Ja jeszcze bym sobie dorzucił SDOIT i każdy zagrany utwór z tych płyt kończyłby się orgazmemmaciekmetal pisze:panowie...dla mnie to mogliby zagrać całe SFAM, Awake, ACOS i Octavarium( tylko utwór tytułowy) i normalnie orgazm:rocx
04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

O niczym nie zapominam (napisalem "np. Acid Rain"). Poza tym "Universal..." i "Paradigm..." to tez utwory z LTE...Fear pisze:
Zapominasz o "Universal Mind" i "Paradigm Shift". Wprawdzie nie były to całe utwory, tylko częśc popisu solowego, bądź część "składanki" utworów jak na "Live at Budokan".
Chlopaki wymysla na pewno piekny zestaw przekrojowy przez cala tworczosc. Mysle, ze mozna sie spodziewac przynajmniej 1 utworu z kazdej plyty. Niespodzianka bylyby utwory z "Majesty Demos" ale watpie, zeby siegali po takie starocie (choc kompozycje sa zacne).
Wiem, ze to sa utwory z LTE ....Julian Baynes pisze: O niczym nie zapominam (napisalem "np. Acid Rain"). Poza tym "Universal..." i "Paradigm..." to tez utwory z LTE...
I ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa... Bo na Live At Budokan, Rudess miał solo dopasowane do stylistyki tamtejszych wschodnich terenów, krajów... Hm... ciekawe co będzie u nas, jakiś kujawiak albo polonez na klawiszach
Oj grali, grali... Nawet na płycie to umieścili. Live Scenes From New York/cd#2/utwór#7.Fear pisze:Ale ja nie słyszałem, aby grali AR na koncercie, więc tak napisałem![]()
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
To set jaki zagrali na Sweden Rock Festival dziesiątego czerwca. Zaznaczam, że była to część trasy "Octavarium World Tour" Jak ktoś nie chce wiedzieć to nie czytać dalej, żeby nie było pretensji!!!
1. The root of all evil
2. A fortune in lies
3. Just let me breathe
4. Never enough
5. Endless sacrifice
6. Panic attack
7. Peruvian skies
8. Pull me under
9. The spirit carries on
10. As I am
11.Metropolis part 1 - The miracle & the sleeper
1. The root of all evil
2. A fortune in lies
3. Just let me breathe
4. Never enough
5. Endless sacrifice
6. Panic attack
7. Peruvian skies
8. Pull me under
9. The spirit carries on
10. As I am
- real_alien
- -#Long distance runner

Coś krótka ta setlista...
mimski pisze:Oj grali, grali... Nawet na płycie to umieścili. Live Scenes From New York/cd#2/utwór#7.Fear pisze:Ale ja nie słyszałem, aby grali AR na koncercie, więc tak napisałem![]()
Bo pochodzi z festiwalu gdzie pewnie mieli czas mocno ograniczony. W Polsce z pewnością będzie dłuższa.real_alien pisze:Coś krótka ta setlista...
....where images and words are running deep...
Przecież koncert ma trwac ok. 3,5h więc to chyba logiczne, że set lista będzie dłuższa. Poza tym ( jak słusznie zauważył mój poprzednik ) to był festiwal 
w praktyce to wyjdą niecałe 3 godziny. (patrz - Live at Budokan)Fear pisze:Przecież koncert ma trwac ok. 3,5h więc to chyba logiczne, że set lista będzie dłuższa.
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Oj nigdy nic nie wiadomomaciekmetal pisze:w praktyce to wyjdą niecałe 3 godziny. (patrz - Live at Budokan)Fear pisze:Przecież koncert ma trwac ok. 3,5h więc to chyba logiczne, że set lista będzie dłuższa.
solo Portka jest w dodatkach (z koncertu z Osaki)Fear pisze:Oj nigdy nic nie wiadomomaciekmetal pisze:w praktyce to wyjdą niecałe 3 godziny. (patrz - Live at Budokan)Fear pisze:Przecież koncert ma trwac ok. 3,5h więc to chyba logiczne, że set lista będzie dłuższa.Poza tym na Budokanie jest jeszcze solo Portnoy'a, które troche trwa. No i jakby doliczyc przerwe miedzy setami w połowie koncertu to moze bedzie około 3,5h godziny
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Ja mamod kolegi solo Portnoy'a z Budokanumaciekmetal pisze: solo Portka jest w dodatkach (z koncertu z Osaki)ale z tą przerwą to może akurat wyjdą 3,5 godziny
zresztą dla mnie to mało ważne - niech grają zajebiscie po prostu
Ale dla mnie nie ma innej opcji niż ta, że mają ( i na pewno będą grać superowo
Dziś, a w zasadzie wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem ślicznego biletu nr 2276.
5 lat czekałem na koncert. Nic mnie nie powstrzyma. 
Ja właśnie zamówiłam. Będą za kilka dni

W Paryżu grali prawie dokładnie to samoCopycat pisze:To set jaki zagrali na Sweden Rock Festival dziesiątego czerwca. Zaznaczam, że była to część trasy "Octavarium World Tour" Jak ktoś nie chce wiedzieć to nie czytać dalej, żeby nie było pretensji!!!
1. The root of all evil
2. A fortune in lies
3. Just let me breathe
4. Never enough
5. Endless sacrifice
6. Panic attack
7. Peruvian skies
8. Pull me under
9. The spirit carries on
10. As I am
Jedzie może ktoś z Wrocka, lub okolic?
Hehe no ja jade z okolic Wrocka
Łaaaaaaa za niecały miesiąc będziemy się nieźle bawić na koncercie
Kurcze jak ten czas leci....
P.S. To mój 200 post
Łaaaaaaa za niecały miesiąc będziemy się nieźle bawić na koncercie
P.S. To mój 200 post
Kurde muszę skądś skombinować kasę, żeby pójść. No kurde przegapić taki koncercik we własnym mieście to grzech :] To jak, jeśli pójdę to spotkamy się jakoś? 
Jesli go przegapisz, to bedzie Twój naaaaaaajwiększy grzech ,którego ja i Dolny Sląsk Ci nie daruje....
Więc lepiej sie postaraj
Ja już nie moge sie doczekac tego show!!! No wiesz, trzeba ustalić szczegóły, bo ja juz mam cos zaplanowanego, ale jeśli byś szedł na ten koncercik, no to oczywiśie istnieje opcja spotkania
Najlepiej przy :beer Przed koncertem.Tylko uprzedzam, ja mam zamiar trzeźwo patrzeć na to co sie bedzie działó w poznańskiej Arenie 
Jak jedziesz do Poznania?Fear pisze:Hehe no ja jade z okolic Wrocka![]()
Łaaaaaaa za niecały miesiąc będziemy się nieźle bawić na koncercieKurcze jak ten czas leci....
![]()
P.S. To mój 200 post