Daruj sobie EvE bo szkoda czasu. Cokolwiek byś mu nie powiedziała to i tak zapewne nic to nie daEvE pisze:Katarn pisze:nie dla kasy? to co, myślisz, że pieniądze ze sprzedaży idą na cele charytatywne? (może ostatecznie na CB)
nie, nie dla kasy chłopcze.
Polecam głębsze zaznajomienie się z zespołem.
I ile oni z ze sprzedaży 1 płyty mają kasy, phi.
i nie kontynuujmy tego tematu. JAk mam Ci coś udowodnić to proszę o PM'a. Tyle.
Nowy best of -"The Essential"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Nowy best of -"The Essential"
Kwestia wątpliwa ,ale przy takich Rolling Stonesach np. to oni bardzo mało wydali takich albumów , pierwszy dopiero w 1996 ,przecież mogli już np.po 7th Sonie ,przecież mieli z czego , ....ale najbardziej mnie dobija jak jakaś kapelka np.po 3 albumach wydaje Greatest Hits,to jest dopiero bezczelność.
A jaka kapela wydała po 3 albumach best of ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiekszosc zespolow, ktore sprzedaly tyle milionow plyt (Maiden z 70 mln jest juz na liscie najlepiej sprzedajacych sie artystow wszechczasow
) wydaje czesto best of'y. To nie jest zalezne od zespolu tylko od wytworni. a Maideni nie robia na tym zadnej wielkiej kasy.
Według mnie Maideni wydają takie the best of po to aby nowi fani nie sięgali odrazu po całą dyskografie tylko właśnie po takiego best of... tyle 
[img]Jestem%20tylko%20ciekawy%20czy%20płyta%20ta%20będzie%20ujmowana%20za%20kilka%20lat%20w%20oficjalnych%20dyskografiach?!?%20%20No%20i%20pewnie%20prędzej%20czy%20pozniej%20i%20tak%20ja%20w%20Europie%20wydadza:/[/img]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wydadza, bo w Europie Maiden wydaje EMI, a nie Sony.