Supporty - ankieta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Supporty - ankieta
Nightwish i Primal Fear - najbadziej sie ciesze
Dragonforce i Kreator - moze byc
Bohemoth i Frontside --- ....... juz Papa Dance bylo by lepsze
Dragonforce i Kreator - moze byc
Bohemoth i Frontside --- ....... juz Papa Dance bylo by lepsze
Ja najbardzie to ciesze sie Z Iron Meiden'a a reszta to mi to LataBlackman pisze:Ja njabardziej ciesze sie z Kreatora.jestem przekonany ze dadza swietny :rocx koncert.
-
EddTheHead
- -#Prodigal son

ofcorz NIGHTWISH, bedzie szał na Wish I Had An Angel i Wishmaster. Ciesze sie rowniez z PRIMAL FEAR, chociaz jedna kapela z pokroju Gamma-Ray - Helloween, reszta ...
A ten FRONSIDE di juz totalna klapa. Przeciez jak zobacze tego grubasa w spodniach moro to padne ze smiechu na ziemie. Mam nadzieje ze chociaz oszedzi nam swojego: Napierd...a Chorzów.. pamietacie Wroclaw
??

-
szatanista
- -#Long distance runner

Astek juz nie spiewa we FrontsideEddTheHead pisze: A ten FRONSIDE di juz totalna klapa. Przeciez jak zobacze tego grubasa w spodniach moro to padne ze smiechu na ziemie. Mam nadzieje ze chociaz oszedzi nam swojego: Napierd...a Chorzów.. pamietacie Wroclaw??
![]()
ja zaznaczyłem Kreator ,nie dlatego zę jakoś uwielbiam ten zespół ,tyle ze reszta jest poprostu bardzo słaba ,delikatnie mówiąc, moze jeszcze Primal Fear moze być ,z tym ze mało słyszałem by sie wypowiadać ,ale reszta to 4 nieporozumienia ,jak dla mnie oczywiście.
No nie wiem, IMO bardzo dobrze, ze zagra taki Nightwish, bo przyciagnie duzo osob pewnie. Tez wolalbym cos innego, ale po prostu dali zespol, ktory sie dobrze sprzedaje w Polsce...
hej, a powiedzcie mi skąd moi znajomi biora pomysły, że bilet za 100 zł nie obejmuje saportów??

-
szatanista
- -#Long distance runner

skądinąd
ciekawe kto mógł takie plotki rozpuszczać, ale ubaw miałem niezły 
-
dobry.wieczor
- -#Prowler

Zdecydowanie Primal Fear!
Na drugim miejscu Kreator, potem Dragonforc.
Nightwish, Behemoth i Frontside zupelnie mi zwisają
Na drugim miejscu Kreator, potem Dragonforc.
Nightwish, Behemoth i Frontside zupelnie mi zwisają
Cieszę się że będzie Behemoth i Frontside. Mam nadzieje że przemówi do nas: "3 2 3 2 1 Chorzów- na-pier-da-la*!!!" Ale będzie wypas:D Kreator też super!!! Ich najnowsza płyta "Enemy of God" jest drugą oczywiście po "Violent Revlution"płytą perfekcyjną. Behemtoth wydał swoją "Demigd", która jest płytą genialną. Po prostu: Behemoth sięgnął absolutu. Geniusz. Perfekcja. Ekstrema. !!!
Zdecydowanie moje 3 miejsce: Primal Fear!
Szkoda tylko że będę o tej porze w robocie...
Może chociaż na Ironów zdążę (
)
A co do reszty zespołów - dobrze że jestem w robocie!
Szkoda tylko że będę o tej porze w robocie...
A co do reszty zespołów - dobrze że jestem w robocie!
Up The Irons !!!
- Powerslave
- -#Prisoner

Nightwish
nagralem na cd kilka mp3 to odsluchania na zlocie i dla przypomnienia 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Przede wszystkim Kreator :rocx Widziałem ich na Mysticu w 2002 roku i chętnie zobaczę ich poraz kolejny, tym bardziej, że uraczyli nas niedawno znakomitym albumikiem.
Nightwisha chętnie sobie posłucham, ale raczej starszych kawałków typu Wishmaster czy Sacrament Of Wilderness
Behemoth może być, ale pod warunkiem, że zagrają Chant For Eschaton 2000 :solo
Reszta zespołów kompletnie mi zwisa.
A tak swoją drogą, podziwiam Mystic za konsekwentne zapraszanie Frontside na festiwal (to już bodajże 3 raz z rzędu). Nikt ich nie lubi, ale być muszą
Nightwisha chętnie sobie posłucham, ale raczej starszych kawałków typu Wishmaster czy Sacrament Of Wilderness
Behemoth może być, ale pod warunkiem, że zagrają Chant For Eschaton 2000 :solo
Reszta zespołów kompletnie mi zwisa.
A tak swoją drogą, podziwiam Mystic za konsekwentne zapraszanie Frontside na festiwal (to już bodajże 3 raz z rzędu). Nikt ich nie lubi, ale być muszą
- Powerslave
- -#Prisoner

2 lata temu nie bylo mi dane ich zobaczyc bo chyba utknalem w malej kolejce przed wejsciem<-GOTHMOG_666-> pisze: A tak swoją drogą, podziwiam Mystic za konsekwentne zapraszanie Frontside na festiwal (to już bodajże 3 raz z rzędu). Nikt ich nie lubi, ale być muszą
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
eee tam.. ja nic do Frontside nie mam - podobają mi sie nawet i ciesze sie ze są na Mysticu. Ale podejrzewam ze ich muzyka na otwartym stadionie wyjdzie słabo.

Nie ma bata zeby nie zagrali<-GOTHMOG_666-> pisze:Behemoth może być, ale pod warunkiem, że zagrają Chant For Eschaton 2000
pocwiczysz staropolskie wyp.....<-GOTHMOG_666-> pisze:A tak swoją drogą, podziwiam Mystic za konsekwentne zapraszanie Frontside na festiwal (to już bodajże 3 raz z rzędu). Nikt ich nie lubi, ale być muszą
Chant 2000 Nergal chyba gra zawsze od Satanici. Ciekawi mnie tylko czy się przebierze na ten numer w ten kombinezon/togę skórzaną jak na trasie Demigod. Chętnie bym to zobaczył choćby z faktu, że będzie +200 st. C
reaktywacja
- Her Infernal Majesty
- -#Charlotte

Osz kurcze
najtłisz prowadzi .. załamie się zaraz. Ja tam zamierzam na tej "kapeli" na wate cukrową wyskoczyć
Tego się po Was nie spodziewałam ..
Panów to jeszcze moge zrozumieć, dzięki nim przynajmniej na koncert przybędzie troche hot 13
Panów to jeszcze moge zrozumieć, dzięki nim przynajmniej na koncert przybędzie troche hot 13
- Elevatorman
- -#Clansman

Ja tam najbardziej ciesze sie chyba jednak z behemotha( i tak zaznaczyłem) chociaz wczoraj w nocy przesłuchalem wszysciutkie plyty kreatora ( ah ten trash/death) ale milo bedzie zobaczyc koncert blackmetalowców co ostatnio na poczatku roku jakos polubilem (666 no nie;p) nightwish tez może byc .... a z innych to was zadziwie bo lubie dragon force bo sa bardzo lotni bynajmniej mi sie podoba .... i gadajcie co chcecie
A wiec tak
1 Behemoth
2 Kreator
3 Nightwish ( czekam na wish i had an angel)
4 Dragon Force
5 Primal Fear
6 Frontside ( nie słuchałem nigdy nigdzie nie wizialem na torrentach wiec nie wiem wogóle co to jest
1 Behemoth
2 Kreator
3 Nightwish ( czekam na wish i had an angel)
4 Dragon Force
5 Primal Fear
6 Frontside ( nie słuchałem nigdy nigdzie nie wizialem na torrentach wiec nie wiem wogóle co to jest