A więc według mnie... Hmmmm... Możliwe że maiden by się rozpadło, ale za to Bruce zasypał by nas cudownymi albumami typu Chemical i Accident.... I czasem mam wrażenie że tak było by lepiej... Bardzo lubię BNW i DoD ale teraz mam wrażenie że on się tam marnuje... trasy retro i takie pierdoły... A on mógłby tyle wspaniałych rzeczy stworzyć...Dobra teraz możecie mnie ukamienować :rocx
Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
No właśnie co by było
Wiem, to jest trochę takie popychanie pierdół ale trochę nudno tutaj więc próbuję rozruszac towarzystwo 
A więc według mnie... Hmmmm... Możliwe że maiden by się rozpadło, ale za to Bruce zasypał by nas cudownymi albumami typu Chemical i Accident.... I czasem mam wrażenie że tak było by lepiej... Bardzo lubię BNW i DoD ale teraz mam wrażenie że on się tam marnuje... trasy retro i takie pierdoły... A on mógłby tyle wspaniałych rzeczy stworzyć...Dobra teraz możecie mnie ukamienować :rocx
Re: Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
A Bruce nie wydal solowej plyty ostatnio?syzygy pisze:No właśnie co by byłoWiem, to jest trochę takie popychanie pierdół ale trochę nudno tutaj więc próbuję rozruszac towarzystwo
A od kiedy sprzedaż płyt stanowi o jej jakości?!
Wydał wydał, ale po ilu latach? kemikal i Aksident były wydawane rok po roku....
Wydał wydał, ale po ilu latach? kemikal i Aksident były wydawane rok po roku....
Ostatnio zmieniony pt mar 04, 2011 12:07 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
<Rzucam kamień>Kroczniok pisze:A Bruce nie wydal solowej plyty ostatnio?syzygy pisze:No właśnie co by byłoWiem, to jest trochę takie popychanie pierdół ale trochę nudno tutaj więc próbuję rozruszac towarzystwo
A więc według mnie... Hmmmm... Możliwe że maiden by się rozpadło, ale za to Bruce zasypał by nas cudownymi albumami typu Chemical i Accident.... I czasem mam wrażenie że tak było by lepiej... Bardzo lubię BNW i DoD ale teraz mam wrażenie że on się tam marnuje... trasy retro i takie pierdoły... A on mógłby tyle wspaniałych rzeczy stworzyć...Dobra teraz możecie mnie ukamienować :rocxDzieki Maiden ma mozliwosc koncertowania w wielkich halach i stadionach czego w zyciu nie osiagnalby solo. Absolutnie nie uwazam, ze sie marnuje. Czy jego plyty sprzedawaly sie kiedykolwiek w takim nakladzie jak chocby BNW? Watpie...
Spełnia się w obydwu projektach, więc ja wogóle nie wiem, jak można pisac, ze on sie "marnuje"....Nargywa solowo i tworzy te "wspaniałe" rzeczy, a obecność w Maiden, wcale mu nie przeszkadza.
Dopisuje się do Krocznioka.
EDIT : Kroczniok sorki
Ostatnio zmieniony sob wrz 24, 2005 8:21 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mowie o jakosci tylko o marnowaniu siesyzygy pisze:A od kiedy sprzedaż płyt stanowi o jej jakości:!::?::?:
EDIT: Fear nie beszczesc mojego nicka
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Moim zdaniem Maiden nie rozpadło by się, ale zaskoczyli by nas jakimś wokalistą
I absolutnie nie uważam, żeby Bruce się marnował.
Dopisuję się do Krocznioka
Kroczniok : Syzygy 3:1
I absolutnie nie uważam, żeby Bruce się marnował.
Dopisuję się do Krocznioka
Kroczniok : Syzygy 3:1
Widze, że się robi syzygy kontra "reszta świata"vBrand pisze: Kroczniok : Syzygy 3:1
Gdyby Bruce nie wrócił do maiden, toby przyjechał do Polski i ożenił się ze mną
To taki żarto oczywiście, ja obstawiam, że na wokal poszedłby Harris a Bruce...Bruce by dalej nagrywał solowe płyty
co mu przecież doskonale wychodziło 
Iron Maiden by sie raczej skonczylo. Bruce by swojej solowej kariery specjalnie nie pociagnal, moze by cos tam pogrywal od czasu do czasu, ale raczej by go to flustrowalo niz bawilo - On lubi byc na topie, a ze swoimi solowymi albumami by na pewno tam nie byl - ten typ tak ma
Jezeli Maiden znalazloby kogos po Balzie to i tak by dlugo nie pociagneli - to juz by nie bylo to. Poza tym tego forum tez by nie bylo i nie bylo by tego srednio sensownego tematu
Jezeli Maiden znalazloby kogos po Balzie to i tak by dlugo nie pociagneli - to juz by nie bylo to. Poza tym tego forum tez by nie bylo i nie bylo by tego srednio sensownego tematu
Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden... to ślimak wystaw rogi
.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
hej spokojnie
Wyluzujcie napisałem przecież
Ja również tak samo jak wy kocham maiden i tak sobie tylko pogdybałem... Ale brutalna prawda jest taka że Kemikal plus Aksident miażdżą i BNW i DoD ( ten jescze jako tako się broni
)
ale bez powrotu bruca nie byłoby może mojego zainteraesowania Maiden bo po Edwardzie słuchałem DoD a potem BNW....
ja sam do końca nie jestem pewien i dlatego założyłem ten temat...syzygy pisze: I czasem mam wrażenie że tak było by lepiej...
Ja również tak samo jak wy kocham maiden i tak sobie tylko pogdybałem... Ale brutalna prawda jest taka że Kemikal plus Aksident miażdżą i BNW i DoD ( ten jescze jako tako się broni
ale bez powrotu bruca nie byłoby może mojego zainteraesowania Maiden bo po Edwardzie słuchałem DoD a potem BNW....
Przecież BNW to cudo... Moja ukochana płyta i podoba mi się bardziej niż Kemikal..którego właśnie słucham
No, z BNW nie lubię tylko Nomada :/
a ja go lubię najbardziejArien pisze: No, z BNW nie lubię tylko Nomada :/
Nomad !!!!!!!!! :rocx :rocx :rocx
dobrze, jest. Nie narzekac 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Wyjdź!!!Arien pisze: No, z BNW nie lubię tylko Nomada :/
Nomand :rocx
Ciekawe co by bylo gdyby do IM wleciał Halford 
Taa, albo Dio. :rocxRedzio pisze:Ciekawe co by bylo gdyby do IM wleciał Halford
Albo Wiśniewski :rocx 
BTW, Syzygy -> Gdyby w dupie rosły grzyby to dupa z czasem stałaby się lasem
BTW, Syzygy -> Gdyby w dupie rosły grzyby to dupa z czasem stałaby się lasem
-
ropuch
to by byly niesnaski miedzy mejdejami i judaszkamiRedzio pisze:Ciekawe co by bylo gdyby do IM wleciał Halford Cool