Spekulacje na temat zawartosci kolejnych czesc TED

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Re: Spekulacje na temat zawartosci kolejnych czesc TED

Post autor: CubeX »

Pewnie wszyscy czytali newsa na Sanktuarium o tym, że chodzą słuchy jakoby jeszcze przed trasą promującą "Early Days" ukazać się miała druga część historii kapeli na DVD. Tyle, że chronologicznie nie obejmująca czasów po "Early Days", a poświęcona okresowi po powrocie Bruce'a do zespołu. "Rock in Rio" raczej by się tam nie znalazło, bo jeszcze go pełno w sklepach, ale może byłoby miejsce dla jakichś elementów zwiazanych z koncertami w Polsce (taką nadzieję wyraził zresztą także autor wspomnianego wyżej newsa na Sanktuarium).
A swoją drogą to trochę szkoda byłoby, jak dla mnie, gdyby rzeczywiście takie nowe DVD wiosną się ukazało, bo to raczej wykluczyłoby nową trasę je promującą, a co za tym idzie - potencjalny kolejny koncert w Kraju nad Wisłą.
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

już zespół wie najlepiej co tam na tych krążkach zamieszczać i w jakiej kolejności. Fajna byłaby trasa podobna do Eddie Rips Up...obejmująca kawałki z POW, SIT, SSOASS, NPFTD i FOTD . I tylko kawałki z tych płyt, by było miejsce na rarytasy koncertowe jak Ancient Mariner, Alexander czy Afraid to shoot. Tak jak to Bruce określił w Chorzowie przed Phantomem to są kawałki, których być może już nie usłyszelibyśmy już później. Ale najpierw trasa z nowym albumem i sprawdzonymi, dobrymi hiciorami! :D
Awatar użytkownika
Roger
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Roger »

A ja juz nie mam nadzieii na rarytasy na pozniejszych trasach. Teraz dali ciala strasznie... poza Another Life, ktore mnie bardzo zaskoczylo bylo jeszcze Charlote ale jak widac bardzo szybko sie pozbyli sprawy i wrzucil Wratchild... Mialem wielka nadzieje, ze jeszcze moze kiedys dane nam bedzie uslyszaec Alexandra na zywo ale coraz mniej optymizmu we mnie.
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

Alexandra pewnie na nastepnej trasie w stylu TED zobaczymy.

Ciekawe czy zrobia trase promujaca DVD z materialami z trasy promujacej DVD Early Days na ktorej znalazly sie materialy z pierwszych czterech tras :lol: :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Jesli chodzi o nastepne DVD to nie wydaje mi sie zeby byly trasy promujace w takiej konwencji jak teraz. To se ne wrati - takie jest moje odczucie. Moze wramach normalnej trasy wplota kilka kawalkow z danego okresu, ale raczej nie wszystkie......
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Dokładnie,poza tym to by oznaczało że musieliby wywalić z setu Iron Maiden,a na to IMO nie ma szans :lol:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Sent_from_the_Beast pisze:Alexandra pewnie na nastepnej trasie w stylu TED zobaczymy.
wątpię, że zobaczymy
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

Ciekawe czy będzie trasa promująca DVD z "Dance of Death Tour", czyli najnowszej części historii IM :lol: :lol:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

będzie trasa promująca dla każdego utworu z DVD
na koncercie będą grali tylko ten utwór przez 90 minut :]
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

MiKi pisze:na koncercie będą grali tylko ten utwór przez 90 minut :]
z przerwą na speech ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Rod sugeruje, że w przyszłości możemy się ewentualnie spodziewać Alexandra live... :twisted:
And by the way for those who keep requesting Alexander the Great” please note its not on the first four albums!!
Wydaje mi się, że być może kolejna trasa oparta na kolejnym historycznym DVD (1984-1987) mogłaby się odbyć w 2007 roku... Jednak raczej i tak zagraliby także kilka kawałków z pierwszych albumów, bo np. na Live After Death (a set nawiązywałby pewnie głównie właśnie do tego wydawnictwa) można je znaleźć. :D
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Rod juz nie takie rzeczy opowiadal.... :)
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

No ciekaw jestem co będzie z tym nowym Dvd :o
ODPOWIEDZ