Ulubiony gitarzysta Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony gitarzysta Maiden
Oczywiście że Dave Murray !!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Ulubiony gitarzysta Iron Maiden.
Mialem z ta ankita maly problem bo lubie ich wszystkich,ale najbardziej chyba Adriana. 
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
-
Jack
ja tez chciałbym kiedys grac jak własnie Adrian Smith uwielbiam i podziwiam jego styl jest taki naturalny ze tak powiem
tak iinny czasem wydaje mi sei jak patrze jak gra ze on sie strasznie meczy jak gra ale on włąsnie tak gra i ja tez tak chciałbym 
Dave Murray naturalnie za RIR
- lonely soldier
- -#Charlotte

Adrain ,zdecydowanie ,najlepiej go lubie z wszystkich członków IM więc też i gitarzystó ,poza tym uważam ze bez niego gitary nie brzmią tak dobrze, no i skomponował część wielkich utworów np.Aces High,Moonchild,Wasted Years,Sea of Madness,Flight of Icarus czy Paschendale.
dla mnie Jan... dla mnie to najlepszy kompozytor z gitarzystów w ekipie. jakoś jego utwory pasują mi najbardziej, np. Ghost.. czy Dream Of Mirrors no i jeszcze jego wyczyny na The X Factor! no i oczywiście jego zachowanie na scenie strasznie mi imponuje. chciałbym jednocześnie tak grać na gitarze i bawić się. w ogóle nie widać po nim skupienia a wszystko wychodzi
podziwiam
Rycerz!!! a to Adrian napisał Aces High?
[/quote]
Rycerz!!! a to Adrian napisał Aces High?
ale wstyd, sorry oczywiście pomyliło mi się z 2 minutes to Midnight
Brodatu Adrian
Bardzo fajny gitarzysta
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Dave Murray
również uważan że Janick, jest naturalny na scenie, jak oglądam koncerty maidenów, widać, ze granie sprawia mu wielka radosc, widać w nim pasję.
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Dave, DAve, DAVe, DAVE!!! Najmniej 'komercyjny' i przy tym genilany
Dave Murray- za wierność, za te przepiękne solówki (Halloweed... :rocx ),za ten wyraz twarzy 
+ projeky ASAP, utwor Reach Out...Vlad Tepes pisze:W zasadzie to szanuję i podziwiam wszystkich.Największą sympatią i podziwem darzę jednak Adriana Smitha.Za szerokie horyzonty w komponowaniu,rozpoznawalne brzmienie,ciekawą frazę.
Trudno było zadecydować, wybór padł na Janicka. Za osobowość, ale też za największą odwagę w improwizacji. No i solówki które napisał... bajka 
-
Amy
Adrian-chyba najbardziej go lubię, ma świetny styl i klase.No i oczywiście za 2 Minutes To Midnight
Janick i Dave oni sa najlepsi hehe maja swoj styl i wogole nie wiem czemu ale za gra Adriana nie przepadam moze dla tego ze gra bardziej technicznie ale i tak wymiata ehhe 
Wszystkich lubię:
Dave'a - za to że jest najlepszy technicznie
Adriana- tak jakoś
i za Lot Ikara
Janka - za to, że jest połowicznie polakiem i że jest leworęczny
Dave'a - za to że jest najlepszy technicznie
Adriana- tak jakoś
Janka - za to, że jest połowicznie polakiem i że jest leworęczny