02/04/2027 - Megadeth (+ BLS, Testament) - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/04/2027 - Megadeth (+ BLS, Testament) - Kraków
Szkoda, ze raptem kilka dni po Rush. Pewnie nie będzie mi się chciało drugi raz jechać na krk xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Trzeba być. No i piątunio, można przy okazji weekend zaplanować u Centusiów.
Szkoda, że nie na Torwarze ... albo w Lodzi. Pożyjom, uwidim
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Będę oczywicie, ostatni krk odpuscilem, tak samo jak i katowice, wiec musze byc, ostatnia szansa
Zajzajer on the Road 2026:
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
To już nie emerytura, tylko hibernacja? 
Niech stracę, wzięte. Niestety trybuny, bo będę po/w trakcie rehabilitacji i może być różnie z odstaniem i młynem na płycie, ale zawsze to odhaczony Rudy.
Kupione. Do zobaczenia w Krakowie!:)
ja kupie gdzies bilet w lutym, mam nadzieje, ze nie zejda, szczerze ta watpie żeby ten zestaw wyprzedał tauron arene, chyba, ze wyłącza gorne trybsy ze sprzedazy
- Caracalized
- -#Moonchild

Do lutego moooże jeszcze nie zejdą, ale potem będzie sold out, bo jak to Dżosef twierdzi, moda na koncerty się zrobiła i ostatnio (prawie) wszystko się ciągle wyprzedaje 
Zobaczymy czy ten Manowar się faktycznie wyprzeda (2 gigi przeca są xd)
- Caracalized
- -#Moonchild

Będę zaskoczony jak pół jednego Tauronu pójdzie xD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trzeba było gatekeepowac zawczasu ehCaracalized pisze: ↑śr sie 05, 2026 5:40 pm Do lutego moooże jeszcze nie zejdą, ale potem będzie sold out, bo jak to Dżosef twierdzi, moda na koncerty się zrobiła i ostatnio (prawie) wszystko się ciągle wyprzedaje![]()
Też mam bilety....dzięki Dzosefowi....myślę, że przy takim składzie i pożegnalnej trasie..... nie od razu, ale przed koncertem bedzie sold out. Mi zależało na czterech biletach obok siebie na trybunach dlatego kupiłem w presale.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moim zdaniem to się wyprzeda
Imho się nie wyprzeda, jak ktoś zobaczył w tym roku w Gdańsku, to pewnie nie będzie aż tak bardzo skłonny jechać specjalnie do Krakowa, no i Rudy grał przecież już rok temu w Tauronie i sold outu nie było, nawet gdy po nim występował teoretycznie jeszcze popularniejszy zespół
. Ale może nie doceniam fanów Zakka, a się okaże, że oni rzucą się na bilety jak Wylde swego czasu na browary.
Zakk Wylde ze swoimi wykwintnymi solówkami ściągnie do areny wszystkich członków Polskiej Partii Słuchaczy Metalu i będzie sold out jak się patrzy
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Moim zdaniem będzie albo sold out, albo bardzo blisko. Znam przynajmniej parę osób, których obecności Disturbed zniechęciła do zobaczenia Rudego. Tutaj chujowizna jest na rozgrzewkę, a nie jako "gwiazda" wieczoru.
Zakk nie ma tutaj łatwego życia 
- Saimon1995
- -#Moderator

Widziałem Mega dwa razy. W obu przypadkach jako support. Więc czas chyba, żeby zobaczyć ich w roli głównej gwiazdy. Kraków mi pasuje, rzecz jasna. Black Label Society - totalnie nie moja bajka. Testament - fajnie, koncert w Katowicach w 2024 całkiem mi się podobał.