A znasz też kogoś kto zająłby się Toruniem?Wiśnia pisze:Jak już pisałem chętnie porozklejam plakaty w Bydgoszczy. Ludzi do pomocy paru tutaj mam, więc looz.
Czy w Bydgoszczy jest wielu potencjanych widzów/fanów Maiden/rocka/metalu?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A znasz też kogoś kto zająłby się Toruniem?Wiśnia pisze:Jak już pisałem chętnie porozklejam plakaty w Bydgoszczy. Ludzi do pomocy paru tutaj mam, więc looz.
Niestety nie mam takich znajomości.A znasz też kogoś kto zająłby się Toruniem?
No ba!Czy w Bydgoszczy jest wielu potencjanych widzów/fanów Maiden/rocka/metalu?

juras pisze:a mam jeszcze takie pytanko, może głupie, ale nie rozklejałem nigdy plakatów, więc nie wiem
chodzi o to, czy jakieś barany w rodzaju straży miejskiej się nie czepiają o zaklejanie miasta 'bez zezwolenia'?? liczę że nie

Nie mam pojęcia...tom_azs pisze:Wicker a jaki klej polecasz?
Może masz jakiś wybróbowany i dobry??
Bo nei chciął bym zęby plakaty poodpadały
Jak wyżej.Ivona pisze:ej tylko sie ze mnie nie smiac prosze bo nie mam pojecia o takich sprawach ale moze by tak uzyc kleju do tapet....????

Myślę, że akcja ruszy za kilka dni - jak tylko dotrą plakaty... Może zdążysz nam pomóc.Rusek pisze:Kiedy mialaby odbyc sie akcja? Moglbym pomoc w Krakowie, ale bede wolny dopiero z poczatkiem majaA ekipe pomocnicza na pewno bym znalalz :beer chociarz wolalbym zeby zglosily sie jeszcze jakies osoby z forum.
Ok. To Toska dostaje plakaty na Lublin - dogadajcie się co do wspólnego oplakatowywania/rozdzielenia plakatów.Metalophil pisze:toska - jakby co to ja moge Ci pomoc rozwieszac :rocx - mysle ze z 50 sztukami sobie poradzimy :beer
A czy przypadkiem nie trzeba mieć jakiegoś specjalnego pozwolenia i płacić za reklamowanie się na tych słupach?MaYeR pisze:Jesli plakaty beda rozwieszane w miejscach do tego wyznaczonych czyli np. na slupach ogloszeniowych to nie bedzie zadnego problemu.

Dokładnie. Niech Ci forumowicze, którzy brali już udział w tego typu akcjach, podzielą się z nami swoim swoim doświadczeniem.tom_azs pisze:Czyli nikt nei wie jakiego kleju używał tak??
No bo może jak ktoś wie czego używął (i środek się świetnie sprawdził) to się tą informacją z nami podzieli?
Czekam na info hehe:beer
a jaki wzor bedzie plakatów??WICKER MAN pisze:Dokładnie. Niech Ci forumowicze, którzy brali już udział w tego typu akcjach, podzielą się z nami swoim swoim doświadczeniem.tom_azs pisze:Czyli nikt nei wie jakiego kleju używał tak??
No bo może jak ktoś wie czego używął (i środek się świetnie sprawdził) to się tą informacją z nami podzieli?
Czekam na info hehe:beer
UWAGA! Nadal czekamy na osoby chętne to rozklejania plakatów we Wrocławiu i Trójmieście!! Przewidujemy wysłanie około 50 plakatów nad morze i być może nawet około 100 do miasta, które ostatnio gościło Mystic Festival.Chętnych proszę o kontakt!

Przekonasz się już niedługo.tobink pisze:a jaki wzor bedzie plakatów??
Chyba taki:tobink pisze:
a jaki wzor bedzie plakatów??

O to się nei pochwalił zę uprosił plakatyWICKER MAN pisze:Przekonasz się już niedługo.tobink pisze:a jaki wzor bedzie plakatów??
Poza tym podpadłeś Tobink, bo nie mówiłeś, że Ty też uprosiłeś od Mystic'a plakaty dla siebie...Oczywiście liczę, że rozlepisz je razem z innymi.
WICKER MAN pisze:Przekonasz się już niedługo.tobink pisze:a jaki wzor bedzie plakatów??
Poza tym podpadłeś Tobink, bo nie mówiłeś, że Ty też uprosiłeś od Mystic'a plakaty dla siebie...Oczywiście liczę, że rozlepisz je razem z innymi.