Nowy album na zimę!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Nowy album na zimę!!!
Właśnie usłyszałem w relacji z koncertu w Szwecji jak Bruce przemówił, że następny koncert nie odbędzie się na Stadionie -bo w zimie będzie na to za zimno a właśnie wtedy wychodzi nowy album studyjny. Co wy na to? Dla mnie BOMBA! :rocx :solo
Re: Nowy album na zimę!!!
bruce znany jest z tego ze czesto mija sie z prawda no ale jesli tym razem tak bedzie to calkiem fajnie
teraz jak chwile pomyslalem to przeciez moze to byc zima poczatku 2006 albo zima konca 2006 
Ostatnio zmieniony sob lip 09, 2005 10:49 pm przez hiroszima, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmysla
Smalwood w najnowszym FC magazine pisze:
New studio album in '06. New tour in '06, then the next history DVD. "...I am planning way ahead of 2006, but I'm not going to tell that here, hahaha."
I Bruce:
On the next tour we will have a new album and on the next again we will concentrate on the four other albums released in the 80's, says Bruce Dickinson... - czyli Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son Of A Seventh Son i No Prayer For The Dying
New studio album in '06. New tour in '06, then the next history DVD. "...I am planning way ahead of 2006, but I'm not going to tell that here, hahaha."
I Bruce:
On the next tour we will have a new album and on the next again we will concentrate on the four other albums released in the 80's, says Bruce Dickinson... - czyli Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son Of A Seventh Son i No Prayer For The Dying
ehhh nie wiem czy chłopaki coś zdziałają w tym kierunku 
Zobaczymy jak to z tym albumem wyjdzie
Ja sie tam bardziej ciesze z zapowiedzi trasy, ktora obejmie m.in. albumy Somewhere In Time i Powerslave

Ja sie tam bardziej ciesze z zapowiedzi trasy, ktora obejmie m.in. albumy Somewhere In Time i Powerslave
Czy no prayer nei jest przypadkiem z 1990 roku ?MaYeR pisze:Zmysla![]()
I Bruce:
A czy przypadkiem No Prayer nie jest 4 - kolejnym , albumem?Cross pisze:
Czy no prayer nei jest przypadkiem z 1990 roku ?
Album, albumem, ale trasa z Powerslavem, Somewhere in Time i 7th son of the 7th son... :solo . Już się nie mogę doczekać.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
W Chorzowie tez mówili, że teraz trasa z nowym albumem... no cóż, oni lubią zaskakiwać 
Chyba mowiac o zimie myslal o zimie 2006/2007 - prawdopodobnie trasa bedzie tak jak DODT czyli od konca pazdziernika....
Ale chyba rok 1990 to nie s lata 80MaYeR pisze:A czy przypadkiem No Prayer nie jest 4 - kolejnym , albumem?Cross pisze:
Chyba po prostu Bruce sie pomylil "on the four other albums released in the 80's, says Bruce Dickinson"
Prawda jest gdzies tam
2006/2007 choinka jak to strasznie dłuuuuuuugo 
nawet nie zauwazysz jak zleci ;]Premus pisze:2006/2007 choinka jak to strasznie dłuuuuuuugo
trasa z utworami z kolejnych 4 płyt bedzie nieziemska, juz sie jej nie moge doczekac!
ja też średnio czekam na trasę po nowym albumie, choć taka będzie fajna, bo to zawsze są przekrojówki całej twórczości
jednak na ten tour z Powerslave'a, Somewhere'a i 7th Son'a to brak mi słów... ;]
jednak na ten tour z Powerslave'a, Somewhere'a i 7th Son'a to brak mi słów... ;]
-
Deleted User 622
A rok 1990 nie nalezy do lat 80-tych?? :>Cross pisze:Ale chyba rok 1990 to nie s lata 80MaYeR pisze:A czy przypadkiem No Prayer nie jest 4 - kolejnym , albumem?Cross pisze:
Chyba po prostu Bruce sie pomylil "on the four other albums released in the 80's, says Bruce Dickinson"
Prawda jest gdzies tam
Policz sobie dziesięciolecia:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - to jest pierwsze dziesięciolecie... kolejne też zaczynają się 1 a kończą 0 czyli 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90. Proste??
metal ma rację; dopiero '91 to nowe dziesięciolecie
tak samo 2001 to dopiero XXI wiek, ale lata 80 to lata -80-89 - i masz 10 lat . Ale przedostatni post ,ze rok 1990 to lata 80tremayne pisze:metal ma rację; dopiero '91 to nowe dziesięciolecie
oby pomysł z tą trasą doszedł do skutku, ale raczej nie mamy co liczyć że zespół zagraj tylko i wyłącznie numery z 4 kolejnych płyt prawda? 
ależ by było pieknie...
sam dvd będzie wy...(wypasione
) a co dopiero trasa
mmmmm.....
co do nowego albumu to popre kolege Szymona. sądze ze czas w którym odbedzie sie trasa promująca nowy album bedzie zblizony do dod tour
ależ by było pieknie...
sam dvd będzie wy...(wypasione
co do nowego albumu to popre kolege Szymona. sądze ze czas w którym odbedzie sie trasa promująca nowy album bedzie zblizony do dod tour
No to rok do kolejnej płyty, a później pewnie kolejny rok i dopiero na wakacje trasa Golden Years. Swoja droga to ciekawe, że mają włączyć No Prayer... do tej trasy. W końcu Somewhere in Time czy Seventh Son.. to zupełnie inna bajka. O wiele blizej mu do Fear...
Zresztą moze sami nie wiedza ile nagrali albumów, bo po tym jak ostatnio usłyszałem, że jedną z 4 pierwszych płyt jest Powerslave to wszystko może się zdarzyć
Zresztą moze sami nie wiedza ile nagrali albumów, bo po tym jak ostatnio usłyszałem, że jedną z 4 pierwszych płyt jest Powerslave to wszystko może się zdarzyć
Ale wkońcu zagrają Wasted Years
Juuuuuuuuuupppiiiiiii :rocx :solo :beer