Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
nie wiem co ja zrobie jak mi sie zachce sikać albo coś innego na piosence Iron Maiden
oshhh te problemy...RycerzHeavyMetalu pisze:nie wiem co ja zrobie jak mi sie zachce sikać albo coś innego na piosence Iron Maiden
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nadal nic nie wiadomo. Mystic ciągle nad tym pracuje.RBS pisze:(nieśmiało) I jak będzie z tym piffem?
Akurat jak mi sie zachce na IM to bede wiedział że wytrzymam do końca...gorzej jak bedę miał dobre miejsce wcześniej i bede musiał je opuścićRycerzHeavyMetalu pisze:nie wiem co ja zrobie jak mi sie zachce sikać albo coś innego na piosence Iron Maiden
czasem sie nie wytrzymuja mimo żelaznej postawyPink pisze:Akurat jak mi sie zachce na IM to bede wiedział że wytrzymam do końca...gorzej jak bedę miał dobre miejsce wcześniej i bede musiał je opuścićRycerzHeavyMetalu pisze:nie wiem co ja zrobie jak mi sie zachce sikać albo coś innego na piosence Iron Maiden
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.

Nieeeeee Łiker co Ty im podpowiadasz... uwazaj bo jeszcze tak zrobia a jak znam zycie to bede za nimi stalWICKER MAN pisze:Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.![]()
haha praktykowalem to na krzemionkachWICKER MAN pisze:Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.![]()
Pijesz? Nie pisz.
pewnie tak zrobię jak bede zdesperowany:) no poza tym rzutem za siebie 
-
EddTheHead
- -#Prodigal son

haha.. !! tez nad tym myslalem. ale co, tak wyjac przy wszystkich i nalacWICKER MAN pisze:Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.![]()
-
Adrian Borgnine
- -#Wrathchild

2 questions
1. Czy na stadion wpuszczają tylko pomiędzy 12 a 14, a potem lipa?
2. Czy wolno wyjść ze stadionu w czasie trwania festiwalu i potem wrócić?
-
szatanista
- -#Long distance runner

1. mozesz wejsc w kazdej chwili trwania festivalu (jesli masz bilet)Adrian Borgnine pisze:2 questions
2. nie mozesz (twoj bilet przy wchodzeniu zostanie pozbawiony kuponu kontrolnego)
No faktycznie to będzie problem jezeli podczas grania IM lub kiedy się wkońcu zdobędzie dobre miejsce zechce się sikać
hmmm... opcja z butelką - no cóż hmmm no wykonalne ale ja słyszałem też pomysły że ludzie poprostu "lali" by po sobie - w końcu człowiek i tak będzie cholernie spocony i mokry więc różnicy niebędzie
- tylko co innego po koncercie
.
Kilka osob z Finlandii pyta mnie o hotele/motele w Katowicach i okolicach. Czy mozecie cos polecic? Ew. podac namiary na strony netowe?
a do reklamowek to sraja??WICKER MAN pisze:Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.![]()
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja piernicze offtop na temat wydalania... tego jeszcze nie bylo 
zaden offtop
- topic jest odnosnie pytan roznych na temat festiwalu, a ze festial dlugo trwa naturalnym jest ze w tym czasie bedziemy wydalac, wiec pytania na temat organizacji wydalania w trakcie koncertu sa jaknajbardziej na miejscu

- topic jest odnosnie pytan roznych na temat festiwalu, a ze festial dlugo trwa naturalnym jest ze w tym czasie bedziemy wydalac, wiec pytania na temat organizacji wydalania w trakcie koncertu sa jaknajbardziej na miejscu
heh, do reklamówki, ale takiej mega, a potem w góre, jak najwyżej... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://www.hotelpolonia.katowice.pl/MaYeR pisze:Kilka osob z Finlandii pyta mnie o hotele/motele w Katowicach i okolicach. Czy mozecie cos polecic? Ew. podac namiary na strony netowe?
http://www.orbis.pl (Hotel Silesia)
Do tego chyba Hotel Katowice.
Wszystkie położone w centrum.
Nie wiem, tego nie doświadczyłem.Nitek pisze:a do reklamowek to sraja??WICKER MAN pisze:Zawsze można zrobić tak jak ludzie na zachodzie (np. w Donington) - odlać się do butelki po czym rzucić ją niezakręconą za siebie.![]()
Zapewne już takie pytanie się wiele razy pojawiło, ale proszę o udzielenie mi równiez odpowiedzi na nie.
Jak dojechać z Katowic na Śląski ? jakim autobusem tramwajem? oraz w jaki sposób można wrócić w nocy ze stadionu do Dowrca w Katowicach ? bedzie wtedy jakiś tramwaj bus autobus itp.?
Pozdrawiam
Jak dojechać z Katowic na Śląski ? jakim autobusem tramwajem? oraz w jaki sposób można wrócić w nocy ze stadionu do Dowrca w Katowicach ? bedzie wtedy jakiś tramwaj bus autobus itp.?
Pozdrawiam
pippen