Dzięki, napewno pozdrowięArien pisze:pozdrów babcię
Iron Maiden i rodzice ;]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden i rodzice ;]
Mój tata był na World Slavery Tour w Łodzi, i od tego czesu jest bardzo za Maiden. On zaszczepił mi zamiłowanie do rocka i metalu, od niemowlaka zasypiałem razem z nim przy AC/DC i tak mi weszło w krew... (kiedyś jak byłem młodszy i grałem w Carmageddon, tam było "Be Quick Or Be Dead" i ojciec mowił "taaak, Iron Maiden, posłuchałbyś ich synu, spodobaliby Ci się", no i parę lat później, stało się... Teraz tato i mama mnie wspierają, znaczy moje muzykowanie i odwiedzanie koncertów...
ale masz dobrze.... mnie nikt nie wspiera
ja będę moje dzieci wspierać 
No pewnie... Wspieraj, niech wyrosną piękne i mądre jak mamaArien pisze:ale masz dobrze.... mnie nikt nie wspieraja będę moje dzieci wspierać
Hehe, Stasiu i Jasiu ma się rozumieć?:>Korzeń pisze:No pewnie... Wspieraj, niech wyrosną piękne i mądre jak mamaArien pisze:ale masz dobrze.... mnie nikt nie wspieraja będę moje dzieci wspierać
Korzeń nie podlizuj się jej
Nie podlizuję się. Stary ja mam poprostu 1 warna za obrażanie i wiesz... może mi go cofną za komplementyFear pisze:Hehe, Stasiu i Jasiu ma się rozumieć?:>Korzeń pisze:No pewnie... Wspieraj, niech wyrosną piękne i mądre jak mamaArien pisze:ale masz dobrze.... mnie nikt nie wspieraja będę moje dzieci wspierać
![]()
Korzeń nie podlizuj się jej
Ale ja sobie żartuje tylkoKorzeń pisze:Nie podlizuję się. Stary ja mam poprostu 1 warna za obrażanie i wiesz... może mi go cofną za komplementyFear pisze:Hehe, Stasiu i Jasiu ma się rozumieć?:>Korzeń pisze: No pewnie... Wspieraj, niech wyrosną piękne i mądre jak mama![]()
Korzeń nie podlizuj się jej![]()
![]()
Przecież ja też żartuję 
Żartowniś się znalazłKorzeń pisze:Przecież ja też żartuję
Ja Ci dam chłopca! Za tydzień mam urodziny szalona szesnastkoFear pisze:Żartowniś się znalazłKorzeń pisze:Przecież ja też żartujęDo spania chłopcze!!!
SpokoKorzeń pisze:Ja Ci dam chłopca! Za tydzień mam urodziny szalona szesnastkoFear pisze:Żartowniś się znalazłKorzeń pisze:Przecież ja też żartujęDo spania chłopcze!!!
Siedemnaste
Sproboj mi nie złożyć życzeń
aleeeż ściema...Korzeń pisze:No pewnie... Wspieraj, niech wyrosną piękne i mądre jak mamaArien pisze:ale masz dobrze.... mnie nikt nie wspieraja będę moje dzieci wspierać
Mam cichą nadzieję, że po koncercie DP tata przekona się do czegoś tak wspaniałego jak koncert, pomęczę go Maidenami w domu i niech mnie zawiezie na następny koncert Ironów...
heh a ja przed chwilą wciąłem sie zkoncertem maiden mamie w jakiś romansik i nawet nie marudziła a oglądała ze mna
heh czad
-
iron_priest
- -#Prowler

Ojciec bardzo lubi w samochodzie The Nomad posłuchać (szczególnie wolne solo) i nic poza tym nic. Mamuś kaskę na płytki i bilety czasem kopsnie i na tym kończy się jej kontakt z Iron Maiden. Myślę że się cieszą że wolę strzelić 10 piw na koncercie niż miałbym ćpać pod mostem;)
-
Deleted User 1309
Myślę że się cieszą że wolę strzelić 10 piw na koncercie niż miałbym ćpać pod mostem;)
Ostatnio zmieniony pn paź 10, 2005 7:57 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 2 razy.
Taaaa wypic 10 piw na koncercie i spac pod scena
No w sumie to lepsze nic cpac pod mostem 
a u mnie mama pare dni temu, weszła do domu, mówiąc, że była z siostrą w fajnym sklepie z koszulkami i były też podobno koszulki IM (nie wiem co to za sklep ale na pewno nie metalowy
) i pyta się czybym takiej czasem nie chciał
hmmmmmm... muszę się zastanowić co wybrać, chyba SSOASS :rocx
-
ropuch
no i tak jest. browara tez mozna sobie przy tym chlapnac, wazne zeby z tym nie przesadzicMareq555 pisze:Myślałem ze na koncerty sie chodzi sluchac muzyki , ale uświadomiłeś mnie ze sie mylilem LOOL .
-
Deleted User 1309
No oczywiscie jednego , dwa , trzy . Ale nie 10
. Strata kasy , idzie na koncert a potem nic z niego nie pamieta
. Bo nikt mi nie wmówi , ze przy 10 browcach zachowuje pełna świadomosc
.
Mareq555 pisze:No oczywiscie jednego , dwa , trzy . Ale nie 10![]()
. Strata kasy , idzie na koncert a potem nic z niego nie pamieta
. Bo nikt mi nie wmówi , ze przy 10 browcach zachowuje pełna świadomosc
.
Ja co prawda na koncercie Maiden nie byłem jeszcze
Denerwujące jest że dla niektórych koncert= chlanie, oczywiści nie mówię tu o Was, ale znam kilka takich osób, które i tak potem nic nie pamiętają a ich relacja z koncertu ogranicza się do stwierdzenia "zajebiście było"
Dla mnie to trochę smutne