Nowy Teraz Rock
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nowy Teraz Rock
W nowym Teraz Rocku jest wkładka O Bruce Dickinsonie oraz artykuł Iron maiden a sprawa polska
-
Deleted User 804
Re: Nowy Teraz Rock
Przymieżam się do kupna, ale jak narazie bardziej prubuje naciągnąć siostre żeby ała mi na niego kase niż samemu zapłacić
- likipiki
- -#Lord of the flies

Eh... Moim zdaniem wkładki powinny być poświęcone wybitnym artystom, legendom, ewentualnie tym którzy mieli olbrzymi wpływ na rynek muzyczny, ale istnieją krótko.
A tutaj co mamy? Brusio? Co on takiego zrobił, że zasłużył na wkłądkę
... szczególnie, że jeszcze takie King Crimson przykładowo tejże się nie doczekało..
A tutaj co mamy? Brusio? Co on takiego zrobił, że zasłużył na wkłądkę
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Dokładnie, ostatnio zauważyłem że TR daje wkłądki zespołów i artystów którzy wydali przynajmniej album który dostał 4+
czyli na taki Motorhead nie ma co liczyc
czyli na taki Motorhead nie ma co liczyc
- likipiki
- -#Lord of the flies

TR daje wkłądki tych zespółów, co akurat odwiedziły, bądź mają zamiar odiwedzić Polskę. Nie wiem czy jest to najlepsza strategia...
świnka666 pisze:TR daje wkłądki tych zespółów, co akurat odwiedziły, bądź mają zamiar odiwedzić Polskę. Nie wiem czy jest to najlepsza strategia...
wiec w takim razie gdzie jest Mark Knopfler
Brothers in Arms- 22 miliony to nie był przypadek
-
Deleted User 804
Jak dla ciebie Bruce to cienias który nie zasłużył na wkładke to co robisz na tym forum?świnka666 pisze:Eh... Moim zdaniem wkładki powinny być poświęcone wybitnym artystom, legendom, ewentualnie tym którzy mieli olbrzymi wpływ na rynek muzyczny, ale istnieją krótko.
A tutaj co mamy? Brusio? Co on takiego zrobił, że zasłużył na wkłądkę... szczególnie, że jeszcze takie King Crimson przykładowo tejże się nie doczekało..
Ja się czaje głównie na ten artykuł w sprawie Polskiej. Mam nadzieje, że będzie coś o tych czasach jak ich w Polsce nie było i wyjaśnione dlaczego nie przyjechali
:guns
UpTheIrons
O fajnie!
Jak to dobrze że nie będę musiał kasy wydawać, bo i tak siorka kupi. A że raczej w konflikcie nie jestem - to tym milej
.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Akurat ten przypadek jest dla mnie całkowicie niepotrzebny- przecież było sporo napisane o jego solowej karierze przy okazji wkładki o Maiden, we wresniu zeszłego roku, o ile mnie pamięć nie myli. Praktycznie ostatnio wkładka o jakimś naprawdę zaśłużonym zespole pojawia się niezwykle rzadko- mamy za to przedstawienie młodych zespołów jak Queens Of The Stone Age czy Slipknot.
Ale lepiej Bruce niż Ozzy czy inne The White Stripes
Ale lepiej Bruce niż Ozzy czy inne The White Stripes
Jak wydał płyte i jest na topie to dostał wkładke i już 
Fajnie ze jest o Dickinsonie wkladka(musze kupic jak najszybciej).Wedlug mnie wkladki nie musza byc koniecznie o legendach muzyki,jak lubie jakis zespol to chetnie o nim wkladke czytam. 
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Maiden było w Polsce i Teraz Rock liczy, że pod wpływem chwilowego uniesienia fani którzy byli na koncercie (dodali nawet jakiś artykuł "Iron Maiden a sprawa Polska"), rzucą się do kiosków i zakupia pismo. Dodali nawet do tego płytkę, i zafoliowali by zapłacic więcej i nie móc przeczytać tego w Empiku 
Cffaniaki...Piwowarus pisze:Maiden było w Polsce i Teraz Rock liczy, że pod wpływem chwilowego uniesienia fani którzy byli na koncercie (dodali nawet jakiś artykuł "Iron Maiden a sprawa Polska"), rzucą się do kiosków i zakupia pismo. Dodali nawet do tego płytkę, i zafoliowali by zapłacic więcej i nie móc przeczytać tego w Empiku
-
Deleted User 804
Jakie rzucą się do kiosków. Toć Teraz Rock sprzedawali na samym koncercie i chyba wszystkie które przywieźli im tam poszłyPiwowarus pisze:Maiden było w Polsce i Teraz Rock liczy, że pod wpływem chwilowego uniesienia fani którzy byli na koncercie (dodali nawet jakiś artykuł "Iron Maiden a sprawa Polska"), rzucą się do kiosków i zakupia pismo. Dodali nawet do tego płytkę, i zafoliowali by zapłacic więcej i nie móc przeczytać tego w Empiku
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 9:28 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokladnie... Z mila checia kupie sobie tego TR, tylko niech sie pokaze w jakimkolwiek kiosku!!!!!!! Od Mystica nigdzie go nie widzialam. :/
- likipiki
- -#Lord of the flies

Deleted User 804 pisze:Jak dla ciebie Bruce to cienias który nie zasłużył na wkładke to co robisz na tym forum?świnka666 pisze:Eh... Moim zdaniem wkładki powinny być poświęcone wybitnym artystom, legendom, ewentualnie tym którzy mieli olbrzymi wpływ na rynek muzyczny, ale istnieją krótko.
A tutaj co mamy? Brusio? Co on takiego zrobił, że zasłużył na wkłądkę... szczególnie, że jeszcze takie King Crimson przykładowo tejże się nie doczekało..
Czyżby nie bylo forum o King Crimson?
Po pierwsze, wypowiadam się na wielu forach.
Po drugie, co ma moje obecność na forum do kariery solowej Bruce'a? IM moim zdaniem gra bardzo dobrą muzykę. Za to solowe dokonania Bruce'a mnie raczej ziębią niż grzeją. Poza tym nie widzę żadnego argumentu za tym, by Bruce'owi dawać całą wkładkę. Nie jest on ani jakiś rewolucyjnym artystom, ani nie miał jakiegoś wielkiego wkładu w scenę metalową. Nagrał kilka dobrych płyt i to wszystko. Moim zdaniem, to trochę za mało, by poświęcać komuś cała wkładkę.
Dla Ciebie świnka666 Bruce nie jest jakims wybitnym artystą, ale dla innych jest, miedzy innymi dla mnie. Nie sadze zeby obecnie byl jakis inny lepszy wokalista metalowy, i uwazam ze ta wkladka mu sie nalezy. Jak dla mnie wszyscy propaguja metal tym ze graja, ze sprawiaja ludziom przyjemnosc... Nie kumam co rozumiesz przez pojecie ze nie mial wielkiego wkladu w muzyke metalowa... Mial taki jak wszyscy inni, gra i daje ludziom przyjemnosc, wiec ma wklad jak kazdy inny zespol czy wokalista 
[quote="Macias"]Dla Ciebie świnka666 Bruce nie jest jakims wybitnym artystą, ale dla innych jest, miedzy innymi dla mnie. Nie sadze zeby obecnie byl jakis inny lepszy wokalista metalowy, quote]
Jest duzo lepszych obecnei wokalistow. Bruce to tylko clzowiek i nie ma jzu takiego glosu jak kiedys . Co do wkladki to nei widze problemu .Pismo chce pismo wydaje -prosta sprawa
Jest duzo lepszych obecnei wokalistow. Bruce to tylko clzowiek i nie ma jzu takiego glosu jak kiedys . Co do wkladki to nei widze problemu .Pismo chce pismo wydaje -prosta sprawa
Niby jest juz stary, ale dla mnie nadal najlepszy
Kazdy ma swoje zdanie, moje na jego temat jest takie, ale moze masz racje. Ja jeszcze nie spotkalem sie z wokalista ktory dla mnie bylby lepszy. Jedynie Tobias Sammet z Edguy'a, ale nie przesadzalbym ze jest znowu lepszy
No coz, jednak uwielbienie i bezkrytyczna ocena wokalu Bruce'a nie pozwala mi byc obiektywnym :rocx