Koszulka Bruce'a

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kogut
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Koszulka Bruce'a

Post autor: Kogut »

nia ale wiecie KAT to ma niektore fajne teksty :P "uniosla swe lono itp " <lol2> "nad grobem stryja wiatr cicho zdradza mi jego moc .......... taki sam taki sam czeka cie koniec prosto w piers wbije Ci sztylet .... Zemszcze sie <lol2>" wiecie mnie to smieszy nie uwazam to za satanizm tylko mi sie smiac chce z tego :] ale Maiden satanistami w zyciu to jest taki niewinny zespol nie moga byc satanistami :P
Poland We salute you !!!!! :]
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

Z tekstami Kata, to z niektórych to się nawet Kostrzewski (autor) śmiał. Jak widzieliście DVD "Somewhere..." to wiecie o co chodzi. Fajny jest tam taki tekst "Chyba żaden chociaż w połowie normalny człowiek nie będzie śpiewał: spijam dziewczęcą krew błony maciczej" :lol: Z tymi tekstami Kata, to 1/4 jest totalnie infantylna, a reszta? Patrzę na Kostrzewskiego jako na błazna i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Chociaż nie można mu odmówić kilku doskonałych numerów, bo takowe ma na składzie. Vide 1/2 "Ballad" i chyba cały "Bastard"...

Czyżbym odbiegł od tematu? :wink:
Dobra, koniec... :lol:
reaktywacja
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Dziku pisze:Nicko - wierzacy praktykujacy (wychowany w chrzescijanskiej rodzinie, gral w jakims zepsole religijnym czesto grali w kosciele)

Dave, Janick, Adrian - niedosc ze laczy ich milosc do gitary to maja bardzo podobne poglady, wierzacy sredniopraktykujacy

Steve - wierzacy, niepraktykujacy....z tego co wiem to on przezywal jakies nawrocenie w swoim zyciu

Bruce - zawsze wierzyl nigdy nie praktykowal
Steve i Bruce ostatnio mówili, że nie wierzą... W zasadzie w ich przypadku to trudno cokolwiek powiedzieć, bo czasami ich wypowiedzi wskazują, że jednak uważają iż Bóg istnieje, a czasem zupełnie na odwrót. ;) Może przeżywają jakiś kryzys wiary... :)

Ale nie offtopujmy.
Maiden Girl
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Maiden Girl »

Nico udziela sie jako bębniarz podczas festynów parafialnych . a Bruce z pierwszą żoną miał ślub kościelny a to chyba coś znaczy. zresztą kiedy zmarł papież oddali mu hołd. :!:
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Możesz to rozwinąć? Bo o tym hołdzie nie słyszałem
reaktywacja
Sashh
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sashh »

zapalili swieczke na parapecie
Maiden Girl
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Nie tylko zapalili świeczke na parapecie ale też przerwali koncert, zeszli ze sceny i zanosili sie płaczem . Przeczytałam to w jakimś wywiadzie z menegerem.Wszyscy byli w szoku bo niespodziewali sie takiej reakcji z ich strony. Ale to świadczy tylko o tym że mają sumienie i potrafią to okazać. :!:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

2 kwietnia Maiden jakiś koncert grali????? :shock: :shock: :shock:
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Jezeli to zart to conajmniej niesmaczny . A jezeli wiadomosc wynikajaca z niewiedzy to radze zmienic informatorow :roll: . Pozatym kol. Maiden Girl jak narazie wyrasta na ,,bohaterke" dnia :P
Maiden Girl
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Nieśmiałabym żartować z takich rzeczy . A co do koncertu to nie jakiś duży tylko chyba dla elity kameralny. Powtarzam co słyszałam
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Maiden Girl pisze:A co do koncertu to nie jakiś duży tylko chyba dla elity kameralny.

Aaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Please,no more!!! :lol:
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

chyba dla elity kameralny
Eee nie , nie pamietam zebym wtedy był na jakims koncercie . Chyba ze chodzi Ci o jakas inna elite .
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Maiden Girl pisze:Nie tylko zapalili świeczke na parapecie ale też przerwali koncert, zeszli ze sceny i zanosili sie płaczem . Przeczytałam to w jakimś wywiadzie z menegerem.
Ta gazeta pewnie bylo Bravo lub Popcorn :lol:
Awatar użytkownika
Katarn
-#Invader
-#Invader

Post autor: Katarn »

oni chyba są chrześcijanami. Przyłączę się do dyskusji o księżach: mój ksiądz w szkole złapał mojego kolegę z koszulką 50Cent'a i powiedział że to jakiś szatański stwór (50cent to raper czarnoskóry), więc możecie się domyślić co by powiedział na widok IM. Mi wciąż każe ścinać włosy, ale mam go w dupie.
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Katarn pisze:oni chyba są chrześcijanami. Przyłączę się do dyskusji o księżach: mój ksiądz w szkole złapał mojego kolegę z koszulką 50Cent'a i powiedział że to jakiś szatański stwór (50cent to raper czarnoskóry), więc możecie się domyślić co by powiedział na widok IM. Mi wciąż każe ścinać włosy, ale mam go w dupie.
doprawdy straszny problem... :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Maiden Girl pisze:Nie tylko zapalili świeczke na parapecie ale też przerwali koncert, zeszli ze sceny i zanosili sie płaczem .
Taa chyba im Sharon przerwala koncert dokladnie o 21.37 w haldzie dla papy :lol: :lol:

Tekst milenium :)
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

A mój ksiądz prócz tego, że jest delikatnie mówiąc niemądry czasem można z nim jaja nizłe robić na lekcjach np. kiedyś robiliśmy jaja z radia maryja.
Maiden Girl
-#Prodigal son
-#Prodigal son

[quote="journeyman"]teraz to juz kompletnie nie wiem, w co wierzą i jak.
ale wystarczy mi że nie sa satanistami.[/quote]a jaby byli to przestałbyś ich słuchać???
Putra
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Putra »

To ja mialem jednego gościa od geografi w gim. co słuchał Maiden , teraz gościa od Histori co słuchał Maiden a kiedys ksiadz mi powiedział ze widział jak był młody plakaty z eddiem z killersów :P
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Nie wiem o co chodzi. Ja znam klienta (dominikanin) z hospicjum który 3 chorych na raka podopiecznych zabrał na Mystic.
Ja też bez krępacji pocinam do kościółka z Maidenem na klacie...
reaktywacja
ODPOWIEDZ