Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Edzia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....

Post autor: Edzia »

Chyba jednak odgrzewane kotlety :lol: Czyżby zabrakło panu Di'Anno nowych świeżych pomysłów??? :rocx
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Chodziło mi o to, że myślałem że wywlókł on stare nagrania miden, a tu proszę - nagrane na nowo :)
Edzia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Edzia »

Zwracam honor panu Di'Anno :beer
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

syzygy pisze:A Di'anno wydaje jakieś płytki solowe :?: Bo kiedyś chyba coś w media widziałem...
http://www.sanktuarium.org/html/dianno/glowna.html
Mateo
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Mateo »

Maiden bedzie tworzylo i istnialo na scenie puki bedzie zywe jego serce i mozg (CZYLI WIELKI HARRIS). Dickinson nie jest niezastapiony i juz raz zostalo to udowodnione mimo, ze jego nastepca nie byl dobrym strzalem w 10.
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

EvE pisze:A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
Albo Dennis? :]
a co by bylo gdyby nie bylo Iron Maiden? by nie bylo tego forum, tego tematu (moze i wtedy byloby dobrze :lol: :wink: ) i was wszystkich takich jacy jestescie :lol:

w kazdym badz razie, temat bez sensu jak sam zalozyciel po czesci sie przyznal :wink:
Jazz is not dead, it just smells funny.
Mateo
-#Prodigal son
-#Prodigal son

slayerKolega ma najwiecej racji z nas wszystkich.
Zdzicho
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zdzicho »

Gdy Bruce nie wrócił to bym miał 600 zł więcej w portfelu (300zł bilety i 300 zł pzrepiłem albo dojazdy) i tylko tyle to zmieniło w moim życiu :wink: :wink:
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

powrot DiAnno byłby najlepszy :rocx
Mateo
-#Prodigal son
-#Prodigal son

LoRdI pisze:powrot DiAnno byłby najlepszy :rocx
DiAnno byl dobry kiedy IM zaczynalo kariere. Prawda jest taka ze DiAnno nigdy nie dorosl i juz nie dorosnie do tego by stac sie wokalista tak wielkiej kapeli o tak wielkich ambicjach.
Redzio
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Redzio »

Eee,Ma za slaby glos :o
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

syzygy pisze:Ale brutalna prawda jest taka że Kemikal plus Aksident miażdżą i BNW i DoD ( ten jescze jako tako się broni )
Dobra, więc tak:
:arrow: Te płyty na pewno nie "miażdżą" 2-óch ostatnich płyt Maiden, może dla niektórych sa lepsze(chociaż z tym nie do końca się zgodzę ale o tym zaraz),ale nie o tyle żeby powiedzieć tak jak Ty powiedziałeś
:arrow: Sugerując że w porównaniu do AOF i TCH Dance Of Death "jeszcze jakoś się broni", stwierdzasz że ta płyta jest lepsza od BNW , co jest chyba .... hmmm... dziwne???? Weź to przemyśl..
:arrow: Uważam, że z czterech wymienionych płyt to Brave New World jest najlepsze(chociaż lubię bardzo pozostałe) i o tej płycie można powiedziec że miażdży Accident Of Birth, bo w przeciwieństwie do płyty Bruce'a nie zawiera żadnego wypełniacza, nie będę natomiast twierdził, że BNW miażdży TCH bo tak nie jest
:arrow: nie uważam, że Dickinson się marnuje w IM, bo dzięki niemu dostaliśmy znowu świetną muzyke od Maidenów, a przecież sam powiedział , że kariera w IM nie wyklucza kontynuacji kariery solowej(może i nie wydawałby płyt solowych co rok, ale ja wole dostać rzadziej nowe płyty, za to lepszej jakości)
:arrow: co z tego, że trasy retro i takie tam???? powoli zbliżamy sie do zejścia Maiden ze sceny więc chyba lepiej że będziemy mieli szansę zobaczyć ich na koncertach i usłyszeć baardzo dużo utworów, których byśmy mogli nie usłyszeć(trasy promujące kolejne DVD z cyklu The History Of IM)
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Artur pisze: Sugerując że w porównaniu do AOF i TCH Dance Of Death "jeszcze jakoś się broni", stwierdzasz że ta płyta jest lepsza od BNW , co jest chyba .... hmmm... dziwne???? Weź to przemyśl..
a ja jednak wolę Dance :rocx Dzwine :?: Może, ale tak to czuję... Nie ma nad czym myśleć... A CW rządzi :!: :rocx
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Mateo pisze:zywe jego serce i mozg (CZYLI WIELKI HARRIS)
Tak :D :wink:
A temat lolowaty! :lol:
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

Zdzicho pisze:Gdy Bruce nie wrócił to bym miał 600 zł więcej w portfelu (300zł bilety i 300 zł pzrepiłem albo dojazdy) i tylko tyle to zmieniło w moim życiu :wink: :wink:
:lol:

no,a plyt to nie kupowales :>
pozatym jeszcze kupa kasy za prad (ach te fora :wink: )
Jazz is not dead, it just smells funny.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Artur pisze:co z tego, że trasy retro i takie tam???? powoli zbliżamy sie do zejścia Maiden ze sceny więc chyba lepiej że będziemy mieli szansę zobaczyć ich na koncertach i usłyszeć baardzo dużo utworów, których byśmy mogli nie usłyszeć(trasy promujące kolejne DVD z cyklu The History Of IM)
eeee.... oni tak szybko ze sceny nie zejdą... nie są przecież tacy starzy :D jeśli chodzi o trasy retro to jestem za :beer a jeśli o pytanie pana syzygy, to chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć co by było... może nie dostaliśbymy tak świetnych albumów jak Brave czy Dance, może zespół by sie rozpadł, może IM załatwiłoby sobie jakiegoś wokaliste i ciągnęłoby dalej, może nagrywaliby nadal płyty, ale nie byłyby one tak dobre jak te które powstały... możliwość jest wiele :D osobiście strasznie się cieszę, że Bruce wrócił i jestem zadowolony z tego, co jest :D:D
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Blaze świetnie by sobie poradził z materiałem BNW i DoD, studyjnie może nawet wolałbym jego na wokalu niż Brucea. Problem tkwi w koncertach, trasy rozkręca najlepiej Dickinson, Blaze jest w tym do kitu.
KMFDM
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

jak dla mnie to temat troche bezsensu no ale gdyby faktycznie bruce nie powrocil do maiden to maiden wydaloby jeszcze jeden album z blazem i zaczelo szukac nowego wokalisty.wedlug mnie maiden co prawda zbliza sie do konca kariery ale bardzo malymi krokami wiec zdadza wydac z 2-3 albumy czego im goraco zycze :rocx :beer
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Greddo pisze:Blaze świetnie by sobie poradził z materiałem BNW i DoD, studyjnie może nawet wolałbym jego na wokalu niż Brucea. Problem tkwi w koncertach, trasy rozkręca najlepiej Dickinson, Blaze jest w tym do kitu.
Dupa blada :!: Czytaliście Run To The Hills :?: Blaze nie odszedł bo Bruce wrócił :!: Blaza wywalili bo był do bani na trasach jak słusznie zauważyłeś
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

syzygy pisze:Blaza wywalili bo był do bani na trasach jak słusznie zauważyłeś
Gwoli ścisłości na obu zachorował pod koniec, a podczas jego drugiej miało się to nie stać. Nie wyrobił chłopak.
ODPOWIEDZ