Dżizas co w tym takiegoYogi pisze:Okładka bez Eddiego nie chce mi sie wierzyć
Iron Maiden bez Eddiego !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden bez Eddiego !
Jeb, nie panikujcie na litość boską.
To moze być fake.
A na best of the beast było ich tam tak dużo, że moze wymyślili odmianę. Ale spokojnie!
To moze być fake.
A na best of the beast było ich tam tak dużo, że moze wymyślili odmianę. Ale spokojnie!
Zamiast gromady Edków tytóły wszystkoch płyt a na środku Margaret Tacher

- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Czytając niektóre posty w tym temacie, mam dokładnie takie same odczucia.Greddo pisze:A ja bym tam chciał by skończyli z Eddiem. Definitywnie.
-
Deleted User 804
szkoda mi już słów....Yogi pisze:Okładka bez Eddiego nie chce mi sie wierzyć
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

Skoro zalezy wam tylko na okladce z Eddiem to nie kupujcie płyty i po sprawie.
Jeżeli taka będzie okładka to nic strasznego. Nawet fajnie wygląda. Tylko troche stara fotka (jest w środku książeczki ETG) Mi się tam podoba 
-
Deleted User 804
Nawet nie zczaiłem że jest w ETG ale dobrze że ktoś ma łeb na karku. Zresztą jak na razie co innego mam w głowie np. takie % (w końcu nie codziennie się oblewa zdanie maturyBlood Brother pisze:Jeżeli taka będzie okładka to nic strasznego. Nawet fajnie wygląda. Tylko troche stara fotka (jest w środku książeczki ETG) Mi się tam podoba
Np. kolejne zyski i wyjazd w trasęYaaqb pisze:Juz wiele razy ktos podowal powody, dla ktorych wydanie takiego skladaka ma senstremayne pisze:Kolejny bezsensowny składak
-
Deleted User 804
Ta masz racje. Zwłaszcza z tym wyjazdem w trasę. Maiden specjalnie to wydaje żeby wyjechać w trasę.... tylko że zapomnieli że jak to wydadzą to już będą w trasie. Czyżby wpadka RodaBlood Brother pisze:Np. kolejne zyski i wyjazd w trasęYaaqb pisze:Juz wiele razy ktos podowal powody, dla ktorych wydanie takiego skladaka ma senstremayne pisze:Kolejny bezsensowny składakMoney money $
Może trasa ala Metallica-3,4 lata w trasie
Chociaż wydaje mi się, że Maiden tego nie wytrzyma
Albo zrobią trasę dopiero wtedy gdy wrócą z trasy ED. Odzczekają troche. Odpoczną a potem znowu siup 
Ty w ogóle wiesz co Ty piszesz?Blood Brother pisze:Może trasa ala Metallica-3,4 lata w trasieChociaż wydaje mi się, że Maiden tego nie wytrzyma
Albo zrobią trasę dopiero wtedy gdy wrócą z trasy ED. Odzczekają troche. Odpoczną a potem znowu siup
Po trasie Eddie Rips Up, chlopcy mają zasłużone wakacje, potem piszą piosenki, idą do studia, nagrywają, cała ceremonia, album nowy wychodzi a potem po jakimś czasie będzie trasa promująca album.
W ogóle chodzi nam o ten sam Iron Maiden? Czy moze Ty znasz jeden my drugi?
-
Deleted User 804
Nie zdziwiłbym się jakbyś mu zrobiła tym postem wielką radość. Pewnie dopiero teraz się dowiedział że Maiden ma wydać nowy album w przyszłym rokuEvE pisze:Ty w ogóle wiesz co Ty piszesz?Blood Brother pisze:Może trasa ala Metallica-3,4 lata w trasieChociaż wydaje mi się, że Maiden tego nie wytrzyma
Po trasie Eddie Rips Up, chlopcy mają zasłużone wakacje, potem piszą piosenki, idą do studia, nagrywają, cała ceremonia, album nowy wychodzi a potem po jakimś czasie będzie trasa promująca album.
W ogóle chodzi nam o ten sam Iron Maiden? Czy moze Ty znasz jeden my drugi?
a swoja drogą to chłopak chyba zapomniał o trasie promującej "Death on the Road"
Blood Brother kiedy będzie ta trasa?
-
Deleted User 804
Pewnie będzie po trasie promującej singielek The TrooperEvE pisze:a swoja drogą to chłopak chyba zapomniał o trasie promującej "Death on the Road"![]()
![]()
No tak zbłaźniłem sięEvE pisze:a swoja drogą to chłopak chyba zapomniał o trasie promującej "Death on the Road"![]()
![]()
Niestety nie wiem.
Nie znam sie dobrze na tymDeleted User 804 pisze: Pewnie będzie po trasie promującej singielek The Trooper
Nie wiedziałeś że wydają nowy album
:rocx ?
Chyba se z nas jaja robisz.
Chyba, że jesteśmy na dwóch róznych forach i zakrzywienie czasoprzestrzeni powoduje przemieszanie się naszych postów. Ja w sumie nie wiem, ale pare tematów niżej jest duży temat dot. nowego albumu.
Chyba se z nas jaja robisz.
Chyba, że jesteśmy na dwóch róznych forach i zakrzywienie czasoprzestrzeni powoduje przemieszanie się naszych postów. Ja w sumie nie wiem, ale pare tematów niżej jest duży temat dot. nowego albumu.
-
Deleted User 804
Niestety nie będzie, bo nawet nie ma kiedy. Zresztą ta płyta jest wydawana chyba z inicjatywy wytwórni a nie zespołuBlood Brother pisze: Nie znam sie dobrze na tymWydaje mi się, ze po większym wydawnictwie jest trasa (patrz Early Days)
Może dlatego iż nie jestem aż tak bardzo spragniony kolejnego składaka dziewicy ? A o albumie wiem. Nawet pisałem, że chciałbym aby był podobny do Piece Of Mind. Ale już EOT.