Madback pisze: ↑pt cze 19, 2026 2:20 am
Plus jeden. Nawet Celtów polubiłem. Ale trochę Natomiast 2 ostatnie na Senjutsu to dla mnie emocjonalne szczyty. Wdrapuję się z mozołem najpierw na pierwszy, potem na drugi. A gdy się kończy, spadam w dół. Bo dalej już nic nie ma. I chyba nie będzie...
Ja zawsze lubiłem Celtów, nawet ta partia instrumentalna mi siedzi i sobie ją podśpiewuje. Bardzo często odpalam sobie Celtów w duecie z Clansman z Rock In Rio. Świetnie się uzupełniają.
Zreszta dla mnie ten album jest świetny i lepszy od Frontiera i Book Of Souls. Tam wpadek była masa, a tutaj mamy jednego potworka i jest nim Time Machine, top 10 najgorszych utworów Maiden. A tak to bdb.
Miłośnik wazeliny się odezwał... Ty z jednej strony do dziś nie przesłuchałeś Senjutsu, a z drugiej uprawiasz jeden z bardziej pedalskich sportów walki
Tak sobie myślę, że skoro Stefek tak się wzbrania przed nagraniem nowej płyty w wywiadach to musi nie mieć totalnie pomysłów, a to że coś już mają to albo plotki albo gniot. Tym bardziej dziwi stanowczość Bossa skoro Bruce mówi, że chętnie by właśnie nagrał nową płytę.
Szkoda, że styl nagrywania Maiden w ostatnich latach wyklucza, żeby były jakieś odrzuty z sesji TBOS, Frontier czy nawet Senjutsu. Bo Harris na pewno nie zgodziłby się na to, żeby większość płyty napisali Bruce z Adrianem.
Ale nie ma co wydawać nic na siłę.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 24, 2026 3:01 pm
Szkoda, że styl nagrywania Maiden w ostatnich latach wyklucza, żeby były jakieś odrzuty z sesji TBOS, Frontier czy nawet Senjutsu. Bo Harris na pewno nie zgodziłby się na to, żeby większość płyty napisali Bruce z Adrianem.
Ale nie ma co wydawać nic na siłę.
Dokładnie. Po co się męczyć skoro brakuje weny ? Swoje chłop już nagrał. Teraz byle zdrowie dopisało i niech da nam jeszcze 2-3 fajne trasy koncertowe.