co w nim jest takiego śmiesznego :>Thorwald pisze:Chyba większość fanów podziela Twoje zdanie, m.in. jadeadly_sin pisze:No i "Gangland". Nie wiem, ale ja uważam, że to jest taki głupawy utwór.
Mnie chce się śmiać gdy widzę śpiewającego Bruce'adeadly_sin pisze:Kiedy słyszę śpiewającego Bruce'a , to śmiać mi się chce!
Utwory nie nadające się na koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- journeyman
- -#Wrathchild

Re: Utwory nie nadające się na koncert
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
drzewiej, to wszyscy ironi na scenie wyglądali dość pociesznie
a gangland jakoś mi nie przeszkadza...
a co do tematu, to prawie każdy kawałek irons mógłby zostać zagrany
a gangland jakoś mi nie przeszkadza...
a co do tematu, to prawie każdy kawałek irons mógłby zostać zagrany
- Dave Murray
- -#Charlotte

bo Nicko tak naprawde nauczyl sie grac na bebnach dopiero od plyty Brave New Worldtobink pisze:Jaka piosenka Maiden jest nie do zagrania podczas koncertu??
Dla mnie to Face In The Sandna dwie stopki Nicko nie nawidzi grac
Moim zdaniem na koncerty sie nie nadaje np. "The thin line between love & hate" chociaz lubie ten kawalek. Ma jakis taki dziwny klimat.. I tez dlatego go chyba nie grali nie?
Utwor ktory nie nadaje sie na koncert.Trudne pytanie ale zaraz pomysle...hmm mysle ze np.The apparition
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Każdy utwór zagrany przez Ironów Live ma swój urok i nie ma chyba takiej piosenki której bym nie chciał usłyszeć na żywo
ja jak słysze Angel and the gambler to mnie skręca....gniot totalny....
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ech, żeby tylko takie gnioty na świecie były :soloScorpien pisze:ja jak słysze Angel and the gambler to mnie skręca....gniot totalny....
Przy każdej piosence bym sie bawił.
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Nie wyobrażam sobie Deja-Vu na kocercie. Wspaniała kompozycja, ale jakoś na żywo to po prostu mi nie pasuje, albo jeszce Weekend Warrior
zgrzeszyłes stary
Dejavu daje rade hehhe nie jest może mega wypas ale te harmonie gitarowe pewnie świetnie by brzmiały na koncercie a gitarzyści by sie bawili
w sumie mnie troche another life znurzyło w chorzowie....
The Angel And The Gambler - wg mnie koncert powinny rozpoczynać krótkie i szybkie kawałki (powiedzmy pierwsze dwa, trzy numery). Zawsze jak słucham bootlegów z Virtual XI Tour to omijam TAATG bo beznadziejnie im wychodzi (zresztą w studiu i tak jest beznadziejne)
Jak dla mnie to Virus nie pasuje=/
no początek jest troche zamulasty..ale później spoxRodzynAa pisze:Jak dla mnie to Virus nie pasuje=/
no początek jest troche zamulasty..ale później spoxRodzynAa pisze:Jak dla mnie to Virus nie pasuje=/
posluchajcie sobie koncertowki Blaze'a "As live as it gets" - wlasnie w wersji live Virus jest fajny, studyjna to nuuda.
Ja uważam, iż cały Virus jest fajny...łatwo go zagraćScorpien pisze:no początek jest troche zamulasty..ale później spoxRodzynAa pisze:Jak dla mnie to Virus nie pasuje=/
Taa jest fajny, ale ten poczatek... przeciez polowa ludzi by przy tym pozasypiala na tym koncercieBlood Brother pisze:Ja uważam, iż cały Virus jest fajny...łatwo go zagraćScorpien pisze:no początek jest troche zamulasty..ale później spoxRodzynAa pisze:Jak dla mnie to Virus nie pasuje=/
To że kawałek jest wolny znaczy od razu, że ludzie by zasypiali? :> Ten początek Virusa jest świetny, taki mroczny, niepokojący ;]
No właśnie - przecież swego czasu na FOTD Tour grali Wasting love i nikt nie krzyczał ;].Yaaqb pisze:To że kawałek jest wolny znaczy od razu, że ludzie by zasypiali? :>
A utworek wybitnie nie nadający się na koncert to Unbeliever. Nie wiem na czym był zagrany akustyczny wstęp i zakończenie (trójkąt? ;>), ale beznadziejnie by to wyszło.
Jak dla mnie - Weekend Warrior- już słyszę jak bruce by to schrzanił recytując tekst...... Ten utwór nie jest genialny ale jak dla mnie jest atrakcyjny głównie ze względu na wokal- raz cudownie zadziorny raz do rany przyłóż
"What you gonna do... on Monday...?"
A z Face In the sand byłby problem raczej z orkiestrowym wstępem bo nicko potrafi grać na jednej stopce tak szybko jak na dwóch
Montsegur pewnie też by im nie wyszedł za fajnie...
"What you gonna do... on Monday...?"
A z Face In the sand byłby problem raczej z orkiestrowym wstępem bo nicko potrafi grać na jednej stopce tak szybko jak na dwóch
Montsegur pewnie też by im nie wyszedł za fajnie...