Zdjęcie Ironów na motorach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zdjęcie Ironów na motorach
Pilnie potrzebuje takiego zdjęcia na motorach Ironów ,które pochodzi z 1983 r. (tak wnioskuje,bo Adrian ma jeszcze średnie włosy) ,Nicko siedzi na motorze ,Dave też , Steve stoi a obok niego Adrian ,Bruce stoi i ma noge opartą na motorze, te zdjęcie jest super ,wszyscy mają białe adidasy,bo tak kiedyś sie nosiło i są ubrani w skóry albo dzinsowe ubrania ,więc pytanie kto ma to zdjęcie ,ono jest w Encyklopeddi Rocka Wiesława Weissa ,jakby ktoś miał skaner mógłby tu je umieścić ,bo pilnie je poszukuje.
Re: Zdjęcie Ironów na motorach
Chyba nie chodzi Ci o to zdjecie
:

nie wiesz ale tamto jest bardzo podobne ,Adrain ma krótsze włosy ,poza tym tamto jest czarnobiałe,a Bruce nie ma czerwonego ubranka tylko czarne
EDIT albo wiesz myśle że tamto było robione tego samego dnia ,bo naprawde jest wręcz identyczne ,tyle że troszku inne, no nie wiem ,jest w Encyklopedii Rocka ,jeśli ktoś ja ma ,no i skaner to spoko by było
EDIT albo wiesz myśle że tamto było robione tego samego dnia ,bo naprawde jest wręcz identyczne ,tyle że troszku inne, no nie wiem ,jest w Encyklopedii Rocka ,jeśli ktoś ja ma ,no i skaner to spoko by było
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Widziałem kiedyś te foto o które ci chodzi, na jakiejś stronie internetowej 
Jesli mam byc szczery to te zdjecie, ktore wkleilem wyglada na fotomontaz i byc moze jest on zrobiony wlasnie z tego zdjecia, o ktore Ci chodzi
no to jest na bank fotomontaż Adrian jest chyba wklejony i Dave ,reszta napewno nie, Bo Bruce i NIcko byli inaczej ubrani,Steve też
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

hehe ja na tej fotce to widzę, że Adryjan "lewituje nad ziemią" 
Naprawdę???RycerzHeavyMetalu pisze:wszyscy mają białe adidasy,bo tak kiedyś sie nosiło
hahaha lol rzeczywiscieNocny Jastrząb pisze:hehe ja na tej fotce to widzę, że Adryjan "lewituje nad ziemią"
a tak poza tym nie sadze zeby to byl fotomontaz, w 1986 na pewno dysponowali takimi pojazdami
-
Deleted User 622
Nie chodzi o to czy dysponowali czy nie, tylko o to ze ta okladka jest najprawdopodobniej z bootlega i autor powycinaał chłopaków z jakiegos innego zdjecia i wkleil na swoje tło.
To jest okladka z Boota "Caught Somewhere In Time" i to jest na 100% fotomontaz, popatrz np. na wlosy Nicko, czyzby osiwial?, a raczej wybielal 
niech ktoś da tu te zdjęcie o które mi chodzi....jeśli ma oczywiście 
Zwykle zdjecie promocyjne z tamtego okresumetal pisze:Nie chodzi o to czy dysponowali czy nie, tylko o to ze ta okladka jest najprawdopodobniej z bootlega i autor powycinaał chłopaków z jakiegos innego zdjecia i wkleil na swoje tło.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

To zdjecie które ktoś wkleił jest ok tylko ze jest troche "ściemnione". Mam tą fote na MC Somewhere in time wydanej przez silver ton. I Rycerzu coś ci się przewidziało ze wszyscy na tej focie mają białe adidasy bo na mojej MC wszyscy sa ubrani dokładnie tak jak na tej powyzej. Nie bende się spierał czy to fotomontaz bo nie mam pojęcia. To samo zdjęcie jest w książeczce CD SIT. Innego podobnego nie widziałem.. (tzn. wszyscy w białych adidasach) 
no dobra Dave miał chyba czarne buty
w encyklopedii Wiesława Weissa jest wlaśnie to zdjęcie z Somewhere - wiem bo ją mam
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
-
dezerterian
- -#Prowler

Na mój gust to jest montaż ponieważ prawie wszyscy rzucają cienie a adrian niestety nie. Ale może w sumie ekspertem nie jestem
*** Cierpliwi i wytrwali, zawsze zostaną nagrodzeni ***
Chyba mam tą encyklopedię, tzn. nie ja tylko tata mój. Ale nie wiem czy to na 100 % właśnie ta. A jeśli jest to tam zdjęcie i tą encyklopedię znajdę...ekhm...w co wątpię to zeskanuję. Ale nie obiecuje! Musze ja znaleźć i looknąć czy to ta.
Weźcie mnie na rzeź...