Orginale nuty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Orginale nuty
Czy ma ktoś orginalne taby Iron Maiden, ale oprócz tych co są na sanktuarium.org???
- APPARITION
- -#Prisoner

Re: Orginale nuty
NIE WIEM 
To po pigmej sie odzywasz ?APPARITION pisze:NIE WIEM
-
Deleted User 357
Wystarczy przejrzeć całą "karierę" tego usera żeby przestać się dziwić 
- Iron Marcin
- -#Invader

ja tam nuty i taby scigam do guitar pro. i to moim zdaniem sa calkiem niezle wersje, ale nie wiem czy to cie zadowoli, bo mi wystracza 
Jeszcze to zdziwnienie
Gumis o ile wiem, pytanie o taby jest chyba nielegalne i równoznacze z piractwem ?
A jeżeli chodzi o drugą kwestię, to nie ma chyba czegoś takiego jak "oficjalne" taby.
Gumis o ile wiem, pytanie o taby jest chyba nielegalne i równoznacze z piractwem ?
a skąd to wiesz?Blood Brother pisze:o ile wiem, pytanie o taby jest chyba nielegalne i równoznacze z piractwem ?
Ale bzdura... Niemożliwe.Blood Brother pisze:Gumis o ile wiem, pytanie o taby jest chyba nielegalne i równoznacze z piractwem ?
Każdy może stabować piosenkę.
A oryginalne taby to może w formie manuskryptów?
Zapis nutowy stanowi własność intelektualną, ale teksty też. I co? Nie wolno sobie ich śpiewać?

A oryginalne taby to może w formie manuskryptów?
Zapis nutowy stanowi własność intelektualną, ale teksty też. I co? Nie wolno sobie ich śpiewać?
Jak nie ma? Ciekawe niby skad sie wziely te skany na Sanktuarium i np takie ksiazki...Blood Brother pisze: A jeżeli chodzi o drugą kwestię, to nie ma chyba czegoś takiego jak "oficjalne" taby.
Link1
Link2
Link3
EDIT
Ciekawe kiedy ktos poprawi byka w Temacie...
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
O tych książkach Maiden chyba nie wie
zresztą nie wiem