się w ostatnim nagraniu Metal Pilgrima, gdzie powołuje się on na rozmowę z Rodem. Z niej miałoby wynikać, ogólnie rzecz biorąc, że emeryturka wcale tak rychło nie stanie się faktem i że czekają nas jeszcze ciekawe wydarzenia związane z zespołem. Czyli 2028 premiera i trasa nowej płytyA w 2029-2030 Run For Your Lives pt. 2: From X Factor to (tutaj tytuł albumu nr 18). W ten sposób obie trasy podsumowujące obejmą po równe 9 płyt i historia się zamknie
www.MetalSide.pl
Moze byc w tym prawdy tyle co nic, ale akurat ziomek ktory to mówił zaraz po koncercie Bruca mitomanem nie jest
przypomne ze swego czasu zespół byl widywany tam gdzie nagrywają płyty (jeśli się nie mylę Nicko mial zdjecia w Paryżu). Może i jest coś skomponowane(a moze to na tyle slabe, ze nigdy sie nice ukaże ), ale od produkcji czy nagrywania daleko
po cos ta przerwę robią w 2027 
Pozyjemy zobaczymy
Chyba ze Adrian mówił o swoim solowym to by miało sens bo faktycznie juz sie ukazał
Pozyjemy zobaczymy
Chyba ze Adrian mówił o swoim solowym to by miało sens bo faktycznie juz sie ukazał
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie bedzie nowej plyty. I na pewno zadna nie jest nagrana.
Tak samo twierdzę
I tego się 3mamy 
No ale jak, skoro ledwo co napisałeś:
Budziol pisze: ↑sob cze 06, 2026 2:45 pmMoze byc w tym prawdy tyle co nic, ale akurat ziomek ktory to mówił zaraz po koncercie Bruca mitomanem nie jestprzypomne ze swego czasu zespół byl widywany tam gdzie nagrywają płyty (jeśli się nie mylę Nicko mial zdjecia w Paryżu). Może i jest coś skomponowane(a moze to na tyle slabe, ze nigdy sie nice ukaże ), ale od produkcji czy nagrywania daleko
po cos ta przerwę robią w 2027
Pozyjemy zobaczymy
www.MetalSide.pl
- johnny_o
Sanatorium nie znosi próżni, ktoś musi ralfować pod jego nieobecność