Porównując Dickinsona z Paulem doszedłem do wniosku iż każdy śpiewa dobrze daną piosenkę, tyle, że w całkowicie innym klimacie. Piosenki z ery Paula były tworzone pod Paula, a z ery Bruce'a pod Bruce'a (ale to chyba każdy wie

). Bruce śpiewając piosenki Paula zmienia je na swój styl, często odmienny - jednym może się to spodobać drugim nie. Maniacy Bruce'a powiedzą, że wersje w wykonaniu Paula to cienizny (podkreślam - maniacy). Sam mam kumpla, który Paula i Blaze'a nie cierpi, więc na pewno tu się nie wypowie

. Żeby dobrze to ocenić najlepiej obejrzeć jakieś dobre video - oficjalne, bądź też dobry bootleg. I tutaj Paul jest już z góry na przegranej pozycji. Powód? Koncertów video z tamtego okresu jest tyle, że można je wszystkie policzyć na palcach jednej dłoni. Pozostają bootlegi audio, które są o wiele gorszej jakości niż te z ery Bruce'a. To zależy od upodobań i od tego, jakie wydanie się posiada (bootlegi, oficjane itp.).
Według mnie:
1. Prowler - wykonanie Bruce'a jest bardzo fajne, tyle, że już bez tego klimatu. -Paul-
2. Sanctuary - wersja z Brucem live najlepsza, chociaż Paul'a też jest niczego sobie. -Bruce-
3. Remember Tomorrow - wykonanie Bruce'a '05 jest inne, o wiele lepsze głosowo, ale już z innym klimatem. -Remis-
4. Running Free - Bruce górą, ale Paul także "ujdzie". -Bruce-
5. Phantom Of The Opera - Paul jednak ciut lepiej i z większym klimatem. -Paul-
6. Transylvania - no comments

. Tu zależy od 2-go gitarzysty, ale to już inny temat. -
7. Strange World - tu także no comments, gdyż nie słyszałem wersji Bruce'a i już pewnie nie usłyszę. -
8. Charlotte The Harlot - wersja '05 to już nie to samo (nie dziwię się, że wycofali tą piosenkę z setlisty). -Paul-
9. Iron Maiden - Bruce górą, ale Paul także "ujdzie". -Bruce-
10. The Ides Of March - no comments (jestem ciekaw czy kiedykolwiek zagrali to rzeczywiście live, a nie puścili tylko jako intro). -
11. Wrathchild - tu według mnie po równo. -Remis-
12. Murders In The Rue Morge - tu po lekkich sporach wybrałem Bruce'a (dzięki Beast Over Hammersmith). -Bruce-
13. Another Life - tu według mnie remis. -Remis-
14. Genghis Khan - no comments. -
15. Innocent Exile - nie słyszałem wersji Bruce'a. -
16. Killers - tu także remis. -Remis-
17. Prodigal Son - nie słyszałem wersji Bruce'a (bo nie ma

). -
18. Purgatory - nie słyszałem wersji Bruce'a. -
19. Twilight Zone - nie słyszałem wersji Bruce'a. -
20. Drifter - tu także remis. -Remis-