Support - KREATOR

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Crazy_Sam
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Support - KREATOR

Post autor: Crazy_Sam »

kobi pisze:
Żelazny pisze:Bueh,jak krzyczałem ten refren albo Impossible Brutality to stojące obok fanki najtfisza mnie tak wzrokiem zmierzyły że myślałem że padnę :lol:
ta mialem to samo na Enemy of God, coponiektorzy sie na mnie patrzyli takim zgorszonym wzrokiem ... troche glupie uczucie, jak sie drzesz na calego a typy obok stoja jak kolki i patrza sie jak na debila :P a tak btw to ja nie rozumiem o co wszystkim chodzi z naglosnieniem na Kreatorze, wg. mnie bylo ok (stalem w sektorze pod scena)
Skąd ja to znam?? Tak mi się chciało śmiać jak z kumplem zaczeliśmy krzyczeć pierwsze "Enemy of God" w kawałku - z przodu się odwrócili i patrzyli jak na jakiś antychrystów :lol:
Kea pisze:co do ludzi - do dupy część była, jakieś małe panienki ze starchem i bólem w oczach, jakieś ludki co sztyl od miotłu zjadły i takie podobne. za dużo takich typów było. możliwe że zaklepywali miejsce na najtłisza :P cóż za poświęcenie :lol:
To była tragedia... naprawdę... Jedni się świetnie bawili, a inni gapili się jak na debili
slayer pisze:bo faktem jest, ze publicznosc to ...khem khem. czasem darlem ryja z 10 razy by ktso sie dolaczyl ,ale paru maniakow bylo - dalismy rade :)
Mogę śmiało powiedzieć, że byłem jednym z nich :) Ciągle jako pierwszy po zakończeniu kawałka darłem się "JEEEEEEEEEE" a dopiero jak mi powietrza zaczynało brakować to zaczynali inni. :) Najfajniej było jak na Enemy of God malutka grupka osób z nami się darła to było nas słychać na równi z Kreatorem :lol:

Szkoda, że nagłośnienie było do dupy...
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2005 4:58 pm przez Crazy_Sam, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Ja na koncercie słyszałem ten zespół po raz pierwszy - z tychże przyczyn też ''stałem jak kołek'', bo po prostu się wsłuchiwałem i obserwowałem całą zabawe... bardzo mi się spodobało - sprawiam sobie jakieś płytki, piękny występ.
KMFDM
Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Proboszcz_Dobrodziej »

chłopaki z Kreatora dali czadu poraz pierwszy och widziałem na zywo, mimo iz niesłucham tego na codzien jak maidenów ale Enemy Of God czy Violent Revolution wyszlo kapitalnie
na Kreatorze stałem na wprost glosników na srodku sceny przycisniety przez innych do barierek :P :rocx
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

S1MON pisze:z tego co wiem to Kobi był veeeeery happy :D
hehehe no miales tego pecha ze byles pierwsza rozpoznana przeze mnie osoba po wystepie i troche sie nasluchales moich peanow na czesc Kreatorka :)
Greddo pisze:Ja na koncercie słyszałem ten zespół po raz pierwszy - z tychże przyczyn też ''stałem jak kołek'', bo po prostu się wsłuchiwałem i obserwowałem całą zabawe...
ok, ale ja pisze o ludziach, ktorym nawet sie nie chcialo klaskac po skonczonym utworze, a na tych ktorzy sie bawili patrzyli jak na idiotow ... to tez byl moj pierwszy koncert Kreatora, ale juz wiem ze chce wiecej, i to najlepiej zeby oni byli glownym daniem, z pelnym setem i w klubie :)
bartekIM
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: bartekIM »

ja słuszałem ze Kreator razem z Vaderem mają jechac po Polskich KLUBACH ale by była ZAJEBIOZA ja bym był napewno na jakims!!
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

We Wrocławiu jest bardzo ładny klub W-Z :twisted: Tylko bez tego Wjedera proszę :twisted:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

W-Z osobiście lubię baaaardzo
ale ten klub to się nie nadaje na koncerty - jest za mały dużo za dużo :]
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ale taka trasa powiedzmy:
Wawa(Proxima)
Wrocek(W-Z)
Kato(Mega)
Krak(Studio)
Byłaby naprawdę do rzeczy :twisted: :twisted: :twisted:
miki
-#Clansman
-#Clansman

byłbym na wszystkich :]]]
Awatar użytkownika
atm2
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: atm2 »

Ironka :) pisze:Dali czadu! Widać było,że się przylozyli. Zresztą, kiedy oni się nie przykładają :wink: :lol:
chyba zartujesz sobie? dawno nie widzialem tak iego koncertu zagranego na "odwal sie".
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Żelazny pisze:Ale taka trasa powiedzmy:
Wawa(Proxima)
Wrocek(W-Z)
Kato(Mega)
Krak(Studio)
Byłaby naprawdę do rzeczy :twisted: :twisted: :twisted:
jeszcze Poznań (Eskulap) i bylbym w 7 niebie :D
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

bartekIM pisze:ja słuszałem ze Kreator razem z Vaderem mają jechac po Polskich KLUBACH ale by była ZAJEBIOZA ja bym był napewno na jakims!!
a że niby skąd takie info?? bo za udzielanie TAKICH fake inf będzie ban :> ostrzegam :> ;)
Under Jolly Roger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Under Jolly Roger »

Kato(Mega)
:
Mega Club mają za niedługo zamknać czyli klubowe koncerty w Katowicach się skończą.

Co do Kreatora to super koncert ale było widać że nie dają z siebie wszystkiego. Na trasie z 02. robili niezły rozpierdziel. Ale występ jak najbardziej udany. Troszke z nowej produkcji i stare szlagiery Pleasure to kill czy Extreme Aggression. No i oprawa niczego sobie
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Under Jolly Roger pisze:
Kato(Mega)
Mega Club mają za niedługo zamknać czyli klubowe koncerty w Katowicach się skończą.
WTF?? :shock: dlaczego zamykają najlepszą dresiarnie w okolicy?? :(
Awatar użytkownika
bystry
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: bystry »

kreator dal super koncert wolalbym aby trwal tyle co najtlisz :D brakowalo mi terrorzone :( ale dali czadu myslalem ze zaczna patriarcha+violent revolution ale mile mnie zaskoczyli enemy of god choc mieli problem techniczny ale chlopaki pokazali ze wiedza co robia jeszcze mi brakowalo golden age ale koncert naprawde udany :D
Ostatnio zmieniony pt cze 03, 2005 11:36 pm przez bystry, łącznie zmieniany 1 raz.
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

bystry pisze:piosenki
Nitek - nastepny :lol: nie no na utwor kreatora powiedziec piosenka to juz przegiecie :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

atm2 pisze:
Ironka :) pisze:Dali czadu! Widać było,że się przylozyli. Zresztą, kiedy oni się nie przykładają :wink: :lol:
chyba zartujesz sobie? dawno nie widzialem tak iego koncertu zagranego na "odwal sie".
na odwal się to zagrał Soulfly na Metalmanii 2004
po Kreatorze czegoś takiego nie odczuwam
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

nie uwazam zeby zagrali na odwal, po prostu trudno wymagac niezwyklych wystepow dla sredniawej publiki

Jolly Roger -> dlaczego zamykaja Mega ?

Kea -> co do dresiarni - zawsze zostaje Bravo :mrgreen:
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

disco bravo [ :mrgreen: ] na koncerty klubowe jest niezłe ale problem w tym, że gliwice to już zaścianek i tylko KAT tam grywa ;)
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

Nie wiem czy tylko ja, ale SKONT (forma wyższa skąd) słyszeliście o tej trasie mości panowie i panie rozsiewający nadzieję w mym sercu :D
Z tym Kreator-Vader, to ktoś tak sobie rzucił, czy gdzieś było napisane?
reaktywacja
ODPOWIEDZ