Support - PRIMAL FEAR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - PRIMAL FEAR
ja bym polecił nuclear fire jaws of death i devil`s ground to ich nalepsze płyty a tak poza tym to fajnie ze przyjedą Judas priest odwołali to przynajmniej bedzie kopia JP
W sumie jeszcze ich nie słyszałem... Trzeba coś ściągnąć 
To mało ma z JP. Bardziej to przypomina Gamma Ray. Poprostu power metal.
-
El Dorado
w sumie to ex wokal jest z Gamma chyba :/ tzn.. na pewno ktos jest tam z gamma rayAndzia pisze:To mało ma z JP. Bardziej to przypomina Gamma Ray. Poprostu power metal.
to jest zespol zalozony przez kolesia z gamma raytobink pisze:w sumie to ex wokal jest z Gamma chyba :/ tzn.. na pewno ktos jest tam z gamma rayAndzia pisze:To mało ma z JP. Bardziej to przypomina Gamma Ray. Poprostu power metal.
To wszystko to niemiecki kocioł power .tobink pisze:w sumie to ex wokal jest z Gamma chyba :/ tzn.. na pewno ktos jest tam z gamma rayAndzia pisze:To mało ma z JP. Bardziej to przypomina Gamma Ray. Poprostu power metal.
Ludzie to kto wkoncu gra ? Na pewno gra Behemoth, Nightwish i Dragon force. A Primal Fear czy Hunter gra

Primal Fear gra. potwierdzone. a Hunter to chyba juz niestety przestarzala plotka nie?Yogi pisze:Ludzie to kto wkoncu gra ? Na pewno gra Behemoth, Nightwish i Dragon force. A Primal Fear czy Hunter gra![]()
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Re: SUPPORT - Primal Fear i Hunter
Mandrake pisze:geniuszWujek_Wojtek pisze:A co do Huntera to informacja o nim jest na stronie oficjalnej Iron Maiden (tzn jest wpisany w festiwal - za to nie ma tam Kreatora dopisanego). Czy ktoś może sprawdzić na stronie Huntera czy rzeczywiście maja tam grać ???
Będzie bardzo ciekawie jeśli zobaczymy oba wymienione zespoły a po nich takie potęgi jak Behemoth, Kreator czy Iron Maiden
ale sobie nabiłeś posta, dziecko się cieszy
trzeba było przeczytać i tyle a jak nie masz sensownego komentarza to nic nie pisz idioto...
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

iron84 pisze:Wujek_Wojtek pisze:Czy ktoś może sprawdzić na stronie Huntera czy rzeczywiście maja tam grać ???
Miejsce na takie gdybania jest w innym temacie.... (po co zakladac nowy i robic syf ??? ??? ??? )
nie napisalem tego specjalnie głąbie bo nie mam czasu przeglądać co już zostało napisane a co nie. Poza tym moderatorzy moga zmienic topic co też zrobili.
kolejny baran który nie miał nic do powiedzenia i tylko zwiększył sobie liczę postów.....zbawienia za to nie dają
Wujek_Wojtek pisze: kolejny baran który nie miał nic do powiedzenia i tylko zwiększył sobie liczę postów.....zbawienia za to nie dają
dlatego ty rozłożyłeś odpowiedż na 2 posty w których i tak nic nie napisałeś.Wujek_Wojtek pisze: ale sobie nabiłeś posta, dziecko się cieszy![]()
trzeba było przeczytać i tyle a jak nie masz sensownego komentarza to nic nie pisz idioto...
kuźwa noga. spokój

EDIT: Bez komentarzaWujek_Wojtek pisze: kolejny baran który nie miał nic do powiedzenia i tylko zwiększył sobie liczę postów.....zbawienia za to nie dają
Kolejny support, którego nie znam
no ale mam nadzieję, że uda się zassać z jakiejś storny pojedyncze mp3 i się oceni ale jeżeli to coś spod znaku Gamma Ray to raczej złe nie będzie
- Metalophil
- -#Moonchild

dla mnie jako fana "oldskulu"
taki zespol to zadna podnieta...w sumie ten Festival jako całość dla mnie staje się z każdym kolejnym zespolem coraz slabszy
w sumie poza maiden to tylko kreator trzyma dla mnie jako-taki poziom...no ale najwazniejsze ze IM bedzie i dlatego tam jade, a na jakichs Primal Fear`ach, Dragonforce`ach czy Niughtwish`ach bedzie mozna sobie nabrac sil przed "daniem glownym"
w sumie poza maiden to tylko kreator trzyma dla mnie jako-taki poziom...no ale najwazniejsze ze IM bedzie i dlatego tam jade, a na jakichs Primal Fear`ach, Dragonforce`ach czy Niughtwish`ach bedzie mozna sobie nabrac sil przed "daniem glownym"
gdyby nie to, ze Ironi sie maja zjawic na tym festivalu nigdy nie pomyslalbym, ze kiedykolwiek wybiore sie na taki syf
o zgrozo! to bedzie dlugie oczekiwanie na wystep Ironow, chyba wybiore sie tam z walkmanem
o zgrozo! to bedzie dlugie oczekiwanie na wystep Ironow, chyba wybiore sie tam z walkmanem
ej no bez przesady... kreator to w koncu legenda juz prawie, nightwish to tez znany zespol i nawet calkiem lubiany wiec wiesz... nie ma co narzekac, gdyby maiden gralo normalny koncert to znowu by przyjechal pewnie stray ktorego publika w katowicach prawie wygwizdala... nic tylko sie cieszyc - caly dzien muzyki na swiatowym poziomie
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

white pisze:gdyby nie to, ze Ironi sie maja zjawic na tym festivalu nigdy nie pomyslalbym, ze kiedykolwiek wybiore sie na taki syf
- Metalophil
- -#Moonchild

no wiesz - krzysiu krawczyk czy rynio rynkowski tez sa lubiani i co z tego?Yaaqb pisze:nightwish to tez znany zespol i nawet calkiem lubiany wiec wiesz... nie ma co narzekac(...)- caly dzien muzyki na swiatowym poziomie
ja powiem tyle ze zamiast tego "swiatowego poziomu" PF czy DF wolalbym "polski poziom" Turbo, TSA czy nawet mlodego Monstrum :rocx
o boshe.. cale szczescie ani rysio ani krzysiu nie zagraja na mysticu
. no wiesz... ja tez bym wolal np. Huntera zamiast DF. ale na kreatora ani nightwisha nie narzekam...