Dawno tu ich nie było...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dawno tu ich nie było...
Pewnie większość, ale trzymajmy się liczb 
a Ralf nie ma nowego konta?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
a ty jesteś Więźniem Sanatorium - czego byś nie odpierdolił, to i tak nie dostaniesz permaBon Dzosef pisze: ↑czw cze 11, 2026 7:32 pm Taki urok forow ze ludzie się nie żegnają tylko znikaja na dobre.
Ktokolwiek dostanie perma, to wróci z nowym kontem. Przecież było to już wyraźnie napisane przez PreZesa, że permy są bez sensu.nugz pisze: ↑pt cze 12, 2026 9:10 ama ty jesteś Więźniem Sanatorium - czego byś nie odpierdolił, to i tak nie dostaniesz permaBon Dzosef pisze: ↑czw cze 11, 2026 7:32 pm Taki urok forow ze ludzie się nie żegnają tylko znikaja na dobre.![]()
www.MetalSide.pl
gumbyy, Pierwszy Wierny Adwokacie PreZesa, to argument z czeluści dupy. Już nie chodzi stricte o dzosefa, ale jeśli ktokolwiek, na jakimkolwiek forum, łapie notorycznie Regulamin, to powinien zostać wydalony na stałe i dostać bana na IP. Myślę, że dzisiejsze możliwości silnika spokojnie dają takie opcje. Nie żebym był IT specem, ale to chyba dość pradawna już funkcja, stosowana pewnie z powodzeniem, poza Sanatorium 
W skrócie - jeśli chcesz kogoś wyjebać, to go wyjebiesz
W skrócie - jeśli chcesz kogoś wyjebać, to go wyjebiesz
Czasy stałych IP dla zwykłych użytkowników dawno minęły. Zwłaszcza jak korzystasz głównie z telefonu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ten ptak miał racjęnugz pisze: ↑pt cze 12, 2026 12:01 pm gumbyy, Pierwszy Wierny Adwokacie PreZesa, to argument z czeluści dupy. Już nie chodzi stricte o dzosefa, ale jeśli ktokolwiek, na jakimkolwiek forum, łapie notorycznie Regulamin, to powinien zostać wydalony na stałe i dostać bana na IP. Myślę, że dzisiejsze możliwości silnika spokojnie dają takie opcje. Nie żebym był IT specem, ale to chyba dość pradawna już funkcja, stosowana pewnie z powodzeniem, poza Sanatorium
W skrócie - jeśli chcesz kogoś wyjebać, to go wyjebiesz![]()
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
PreZes, to tylko kwestia chęci i bycia konsekwentnym w swoich decyzjach, mając do tego narzędzia 
Żeby nie było, wiem, że niczego nie ugram, po prostu czasami się przypomnę, przy okazji. Na pewno sympatyczny z Ciebie gość, wręcz chyba za sympatyczny na takie stanowisko tutaj
krus, byku, tak, o tobie też myślałem, pisząc tamtego posta
Serio, wierzysz, że za wjazdy na rodzinę dalej nabijałbyś licznik na innym, normalnie(j) zarządzanym forum?

Żeby nie było, wiem, że niczego nie ugram, po prostu czasami się przypomnę, przy okazji. Na pewno sympatyczny z Ciebie gość, wręcz chyba za sympatyczny na takie stanowisko tutaj
krus, byku, tak, o tobie też myślałem, pisząc tamtego posta
Serio, wierzysz, że za wjazdy na rodzinę dalej nabijałbyś licznik na innym, normalnie(j) zarządzanym forum?
Taka jest decyzja władzy forumowej i tak jest. Czego nie rozumiesz?
ps.
nigdzie nie napisałem, że się zgadzam z takim podejściem
www.MetalSide.pl
Nie do końca zgadzam się, ale nie krytykuję, bo znamy się osobiście. Czaję 
Nikt się nie zgadza. Nawet ja nie całkiem. 
A w temacie to użytkownik Michał też dawno nie był widziany
A w temacie to użytkownik Michał też dawno nie był widziany
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Wypisany jest na liscie przeciez, nie zapomniałem o nim, piłem z nim przed drugim koncertem Maiden w 2018 w krk, jak jeszcze plaza była. A po koncercie uderzyłem z nim i Maidenfanem do jakiegoś gościa i oglądalismy Maiden xd
Zajzajer on the Road 2026:
Ale Ty masz schizę jakaś, czy co?
Napiszę Ci raz: nie mój cyrk, nie moje małpy. Po co mam krytykować? Co mi to da? Ty co chwilę o tym piszesz, że "bany muszo być" i trzeba Józka zbanować. No I co z tego wynika? Napisali, że permabanów nie będzie i tyle. Co daje ciągłe sapanie? No nic. Więc po co to robić?
www.MetalSide.pl
Hmm... a to nie Ty odwiesiłeś ostatniego bana u Dzosefa wbrew innym kolorowym?
www.MetalSide.pl
Ja. Pisałem przecież, że to moja indywidualna decyzja.
gumbyy, nadal będę sapał! 
PreZes, tłumacz się gumbyy'emu!
PreZes, tłumacz się gumbyy'emu!
Sap, sap, sap... hmmm...
Tu nie ma co tłumaczyć. Sanatorium w pigułce przeca
Raz robisz jedno, później myślisz drugie, a na końcu piszesz trzecie. Czy jakoś tak
Dzień jak codzień... Sanatorium. Welcome Home.
www.MetalSide.pl