Festiwale 2005 z udzialem IRON MAIDEN
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Festiwale 2005 z udzialem IRON MAIDEN
Zamieszczam tutaj 3 festiwale, ktore odbywaja sie najblizej Polski... Rock Am Ring w moim przypadku nie wypalil a chcialbym zobaczyc Maiden nie tylko w Chorzowie... Mysle ze nizej wymienione festiwale sa dla nas przystepne ze wzgledu na cene i miejsce i dlatego wybralem sposrod wszystkich wlasnie te.
Czy ktos jest zainteresowany jakimkolowiek wyjazdem na koncert Maiden nie liczac Paryza, Pragi, Dublinu i Chorzowa?
26 czerwiec - Belgium (Graspop Festival); Cena: 55 EURO
IRON MAIDEN / DREAM THEATER / LACUNA COIL / DIO / YNGWIE MALMSTEEN / ARCH ENEMY / AXEL RUDI PELL / MURPHY'S LAW / PRIMAL FEAR / DARK TRANQUILLITY / NUCLEAR ASSAULT / OCEANS OF SADNESS / DRAGONFORCE / AMEN / TERROR / WALLS OF JERICHO
2 lipiec - Germany (Full Force Festival); Cena: 66,6 EURO
http://www.withfullforce.de/
Festiwal trwa 3 dni i nie mozna kupowac biletow jednodniowych
IRON MAIDEN / MOTORHEAD / SLAYER / ANTHRAX / IN FLAMES / FEAR FACTORY / OBITUARY / KILLSWITCH ENGAGE / BEHEMOTH / GORGOROTH / ARCH ENEMY / MISFITS i inni
3 lipiec - Holland - Bospop Festival, Weert; Cena: 50 EURO
Iron Maiden / Porcupine Tree / Y & T / My Dying Bride / In Extremo / Overkill / Within Temptation / Mastodon / Masterplan / White Cowbell Oklahoma / Dragon Force / Action in DC / SQY Rocking Team
Czy ktos jest zainteresowany jakimkolowiek wyjazdem na koncert Maiden nie liczac Paryza, Pragi, Dublinu i Chorzowa?
26 czerwiec - Belgium (Graspop Festival); Cena: 55 EURO
IRON MAIDEN / DREAM THEATER / LACUNA COIL / DIO / YNGWIE MALMSTEEN / ARCH ENEMY / AXEL RUDI PELL / MURPHY'S LAW / PRIMAL FEAR / DARK TRANQUILLITY / NUCLEAR ASSAULT / OCEANS OF SADNESS / DRAGONFORCE / AMEN / TERROR / WALLS OF JERICHO
2 lipiec - Germany (Full Force Festival); Cena: 66,6 EURO
http://www.withfullforce.de/
Festiwal trwa 3 dni i nie mozna kupowac biletow jednodniowych
IRON MAIDEN / MOTORHEAD / SLAYER / ANTHRAX / IN FLAMES / FEAR FACTORY / OBITUARY / KILLSWITCH ENGAGE / BEHEMOTH / GORGOROTH / ARCH ENEMY / MISFITS i inni
3 lipiec - Holland - Bospop Festival, Weert; Cena: 50 EURO
Iron Maiden / Porcupine Tree / Y & T / My Dying Bride / In Extremo / Overkill / Within Temptation / Mastodon / Masterplan / White Cowbell Oklahoma / Dragon Force / Action in DC / SQY Rocking Team
Re: Festiwale 2005 z udzialem IRON MAIDEN
jak widze niektore firmy powyzej to mysle, ze idzie sie tylko pochlastac 
-
Deleted User 1309
Z tych wszystkich Full Force wydaje sie byc najmocniej obstawiony , cena tez bardzo nie odbiega od 2 pozostałych . Ale i tak sakramencko drogie
, w sumie to by pewnie wyszło około(ponad) 100-120 E i to przy dużych oszczednościach.
Ja prawdopodobnie będę w Holandii 
Niestety nie w tym roku ;\ ale posikalbym sie ze szczescie jakbym mial byc np. na Graspopie... juz rok temu chcialem byc jak Anathema tam grala, ale wtedy byly jeszcze mniejsze szanse niz teraz;\ no... za rok moze bedzie lepiuej :beer 
Pijesz? Nie pisz.
Full Force miażdży składem
Slayer, Fear Factory,KE, Motórhead o maj fakin gad
no ale nie ma kasy
fajnie bym sie miał też w Holandii, bo wypada to w moje urodziny, a w tym roku 18
no ale mi moja Praga i Paryż poza Chorzowem wystarczy
Slayer, Fear Factory,KE, Motórhead o maj fakin gad
no ale nie ma kasy
fajnie bym sie miał też w Holandii, bo wypada to w moje urodziny, a w tym roku 18
no ale mi moja Praga i Paryż poza Chorzowem wystarczy
no u mnie jest szansa ze na Full Force pojade bo kumpel jedzie i mnie namawia
jeszcze tylko przekonac starszych no i skombinowac siano i by bylo good 
ja też bym chciał na With Full Force, ale nie ma szans niestety...
może za parę lat
może za parę lat
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Najbliżej jest na WFF pod Lipskiem. Jednak w tym roku raczej to nie wypali... Zresztą chyba wolałbym wybrać się w sierpniu do Dublina.

No widze wybrałeś Ciekawe propozycjeale z przyczyn finansowych będzi eciężko
ale kto wie
moze coś wypalijeszcz ejezt troche czasu
ale kto wie
moze coś wypalijeszcz ejezt troche czasu
UP THE IRONS!!
:solo
eee . to nie dlamnie nie za tyle kasy ... budżetu mi niestyknie w tym roku

Chciałbym In Extremo na żywo zobaczyć... No i Dream Theater, ale to się pewnie w październiku uda u nas...
Gdybym wygrał jakąś kasę to pewnie bym się wybrał do Holandii...
A jakby to było dużo kasy, to bym sobie tydzien w krajach Beneluxu zabawił i Graspop też nawiedził, ale żeby wygrać trzeba grać, a ja nie gram... 
Ja jadę na Pukkelpop do Belgii ( www.pukkelpop.be ) szkoda że tam Ironów nie ma
ale i tak skład na razie świetny (mam eklektyczny gust
) a dojdzie jeszcze 60 kapel

Na pukkelpopie Prodigy i Franza Ferdinanda bym chcial oblookac..
na rock am ring razem z ironami jest chyba (nie pamietam juz gdzie) the chemical brothers, to musi byc czadzik ;] kemikalsi w polsce beda, ale mnie wtedy bnie bedzie ;\
na rock am ring razem z ironami jest chyba (nie pamietam juz gdzie) the chemical brothers, to musi byc czadzik ;] kemikalsi w polsce beda, ale mnie wtedy bnie bedzie ;\
Pijesz? Nie pisz.
wybrac sie to moze i bym chcial ale pozostane przy pradze, chorzowie i paryzu.. na zime chce sobie snowbord kupic i pojechac gdzies wiec kasa bedzie potrzebna.. a i tak nie wiem czy po tych wszystkich wydatkach uda mi sie zebrac tyle ile bedzie trzeba.. zeby i na deche i na wyjazd w gory starczylo..
a mi Chorzów starczy , na następnej trasie postaram się wybrać na pare koncertów Ironów
A co do festivali to gdzie tam ja 50 euro + dojazd +coś tam zjęśc ,wypić ,czyli wychodzi gdzieś z 500 zł ,o nie to nie dla mnie
A co do festivali to gdzie tam ja 50 euro + dojazd +coś tam zjęśc ,wypić ,czyli wychodzi gdzieś z 500 zł ,o nie to nie dla mnie
W Polsce przydało by sie wiecej koncertów Maiden w przyszłym roku :solo
na nastepnej trasie z pewnoscia jade do czech :rocx