04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Aha... to dobrze ze wiesz w co sie pakujesz
Ja DVD nie widzialem i oceniam tylko audio.
-
Deleted User 622
Na poczatek polecam SFAM. Mimo ze za Dreamami nie przepadałem to ta plyta bardzo mi sie podobala. Teraz podobaja mi sie w zasadzie wszystkie ale ta jest magiczna.Yaaqb pisze:A jaka plyte polecacie na poczatek, tak zeby sie zapoznac z tworczoscia? Bo ja mam tylko NOTB i nie sadze zeby to oddawalo w 100% to co graja na codzienA przed koncertem trzebaby co nieco przetrawic...
Yaaqb pisze:A jaka plyte polecacie na poczatek, tak zeby sie zapoznac z tworczoscia? Bo ja mam tylko NOTB i nie sadze zeby to oddawalo w 100% to co graja na codzienA przed koncertem trzebaby co nieco przetrawic...
Ja Ci zdecydowanie polecam "Images And Words"
-
Zbukuś Kupatek
Ja Ci gorąco polecam Awake. Zdecydowanie najlepsza w moim mniemaniu.Yaaqb pisze:A jaka plyte polecacie na poczatek, tak zeby sie zapoznac z tworczoscia? Bo ja mam tylko NOTB i nie sadze zeby to oddawalo w 100% to co graja na codzienA przed koncertem trzebaby co nieco przetrawic...
chyba będę musiała przy podziale domowego budżetu dopisać kolejny punkt: koncert DT 
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

Tak... w ich przypadku koncertu około 3h to standard.Szymon pisze:3,5h to standard dla DT czy raczej nie?? Wiem ze cos kolo tego grali jak oprocz wlasnego setu grali dodatkowo np cale The Number Of The Beast
Panowie mają kondycje, świetnie grają, mają długie kompozycje i chcą ich zagrać jak najwięcej, więc grają długo. To się nazywa dbac o fana na koncercie!! O!
Ale z Ciebie szczęściaż. W Paryżu będą przed IM??
Pozdro
- likipiki
- -#Lord of the flies

Gdy to okaże się prawdo, to z pewnością tam pojadę. (szczególnie po projekcji Live At Budokan
)
To byłoby pięknie w jednym roku zobaczyć dwa filery progmetalu: Pain Of Salvation oraz Dream Theater
To byłoby pięknie w jednym roku zobaczyć dwa filery progmetalu: Pain Of Salvation oraz Dream Theater
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Jeszcze pytanie ile moga kosztowac bilety.... Jak gralo jakis czas temu w Arenie Jethro Tull
to byly kolo 100 zl
mogloby byc taniej
ale koncert DT w Arenie dobrze wrozy, moze wroca czasy RockAreny
:D:D
O żesz!!!! Nie sądziłem że mój 57 letni ojciec potrafi tak skakać z radości
już sie dopytuje o ceny biletów i chce brać urlop w robocie. Obok Pink Floyd to jego ulubiona kapela. :rocx a ja sam DT bardzo chętnie zobaczę.
PS: dobrze że nie w czerwcu
PS2: Ile osob mieści Arena??
PS: dobrze że nie w czerwcu
PS2: Ile osob mieści Arena??
Pewnie miesci mniej wiecej tyle osob co Hala Ludowa albo Spodek... moze troche mniej.. ale i tak koncert bedzie gites (haha ale wiesniackie okreslenie) 
Wspaniale, jeśli to potwierdzą na pewno się wybiorę!
Na dodatek Poznań, czyli w miarę blisko. Życzmy sobie jak najwięcej kawałków z Images And Words oraz Awake.
Na dodatek Poznań, czyli w miarę blisko. Życzmy sobie jak najwięcej kawałków z Images And Words oraz Awake.
....where images and words are running deep...
Wydaje mi sie ze jest sporo mniejsza od spodka.....ktoś był w środku??Yaaqb pisze:Pewnie miesci mniej wiecej tyle osob co Hala Ludowa albo Spodek... moze troche mniej.. ale i tak koncert bedzie gites (haha ale wiesniackie okreslenie)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Arena mieści chyba ze 4000... Może troszkę więcej...
Postaram się tam wybrać.
Postaram się tam wybrać.
No ja bylem w srodkuPink pisze:Wydaje mi sie ze jest sporo mniejsza od spodka.....ktoś był w środku??Yaaqb pisze:Pewnie miesci mniej wiecej tyle osob co Hala Ludowa albo Spodek... moze troche mniej.. ale i tak koncert bedzie gites (haha ale wiesniackie okreslenie)
no to staraj sie chlopieWICKER MAN pisze:Arena mieści chyba ze 4000... Może troszkę więcej...
Postaram się tam wybrać. Smile
o, wreszcie jakaś duża impreza w Posen!
w arenie jest bardzo fajnie, byłem na Kulcie, ale wtedy nie była pełna, od spodka jest ponoć mniejsza, ale tez wątpię, zeby dreamy na pniu sprzedały wszystkie bilety
w arenie jest bardzo fajnie, byłem na Kulcie, ale wtedy nie była pełna, od spodka jest ponoć mniejsza, ale tez wątpię, zeby dreamy na pniu sprzedały wszystkie bilety
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

A jak brzmi Arena?? Tzn., jaka tam jest akustyka??
Oj.. Trzeba szukac potwierdzenia tej informacji!
Pozdro
Oj.. Trzeba szukac potwierdzenia tej informacji!
Pozdro
czy jakakolwiek inna strona podala informacje o tym koncercie?
zaczynam sie niecierpliwic
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie, do koncertu jeszcze duuużo czasu. Na pewno wkrótce data zostanie gdzieś potwierdzona...CoroneR pisze:czy jakakolwiek inna strona podala informacje o tym koncercie?
No nie kolejny porządny koncert
dobrze ze w paxdzierniku
to moge sobi epozwolić
jade na 99%
dobrze ze w paxdzierniku
to moge sobi epozwolić
jade na 99%
UP THE IRONS!!
:solo