Run to the Hills-czy powinno być usunięte z setu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run to the Hills-czy powinno być usunięte z setu
skoro sie otwieramy to chce the thin line i infinite dreams...nic mi wiecej nie potrzeba 
A ja chce fallen Angel, Where eagles Dare, Seveth sona, Moonchild, Holy smoke, The aftermatch, New frontier, infinite, ... no!!
A ja Moonchild lub Infinite Dreams, Aces High lub 2 minutes to Midnight, Heaven Can Wait, Prisonera, Ghost of Navigator i Be Quick or Be Dead
- Johny Walker
- -#Charlotte

co jest koncert życzeń??
mi tam nie przeszkadza RTTH na koncertach

mi tam nie przeszkadza RTTH na koncertach
\m/
Pozdzielam Twoje zdanieS1MON pisze:hallowed jest mistrzostwem....ale iron maiden chocbym nie chcial i tak do konca swiata beda grac![]()
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie, to nie o tobie. Ale przyznasz, że takowi istnieją...syzygy pisze:vBrand napisał:
mniej niedzielnych fanów Maiden zna ten utwór
To niby o mnie?? Confused pissed off
jasne że wolałbym Only The Good Die Young!!! Ale na to nie ma szans....
Tak, Hallowed jest mistrzostwem, ale osobiście nie mam nic przeciwko zmianie tego kawałku na inny.
mam nadzieje ze maideni zrobia na kolejnej trasie z cyklu "Early years" <czy jakoś tak> to samo co teraz..
czyli TYLKO kawlaki z 4 danych albumów.
czyli TYLKO kawlaki z 4 danych albumów.
A ja mam nadzieje że.... nie będzie tej trasy.
Run zły? Nieodłączny kawałek koncertu, jakoś mi się w głowie nie mieści być na koncercie i nie usłyszeć RTTH.
Zresztą nie uważam, żeby ten kawałek nie był dobry. Jest super, pasuje IMO do Numbera jak każda piosenka (oprócz Ganglandu).
Pozatym przecież utwór Iron MAiden nie jest jakiś superowy, nie jest jakiś przespecjalny a mimo to jest uznawany za hymn i jest zawsze grany. Tak asmo jest z RTTH. Jest wiele lepszych piosenek od Iron MAiden. A Iron Maiden zdecydowanie jest gorsze od RTTH, przynajmniej w moim odczuciu.
Więc chyba zmienianie tradycji nie ma większego sensu..
Zresztą nie uważam, żeby ten kawałek nie był dobry. Jest super, pasuje IMO do Numbera jak każda piosenka (oprócz Ganglandu).
Pozatym przecież utwór Iron MAiden nie jest jakiś superowy, nie jest jakiś przespecjalny a mimo to jest uznawany za hymn i jest zawsze grany. Tak asmo jest z RTTH. Jest wiele lepszych piosenek od Iron MAiden. A Iron Maiden zdecydowanie jest gorsze od RTTH, przynajmniej w moim odczuciu.
Więc chyba zmienianie tradycji nie ma większego sensu..
Nie tylko w TwoimEvE pisze: A Iron Maiden zdecydowanie jest gorsze od RTTH, przynajmniej w moim odczuciu.
chyba najglupszy temat ostatnich dni, a moze tygodni 
Dla mnie RTTH jest ograny, ale chlopaki niech se graja co chca - nie bylo senu zakladac tematu. Bo rownie dobrze mozna zalozyc taki temat o kilku innych hitach.
Dla mnie RTTH jest ograny, ale chlopaki niech se graja co chca - nie bylo senu zakladac tematu. Bo rownie dobrze mozna zalozyc taki temat o kilku innych hitach.
Ja sobie nie wyobrażam koncertu bez czadowego Run to The Hills
:rocx :solo
wywalić RTTH? Nieno, to tak jakby wywalić Bruce'a! Według mnie Run To The Hills to najlepszy numer Maidenów i powienien być grany do końca świata i jeden dzień dłużej. Jeśli cokolwiek ma wylecieć ze względu na Prisoner czy 22AA to chyba Sanctuary...
To da się zrobićKatarn pisze:wywalić RTTH? Nieno, to tak jakby wywalić Bruce'a!
A co do tematu to nie wiem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie rozumiem? Szkoda ci będzie kawałków z 1 czterech płyt?ThunderBird pisze:A ja mam nadzieje że.... nie będzie tej trasy.
Komentarza nie trzebaKatarn pisze:wywalić RTTH? Nieno, to tak jakby wywalić Bruce'a! Według mnie Run To The Hills to najlepszy numer Maidenów i powienien być grany do końca świata i jeden dzień dłużej. Jeśli cokolwiek ma wylecieć ze względu na Prisoner czy 22AA to chyba Sanctuary...
Możesz wyjaśnić mi to co napisałeś?Blood Brother pisze:To da się zrobić 14 lat temu nie mieli problemów teraz też nie widzę
Mnie to specjalnie nie dziwi :]Szymon pisze:chyba najglupszy temat ostatnich dni, a moze tygodni
Ktoś tu wcześniej powiedział, że dla innego kogoś może być to (teoretycznie, nei mówię o konkretach) pierwszy koncert Maiden i bardzo by się zawiódł, gdyby nie było najbardziej rozpoznawalnej piosenki zespołu. Każdy zespół ma kilka takich killerów, które grają zawsze, bez względu na to, czy się wokal zmienia, czy zespół upada itp.
.
Z drugiej strony jednak - w koncertowej wersji takie kawałki jak RTTH, 666, Iron maiden (z McBrainem) i kilka innych wiele tracą. Nie te lata, zdecydowanie.
Z drugiej strony jednak - w koncertowej wersji takie kawałki jak RTTH, 666, Iron maiden (z McBrainem) i kilka innych wiele tracą. Nie te lata, zdecydowanie.
Nikt nie mówi że sam utwór jest zły ale najnowsze wykonania to jest jego parodia :guns A mają wiele innych sztandarowych utworych których nie grają np. PrisonerEvE pisze:Run zły? Nieodłączny kawałek koncertu, jakoś mi się w głowie nie mieści być na koncercie i nie usłyszeć RTTH.
Zresztą nie uważam, żeby ten kawałek nie był dobry
Sanctuary nie ma na DOTR...........Katarn pisze:Jeśli cokolwiek ma wylecieć ze względu na Prisoner czy 22AA to chyba Sanctuary...
Sanctuary nie ma na DOTR...........[/quote]Katarn pisze:Jeśli cokolwiek ma wylecieć ze względu na Prisoner czy 22AA to chyba Sanctuary...
I wielka szkoda że nie ma, uwielbiam ten utwór
Minęły 23 lata i nie bądźcie czepliwisyzygy pisze:Nikt nie mówi że sam utwór jest zły ale najnowsze wykonania to jest jego parodia