"You can't protect yourself..." Ten fragment miażdżyYaaqb pisze:Ale takie GoT uważam za jeden ze słabszych punktów albumu, obok Age Of Innocence
Solówka z GoT też.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
"You can't protect yourself..." Ten fragment miażdżyYaaqb pisze:Ale takie GoT uważam za jeden ze słabszych punktów albumu, obok Age Of Innocence
A mnie z Age Of Innocence podoba się refren. Sam utwór jest mi bardzo bliski i obok Paschendale, No More Lies i Dance Of Death jest moim ulubionym...vBrand pisze:"You can't protect yourself..." Ten fragment miażdżyYaaqb pisze:Ale takie GoT uważam za jeden ze słabszych punktów albumu, obok Age Of Innocence![]()
Solówka z GoT też.
A moim zdaniem jest totalnie do niczego i psuje mi tą piosenkę. Refren jest świetny, ale ten moment to gniot jak dla mnie :/vBrand pisze:"You can't protect yourself..." Ten fragment miażdży
A moim zdaniem wymiata i jest najleprzym kawałkiem tego świetnego utworu... :rocxEvE pisze:A moim zdaniem jest totalnie do niczego i psuje mi tą piosenkę. Refren jest świetny, ale ten moment to gniot jak dla mnie :/vBrand pisze:"You can't protect yourself..." Ten fragment miażdży
Oj taaaaaaaakEvE pisze: Refren jest świetny
czy ja wiem? BNW, SIT tez brzmia swietnie, na pewno brzmi zajebiscie nowoczesnie inaczej tak, ze az trudno teog nie zauwazycsyzygy pisze:Brzmi najlepiej ze wszystkich studyjnych płytek maiden Smile
no no.....szczegolnie bas na tej plycielevy88 pisze:Najlepiej to brzmi Somewhere In Time. YEAH!
Dla mnie wszystkie te albumy z lat 80 mogły by brzmieć lepiej... Mogli by nagrać je na nowo podkładając tylko wokal młodego Brucaropuch pisze:czy ja wiem? BNW, SIT tez brzmia swietnie, na pewno brzmi zajebiscie nowoczesnie inaczej tak, ze az trudno teog nie zauwazyc
levy88 napisał:
Najlepiej to brzmi Somewhere In Time. YEAH!
no no.....szczegolnie bas na tej plycie
tCW I AoB są o 5 klas lepsze od Tyranny ale też się miło słucha tej płytkiRedzio pisze:Mi sie Tyranny nie podoba zupelnie Wole CW czy AoB
nie no z tymi 5 klasami to troche przesadziles.syzygy pisze:tCW I AoB są o 5 klas lepsze od Tyranny ale też się miło słucha tej płytkiRedzio pisze:Mi sie Tyranny nie podoba zupelnie Wole CW czy AoB