Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
Chyba jednak odgrzewane kotlety
Czyżby zabrakło panu Di'Anno nowych świeżych pomysłów??? :rocx
Chodziło mi o to, że myślałem że wywlókł on stare nagrania miden, a tu proszę - nagrane na nowo 
Zwracam honor panu Di'Anno :beer
http://www.sanktuarium.org/html/dianno/glowna.htmlsyzygy pisze:A Di'anno wydaje jakieś płytki soloweBo kiedyś chyba coś w media widziałem...
Maiden bedzie tworzylo i istnialo na scenie puki bedzie zywe jego serce i mozg (CZYLI WIELKI HARRIS). Dickinson nie jest niezastapiony i juz raz zostalo to udowodnione mimo, ze jego nastepca nie byl dobrym strzalem w 10.
a co by bylo gdyby nie bylo Iron Maiden? by nie bylo tego forum, tego tematu (moze i wtedy byloby dobrzeEvE pisze:A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
Albo Dennis? :]
w kazdym badz razie, temat bez sensu jak sam zalozyciel po czesci sie przyznal
Jazz is not dead, it just smells funny.
slayerKolega ma najwiecej racji z nas wszystkich.
Gdy Bruce nie wrócił to bym miał 600 zł więcej w portfelu (300zł bilety i 300 zł pzrepiłem albo dojazdy) i tylko tyle to zmieniło w moim życiu

powrot DiAnno byłby najlepszy :rocx
DiAnno byl dobry kiedy IM zaczynalo kariere. Prawda jest taka ze DiAnno nigdy nie dorosl i juz nie dorosnie do tego by stac sie wokalista tak wielkiej kapeli o tak wielkich ambicjach.LoRdI pisze:powrot DiAnno byłby najlepszy :rocx
Eee,Ma za slaby glos 
Dobra, więc tak:syzygy pisze:Ale brutalna prawda jest taka że Kemikal plus Aksident miażdżą i BNW i DoD ( ten jescze jako tako się broni )
a ja jednak wolę Dance :rocx DzwineArtur pisze: Sugerując że w porównaniu do AOF i TCH Dance Of Death "jeszcze jakoś się broni", stwierdzasz że ta płyta jest lepsza od BNW , co jest chyba .... hmmm... dziwne???? Weź to przemyśl..
TakMateo pisze:zywe jego serce i mozg (CZYLI WIELKI HARRIS)
A temat lolowaty!
Zdzicho pisze:Gdy Bruce nie wrócił to bym miał 600 zł więcej w portfelu (300zł bilety i 300 zł pzrepiłem albo dojazdy) i tylko tyle to zmieniło w moim życiu![]()
no,a plyt to nie kupowales :>
pozatym jeszcze kupa kasy za prad (ach te fora
Jazz is not dead, it just smells funny.
eeee.... oni tak szybko ze sceny nie zejdą... nie są przecież tacy starzyArtur pisze:co z tego, że trasy retro i takie tam???? powoli zbliżamy sie do zejścia Maiden ze sceny więc chyba lepiej że będziemy mieli szansę zobaczyć ich na koncertach i usłyszeć baardzo dużo utworów, których byśmy mogli nie usłyszeć(trasy promujące kolejne DVD z cyklu The History Of IM)
Blaze świetnie by sobie poradził z materiałem BNW i DoD, studyjnie może nawet wolałbym jego na wokalu niż Brucea. Problem tkwi w koncertach, trasy rozkręca najlepiej Dickinson, Blaze jest w tym do kitu.
KMFDM
-
Deleted User 1499
jak dla mnie to temat troche bezsensu no ale gdyby faktycznie bruce nie powrocil do maiden to maiden wydaloby jeszcze jeden album z blazem i zaczelo szukac nowego wokalisty.wedlug mnie maiden co prawda zbliza sie do konca kariery ale bardzo malymi krokami wiec zdadza wydac z 2-3 albumy czego im goraco zycze :rocx :beer
Dupa bladaGreddo pisze:Blaze świetnie by sobie poradził z materiałem BNW i DoD, studyjnie może nawet wolałbym jego na wokalu niż Brucea. Problem tkwi w koncertach, trasy rozkręca najlepiej Dickinson, Blaze jest w tym do kitu.
Gwoli ścisłości na obu zachorował pod koniec, a podczas jego drugiej miało się to nie stać. Nie wyrobił chłopak.syzygy pisze:Blaza wywalili bo był do bani na trasach jak słusznie zauważyłeś