04/08/2026 - Castle Rat - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/08/2026 - Castle Rat - Warszawa
No jakby zachowała tę stylówkę https://www.youtube.com/watch?v=EQXkM4n ... rt_radio=1 uważałbym ją za bardzo ciekawą dziewczynę. Nie byłaby to piękność dla której można sobie podciąć żyły, ale babka warta zainteresowania.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ej dobry tekst z tymi żyłami xd
nie znałem
serio mega
nie znałem
Zajzajer on the Road 2026:
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ze skromnej dziewczyny w onlyfansiarę, nie ona pierwsza i nie ostatnia 
Od podcięcia żył trudno umrzeć
A jak już strzelasz sobie przez kobietę w łeb z czarnoprochowca, to już musiałbyś być posłem Witoldem ***** żeby kula nie znalazła mózgu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

Zaraz ją zobaczę i powiem czy spoko, jak ma onlyfans, to moze nawet wplace jakis datek jak mi sie spodoba.
- johnny_o
Heh, moje pierwsze skojarzenie, choć w sumie Roan zobaczyłem później. Jest magnetyczna jako całokształt, Szapel może nosić za nią lokówkę 
Invader, Ty lepiej kup bilety na Deep Purple, szluchy sobie poradzą
Invader, Ty lepiej kup bilety na Deep Purple, szluchy sobie poradzą
Deep Purple zdaze, mowilem, ze za starzy są, kupie 2 tyg przed (jak jeszcze beda)
musze miec gwarancje ze dociągną oni do tego gigu, zreszta ja też sie moge przekrecic
nie ta dziewczyna ma za dużo wlosów, no nie wiem, ale kto jest ta szapel? moze ta mi podejdzie
nie ta dziewczyna ma za dużo wlosów, no nie wiem, ale kto jest ta szapel? moze ta mi podejdzie
- johnny_o
Pod koniec września już nie będzie biletów, ja się tak przejechałem na Scorpions, nie bądź johnny
W razie czego dostaniesz zwrot, wiem że ktoś Ci to ogarnia ale to naprawdę nie jest wielka filozofia.
Chappell Roan, piosenkarka pop, bardzo podobna ale brzydsza.
robi się tu jakaś kolekcja pasztetów
:/
:/
nawet nie wiem czy brzydka, ale za duża jak dla mnie, mogą być wysokie, ale musi być chuda
- johnny_o
Czemu pasztetów od razu?
Wieszaki uznaję tylko w szafie
Wieszaki uznaję tylko w szafie
Po pierwsze, nie wiem, dlaczego ten temat tak odbiegł od Castle Rat, które jest jego głównym bohaterem.
Po drugie, Johnny, zlituj się, pls. Pełne dane osobowe tej piosenkarki padły powyżej, a ty spolegliwie karmisz contentem Invadera, zachowującego się jak jakiś niedorozwinięty dzieciak, który przy okazji obok stosu płyt trzyma cuchnącą, niestety nie od potu, skarpetę. No już kurwa litości, naprawdę, w jakimś epizodzie dochodzi do zrobienia burdelu w randomowym wątku na forum, a jeśli typowi nie chce się przeczytać, co tu piszą ludzie i pyta o to, kim jest jakaś osoba wspomniana z nazwiska (w celach, o których nie chce mi się myśleć), to o chuj tu chodzi? To nie jest prywatny śmietnik Invadera. Mnie to zajebiście żenuje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

- Caracalized
- -#Moonchild

Też bym brał i takjohnny_o pisze: ↑pt lip 31, 2026 12:23 am Pod koniec września już nie będzie biletów, ja się tak przejechałem na Scorpions, nie bądź johnnyW razie czego dostaniesz zwrot, wiem że ktoś Ci to ogarnia ale to naprawdę nie jest wielka filozofia.
z31716426AMP,Chappell-Roan-na-rozdaniu-nagrod-Grammy-w-Los-Ange.jpg
Schizoid, dopiero teraz poczytałem cały temat i na pierwszej stronie nie widzę takiego nazwiska jak Chappell Roan, jest tylko The Rat Queen, to niby skąd mam wiedzieć, że są jakieś dwie podobne do siebie? dopiero teraz mi Johnny uświadomił. pozdrawiam serdecznie.
Masz tutaj:
Caracalized pisze: ↑czw lip 30, 2026 11:46 pm Jakaś zajebista z twarzy może nie jest, ale trzeba oddać jej, że figurę ma świetną. I cóż, heavy metalowcy też mogą mieć swoją Chappell Roan![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale to już jest druga strona, a ja pisałem o pierwszej. Dobra ja się tu już nie wypowiadam, tak będzie najlepiej, bo potem będzie na mnie, że rozkręcam offtopa.
- johnny_o
Jak odbiegł? Chodzi o wygląd głównej postaci, porównany przez Caracala do innej. Co do reszty niestety racja, ale bardziej w ogóle niż w szczególe.Schizoid pisze: ↑pt lip 31, 2026 12:29 am Po pierwsze, nie wiem, dlaczego ten temat tak odbiegł od Castle Rat, które jest jego głównym bohaterem.
Po drugie, Johnny, zlituj się, pls. Pełne dane osobowe tej piosenkarki padły powyżej, a ty spolegliwie karmisz contentem Invadera, zachowującego się jak jakiś niedorozwinięty dzieciak, który przy okazji obok stosu płyt trzyma cuchnącą, niestety nie od potu, skarpetę. No już kurwa litości, naprawdę, w jakimś epizodzie dochodzi do zrobienia burdelu w randomowym wątku na forum, a jeśli typowi nie chce się przeczytać, co tu piszą ludzie i pyta o to, kim jest jakaś osoba wspomniana z nazwiska (w celach, o których nie chce mi się myśleć), to o chuj tu chodzi? To nie jest prywatny śmietnik Invadera. Mnie to zajebiście żenuje.
Co ma Chappell Roan, preferencje Invadera i wszystko inne do Castle Rat? No dosłownie: co? I nie, rude włosy to nie jest wystarczające spoiwo w tym przypadku.
Ale to nie wiem, czytasz temat, odpowiadasz 2 posty (a w zasadzie bezpośrednio) pod cytowanym przeze mnie postem i gadasz coś o pierwszej stronie? xD W ogóle jaka logika za tym stoi?