Najlepszy utwór z lp. No Prayer For The Dying
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Najlepszy utwór z lp. No Prayer For The Dying
Holy Smoke.... zaraz potem Bring You.... i tytułowy... mówiłem juz że ta płyta ma inny klimat... i ja ją nawet lubie w przeciwienstwie do wiekszosci no ale cóż ja nie przepadam za pierwszymi chociaz powiem wam ze po Mysticu przekonałem sie trochu do killersa i irona
Matka Roskja normalnie powala na kolana.
Up the IRONS;]
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Bring Your Daughter ...... To The Slaughter
- Crazy Mushroom
- -#Charlotte

Mother Russia - gdyby nie ten utwór nie wiem czy słuchałbym Iron Maiden... Kiedy zaczynała sie moja przygoda z Tym Zespołem (a zaczeła się od składanki najlepszych zdaniem kumpla utworów), byłem jeszcze w fazie słuchania zespołów w stylu Linki Park (błe...), Korn i takich tam, a po zderzeniu z Ironami doszedłem do wniosku że jest to muza strasznie szybka i ostra, a ten facet ma głos jak Szatan
*... No i pewnie bym słuchanie Ironsów porzucił, ale na tej płycie była też Matka Rosja i...kiedy usłyszałem te piosenke, to po prostu nie mogłem sie od Niej oderwać
Ten klimat, te solówki, genialnie wkomponowane klawisze, no po prostu cudo! No i zostałem z Ironsami, a Matka Rosja to jeden z moich ulubionych utworów, inny zupełnie niż reszta z "No Prayer...", które, może poza kawałkiem tytoołowym, są mocno przeciętne...
*-dzisiaj te spostrzeżenia wydają mi sie śmieszne , wręcz uwarzam że IM to jeden z bardziej przystepnych metalowych zespołów, ale co do tego że ma głos jak Szatan to zdania nie zmieniłem ;P
*-dzisiaj te spostrzeżenia wydają mi sie śmieszne , wręcz uwarzam że IM to jeden z bardziej przystepnych metalowych zespołów, ale co do tego że ma głos jak Szatan to zdania nie zmieniłem ;P
"Bring Your Daughter ...... To The Slaughter" :rocx - pamiętam jeszcze dawno temu nie słuchałem Maidenów to gdzieś ten kawałek słyszałem i byłem pod wielkim wrażeniem, jeszcze wtedy nie wiedziałem czyj to utwór. dopiero parę lat później po kupnie kasety "No Prayer..." czekała mnie miła niespodzianka :rocx .
Większośc z nich lubie, ale jednak najbardziej Tailgunner- sam nie wiem czego 
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

A ja lubie No prayer for the dying chyba dlatego ze mi sie z czymś kojarzy..
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

No Prayer For The Dying, fenomenalna półbaladka, genialny wokal, słyszalna perkusja(co najwazniejsze) i wszystko swietnie...
- real_alien
- -#Long distance runner

Swoją córkę weź... na rzeź 
Mi jedynie Tailgunner i Bring your Daughter podchodzi a to pierwsze bardziej
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Zagłosowałem na Bring... ale ta płyta dla mnie jest piękna i uważam ją za jedną z lepszych w histroii Maiden.
Holly Smoke...Kto widział teledysk ten wie dlaczego
Poza tym ten utwór zawsze nastarja mnie jakos wesoło i pozytywnie
Poza tym ten utwór zawsze nastarja mnie jakos wesoło i pozytywnie
bring me your daughter... Bo jest taki inny od reszty, poza tym ma super klimacik i ogólnie to dosyć słaba płytka więc wybór nie jest zbyt trudny... lubię też Holy Smoke i Tailgunner ale jednak wybrałem Bring me... 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Bring your daughter... w gimnazjum miałem radochę jak się dowiedziałem, co to znaczy slaughter 
Mother Russia- a co? 
bringh yoyur daughter i jeszcze holy smoke jest fajny moment w klipie gdy steve jeździ na tym traktorku
eddie gona get you
Bring Your Daughter... To The Slaughter nie ma co nawet komentować..poprostu kawałek jest THE BEST!
Holy smoke, za to, że mnie wprowadza w dobry humor 
Zastanawiałem się nad Bring Your Dauther, Holy Smoke i tytułowym No Prayer... ale wybrałem w końcu pierwszą opcję 
Nie będę oryginalny jeśli powiem, że Bring Your Daughter...To The Slaughter. Extra kawałek. Świetne są też wg mnie Tailgunner, Holy Smoke, tytułowy i Hooks In You. Reszta dobra, miejscami nawet bardzo, ale dla mnie to najsłabsza płyta w ich dyskografii. Jednak uważam że to dobry album.