powodzenia !!:D
KONKURS! Wygraj bilet do Pragi lub Chorzowa!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KONKURS! Wygraj bilet do Pragi lub Chorzowa!
kupilem se bilet i na to i na to wiec niech inni maja szanse.. 
Super fajowsko ;]
mam taka propozycje... a moze do wygranych biletowdo chorzowa, mozna dorzucic po opasce ?
co szefowie na to? :beer :rocx
mam taka propozycje... a moze do wygranych biletowdo chorzowa, mozna dorzucic po opasce ?
Pijesz? Nie pisz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli np. po bilety do Pragi zgłosiłoby się tylko 2 Klubowiczów to trzeci bilet przypadłby osobie spoza FC. Akurat do Pragi mamy stosunkowo mało zgłoszeń, a do Chorzowa sporo więc dostaną je raczej tylko członkowie FC.Eol_Eddie pisze:ciekawy jestem jak zrealizujecie te priorytety?? Napiszcie jakąś małą aplikacje np. w C/C++ żeby z takim prawdopodobienstwem losował sanktuariana a z innym normalnego ludka. Też wyślę maila co mi tam:>
W treści.Michcio pisze:a dopisek fan klub mial byc w temacie czy juz w tresci maila ?? hehehe
Nie ma takiej opcji.Vansyk pisze:Super fajowsko ;]
mam taka propozycje... a moze do wygranych biletowdo chorzowa, mozna dorzucic po opasce ?co szefowie na to? :beer :rocx
jeden mądrySim0n pisze:kupilem se bilet i na to i na to wiec niech inni maja szanse..
Wprawdzie bilet już mam, ale wysłałem zgłoszenie - gdybym wygrał to bilecik oddam koleżance 
Też wysłąłem zgłoszenie!
Zawsze chciałem coś wygrać dlatego je wysłąłem
Ale jak już mnei wylosują to bilecik przeznaczam na kogoś innego (też do rozlosowania)
Bo swój już mam
Ale jak już mnei wylosują to bilecik przeznaczam na kogoś innego (też do rozlosowania)
Bo swój już mam
UP THE IRONS!!
:solo
-
El Dorado
tom_azs pisze:Też wysłąłem zgłoszenie!
Bo swój już mam
po co drugie loswanie??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli tom_azs wygra bilet to przekaże go po prostu komuś innemu. Proste. Ponieważ jest już sporo zgłoszeń to być może na początku tygodnia rozpoczniemy losowanie. 
Bilety będą najprawdopodobniej do odbioru na nazwisko w kasie przed koncertem.
-
El Dorado
Ale napisał on, że bedzie do rozlosowaniaWICKER MAN pisze:Jeśli tom_azs wygra bilet to przekaże go po prostu komuś innemu. Proste. Ponieważ jest już sporo zgłoszeń to być może na początku tygodnia rozpoczniemy losowanie.
No zwykle tak sie robi z biletami jako nagrodami, ze sa na nazwisko w kasie biletowej
a na PrageWICKER MAN pisze:Bilety będą najprawdopodobniej do odbioru na nazwisko w kasie przed koncertem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej tak samo. Do odbioru w kasie przed koncertem. Lada dzień dogram wszystkie szczegóły.S1MON pisze:a na PrageWICKER MAN pisze:Bilety będą najprawdopodobniej do odbioru na nazwisko w kasie przed koncertem.
żebyście sie tylko nie pomylili i nie dali biletow na Prage do odbioru w ChorzowieWICKER MAN pisze:Raczej tak samo. Do odbioru w kasie przed koncertem. Lada dzień dogram wszystkie szczegóły.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już się o to nie martw.S1MON pisze:żebyście sie tylko nie pomylili i nie dali biletow na Prage do odbioru w ChorzowieWICKER MAN pisze:Raczej tak samo. Do odbioru w kasie przed koncertem. Lada dzień dogram wszystkie szczegóły.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wyniki losowania zostaną podane lada dzień.
- Bilety/akredytacje do Pragi będą do odebrania w kasie hali w dniu koncertu. Szczegóły przekażemy zwycięzcom na priv.
- Bilety do Chorzowa zostaną rozdane przez nas zwycięzcom w dniu koncertu pod stadionem około południa. Razem z opaskami dla Fan-Klubowiczów.
- Bilety/akredytacje do Pragi będą do odebrania w kasie hali w dniu koncertu. Szczegóły przekażemy zwycięzcom na priv.
- Bilety do Chorzowa zostaną rozdane przez nas zwycięzcom w dniu koncertu pod stadionem około południa. Razem z opaskami dla Fan-Klubowiczów.
Czy "cos" sie kryje pod slowem akredytacja?? :>
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie.
To żaden "backstage pass" tylko bilet. 
No taa jasne 
No nic
W sumie w T-Mobile przy odrobinie szczescia mozna sie chyba na backstage dostac bez zadnego swistka. W Hali Ludowej bylo podobnie, przy odrobinie zamieszania nikt by nie zauwazyl ze wlazles gdzie nie powinienes.
No nic
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Uwierz mi - wcale nie jest łatwo się dostać. Czesi dokładnie patrzą kto wchodzi na backstage, a jeśli nawet jakimś cudem się dostaniesz to wyrzuci Cię ochrona Maiden. 
Poza tym to pierwszy koncert na trasie więc zespół będzie zestresowany i pewnie nawet nie zechce udzielać żadnych wywiadów itp.
Poza tym to pierwszy koncert na trasie więc zespół będzie zestresowany i pewnie nawet nie zechce udzielać żadnych wywiadów itp.
wysyłaliście już privy, bo może trafiło się ślepej kurze ziarnko 
Wyniki zostana podane na forum i beda dostepne dla wszystkich (tak przypuszczam) na priv beda wysylane ewentualnie dodatkowo wskazowki jak odebrac bilet w Pradze...chyba o to chodzilo WickerowiS1MON pisze:wysyłaliście już privy, bo może trafiło się ślepej kurze ziarnko