Prośba do Osób z Wrocławia i okolic
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Prośba do Osób z Wrocławia i okolic
Pilnie prosze osoby z Wrocławia i okolic ,które jadą pociągiem w godzinach nocnych o wpisywanie się tutaj.
Bardzo chce zebrać jakąs ekipke ,żeby jechac jednym pociągiem ,najlepiej zeby wszyscy przyszli o 3-4 na dworzec i wyczaimy sytuacje.
Jeśli zablokują ten temat (prosze nie róbcie tego) to piszcie mi na gg
Bardzo chce zebrać jakąs ekipke ,żeby jechac jednym pociągiem ,najlepiej zeby wszyscy przyszli o 3-4 na dworzec i wyczaimy sytuacje.
Jeśli zablokują ten temat (prosze nie róbcie tego) to piszcie mi na gg
Re: Prośba do Osób z Wrocławia i okolic
Popytaj sie Rogasia i Hunterka, choć z tego co mi wiadomo to chyba jadą ok. 8.00 ...
KMFDM
o 8 to nie wiem czy to jest dobry pomysł ,bo sie tam wtedy będzie o
11 30 ,a potem z Katowic na Stadion też z godzine ,nie to za dużo czasu zajmuje ,ja wole profilaktycznie pojechac o 6 rano
11 30 ,a potem z Katowic na Stadion też z godzine ,nie to za dużo czasu zajmuje ,ja wole profilaktycznie pojechac o 6 rano
ja mogę co najwyżej dołączyć do ekipy wracającej do Wrocka - na Mystic jadę w sobotę
ja jade w sobote, po pracy, czyli pociagiem o 15. mam zamiar odwiedzic stare katy...
szalenstwo zacznie sie juz jutro...
Wracam w poniedzialek z samego rana (niestety wyzsza koniecznosc
)
Wracam w poniedzialek z samego rana (niestety wyzsza koniecznosc
Scream for me Chorzow
wiem bo czytałem na twoim blogu 
Szukam jakiejś ekipy z Wrocławia i okolic z którą mógłbym sie zabrać na Ironów o której ktoś jedzie PKP czy PKS?? a może ktoś ma miejsce w aucie albo jest organizowany autokar czy bus gdzie mógłbym sie załapać ?? ludziska dajcie znać !!!!
:rocx
:rocx
Somewhere in Wrocław
no więc tak o wpadnij na dworzec 29 maja o 3 w nocy i będe tak stał ,zadzwonie po paru ludziach co dostałem telefon z sanktuarium i jedziemy pociągiem ,są o 3:47 ,6 ,do wyboru do koloru ,jeszcze chyba o 4:30 ale to sie zobaczy , najlepiej zeby wszyscy jechali jednym
A co do Autobusu to jest o 8 ale to chyba za późno,o 8 to ja chce być w Chorzowie
A co do Autokaru to sie chyba nie załapiesz już
A co do Autobusu to jest o 8 ale to chyba za późno,o 8 to ja chce być w Chorzowie
To co jedziemy tym o 6.00 moim zdaniem ta godzina jest najlepsza nie ma co az tak sie spiszyc bo potem i tak bedziemy siedzieli pod stadionemRycerzHeavyMetalu pisze:no więc tak o wpadnij na dworzec 29 maja o 3 w nocy i będe tak stał ,zadzwonie po paru ludziach co dostałem telefon z sanktuarium i jedziemy pociągiem ,są o 3:47 ,6 ,do wyboru do koloru ,jeszcze chyba o 4:30 ale to sie zobaczy , najlepiej zeby wszyscy jechali jednym
ja jestem za tym o 6 rano Miras i RycerzHeavyMetalu mozecie do mnie napisac na gg (5353557) zeby sie dogadać
?
Somewhere in Wrocław