Run To The Hills part 3

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

wAcEk
-#Prowler
-#Prowler

Run To The Hills part 3

Post autor: wAcEk »

wpadla mi ostatnio w rece najnowsza czesc biografii Run To The Hills. Jestem po doglebnej lekturze dwoch poprzednich czesci i to co mnie zastowilo po szybkim przejrzeniu spisu tresci to to, ze wiekszosc poczatkowych rozdzialow powtarza sie z tymi w poprzednich czesciach, a jedynie ostatnie kilka (w tym te dotyczace Rock In Rio) sa nowe. Stad tez moje pytanie do Was drodzy klubowicze czy Run To The Hills part3 jest zebrana w calosc historia Iron Maiden (tzn. zawiera 2 poprzednie czesci + kilkurozdzialowe uzupelnienie) czy tez jest w tej biografii wiecej nowego materialu z powodu ktorego warto wydac na ta ksiazke 57zl. Mam nadzieje ze wsrod Was sa osoby ktore sa po lekturze 3 czesciej biografii i bede w stanie rozwiac moje watpliwosci:) z gory dzieki za wszystkie opinie i odpowiedzi
"Only the good die young" #gg 2224411
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Re: Run To The Hills part 3

Post autor: Beaver »

2 części + nowy materiał. Czyli placisz 57 zl za te kilkadziesiat stron
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Niestety bardzo moło jest dodane. Zamiast kupować możesz sobie spokojnie to przeczytać w empiku
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

ja jestem z tego zadowolony, nie miałem częsci I a teraz mam to i dodatkowe rozdziały w o niebo lepszym wydaniu
Deleted User 804

juras pisze:ja jestem z tego zadowolony, nie miałem częsci I a teraz mam to i dodatkowe rozdziały w o niebo lepszym wydaniu
Ja mam 1 i 2. 3 na razie nie kupie bo aż tak dobrze z kasą nie stoje zeby za te pare stron tyle dopłacać. Kiedyś kupie na pewno, lub ktoś mi może sprawi miły prezent i nie będę musiał kuować :D
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Lepiej zamówi przez Kagre
Płacisz 42zł + 10zł przesyłka
w sumei wyjdzie Ci taniej a do tego jeszcze dostarczą ci ją berzpośrednio do domu :)
Ja tak zrobiłem
a z lekturkio jestem zdecydowanie zadowolony
:)
UP THE IRONS!! :solo
Deleted User 804

tom_azs pisze:Lepiej zamówi przez Kagre
Płacisz 42zł + 10zł przesyłka
w sumei wyjdzie Ci taniej a do tego jeszcze dostarczą ci ją berzpośrednio do domu :)
Ja tak zrobiłem
a z lekturkio jestem zdecydowanie zadowolony
:)
Jeszcze taniej można było kupić po koncercie w Chorzowie. Za bramą stadionu stali kolesie którzy sprzedawali po 50 zł z samochodu
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Tak nie widziałem tych kolesi
Widziałem tylko ze orginalną anglojęzyczną wersje można było kupić za 100
na stoisku Maiden :)
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Swoją drogą jest gdzieś do kupienia wersja angielska?
Mam RTTH pt.1 po angielsku i dużo lepiej mi się to czyta niż po polsku (klimat wypowiedzi. Nie da się tak dobrze przetłumaczyć tych wszelkich 'mate' itp. Polskie 'kumpel' to już nie to).
jak ktoś będzie miał namiar, to proszę o info.
Dzięki
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Deleted User 804 pisze:Niestety bardzo moło jest dodane. Zamiast kupować możesz sobie spokojnie to przeczytać w empiku
tesh tak zrobilem...chyba z 5 razy :P to jest pozycja raczej dla tych ktorzy nie maja 2-och poprzednich, ale fajnie ze wszystko jest w 1 miejscu i ni trzeba wozic sie z kilkoma knigami...w ogole z tego co sie orientowalem to zdaje sie ze kazda czesc RTTH tlumaczyla inna osoba...jakos ten pierwszy tlumaczy byl wg. mnie the best :roll: i to chyba byla tlumaczka a nie tlumacz...
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Ahhhhhh wadą trójki jest to co w innym temacie wspomniałam. Że jest DODANE a nie EDYTOWANE. Kurcze, przecież tam są hasła typu "dzisiaj" które odnoszą się do roku 98. Dużo osób pewnie o tym wie i zdaje sobie sprawę, że nie są aktualne niektóre info (byż moze) ale inni nie widzą. Może nie jest to straszne czy w ogóle, ale wada jest.
Jak już miałam RTTH 3 i zaczęłam porównywać to z jedynką (bo dwójki nie posiadam) to ostatni rozdział jedynki (Chyba nazywa się FUTUREAL) jest trochę inny. Nie wiem jak bardzo bo nie porównywałam, tylko rzuciłam okiem.
Zresztą trójka ma jakby łądniejszą okłądkę i ładniejsze wydanie. Edi z Ed Huntera mi się w ogóle nie podoba :/.
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

nie martwcie sie...jak zakoncza kariere(oby jak najdlozej z tym zwlekali :roll: ) to na pewno wyjdzie pelne i aktualne wydanie biografii 8)
ODPOWIEDZ