Radio POMOCY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Radio POMOCY
Gdzie na tej stronie można włączyć to radio by posłuchac IM koncert o 21..? (najnowszy news..)

Re: Radio POMOCY
http://www.sr.se/cgi-bin/webbradio/frameset.asp
wejdz na ten adres i tam wybierz radio P3. u mnie tak dziala
wejdz na ten adres i tam wybierz radio P3. u mnie tak dziala
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Kurde znowu sie wkurzyłem. Nie mam pluginów pod firefoxa. Stary dobry internet explorer... koncert 1 klasa 
dopiero teraz zadzialalo, czemu nie dziala przez winampa :/
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
No ale skoro Szwedzka TV ma to transmitować, to możemy liczyć chyba w przyszłości na boota video 
nie sluchalem tego. czym ten koncert jest lepszy na tle innych? licze na boota video 
Aghhrrr nie wiedzialem o tym i dopiero teraz wlaczylem a tu juz hallowed :/
W tym, ze zespol gra dla najlepszej publiki na swieciehiroszima pisze:nie sluchalem tego. czym ten koncert jest lepszy na tle innych? licze na boota video
zaczęłam nagrywać to na kasetę i w połowie net mi padł. dopiero teraz na "iron maiden" znowu się połączyłam :/
to moze jednak poslucham te ostatnie minuty koncertu 
noooo....ja tez za późno....kurdeSzymon pisze:Aghhrrr nie wiedzialem o tym i dopiero teraz wlaczylem a tu juz hallowed :/
No to z tego co Bruce wlasnie mowi trasa bedzie w zimie tylko, ktora zime?? poczatek 2006 czy koniec 2006??
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Patrzyłem na "niezbednik_internauty.exe" - kanały televizyjne all over the world... oprócz Szwecji :/ Ale grają na bis już - Running Free 
A nie mowil, ze nie bedzie ich w przyszlym roku w zime, bo wtedy wyjdzie nowy album? Ale moze ja zle uslyszalem, wiec sie nie upieram 
FINLAND:-vBrand pisze:Patrzyłem na "niezbednik_internauty.exe" - kanały televizyjne all over the world... oprócz Szwecji :/
tomorrow (Saturday 9th) TV broadcast of the whole live show from Gothenburg after a 75 minute delay - so programme starts local time 10.15pm on Chanel 2 YLE.
I nikt nie krzyczy "Fear Of The Dark"....vBrand pisze: Ale grają na bis już - Running Free
ech, taki koncert, a ja durny wolałem patrzeć jak polska reprezentacja kaleczy w meczu z Serbią 
O tak, o wiele lepsze, tylko widzisz, problem w tym, że komputer mam w innym pokoju niż TV, a muzyki za głośno puszczać nie chciałem, bo wiem że rodzice za Maiden nie przepadają, szczególnie jeśli słychać w całym domu...
Ja mam nagrane od początku Hallowed do końca...
a ja tylko bisy