Osobiście jeste, właśnie w trakcie czytania "Przygód Lorda Ślizgacza" (org. The Adventures Of Lord Iffy Boatrace) są niezłe. Jeszcze chciałbym znaleźć gdzie w necie "Pozycje misjonarską" (org. The Missionary position).
Bruce Dickinson - pisarz?!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bruce Dickinson - pisarz?!
Otwieram dyskusje o książkach Bruce'a. Jeżeli jest już taki temat to sorki
.
Osobiście jeste, właśnie w trakcie czytania "Przygód Lorda Ślizgacza" (org. The Adventures Of Lord Iffy Boatrace) są niezłe. Jeszcze chciałbym znaleźć gdzie w necie "Pozycje misjonarską" (org. The Missionary position).
UpTheIrons
Re: Bruce Dickinson - pisarz?!
Takich tematów było już pińcet. Wiesz jak się korzysta z "szukaj"
?
Może i były ale czasami warto od nowa podyskutować nie ? :]

UpTheIrons
Po prostu odkop.
Ja to chyba mam, Ale wiesz że to po polsku nei zostało wydane?Eol_Eddie pisze:Jeszcze chciałbym znaleźć gdzie w necie "Pozycje misjonarską" (org. The Missionary position).
szkoda ze nie ma po polsku. Jak masz pdf'a w orginale to podrzuc na mailaEvE pisze:Ja to chyba mam, Ale wiesz że to po polsku nei zostało wydane?Eol_Eddie pisze:Jeszcze chciałbym znaleźć gdzie w necie "Pozycje misjonarską" (org. The Missionary position).
please
UpTheIrons
Przygody Lorda Ślizgacza są wypasione - łzy mi leciały jak to czytałem, a pozycji misjonarskiej to nie widzialem w polskiej wersji (nikomu sie nie chce tłumaczyć) 
-
wojtas_im
Ja kiedyś się przymierzałem do przetłumaczenia "The Missionary Position" (za namową znajomych), ale póki co - to były tylko przymiarki...ironed pisze:Przygody Lorda Ślizgacza są wypasione - łzy mi leciały jak to czytałem, a pozycji misjonarskiej to nie widzialem w polskiej wersji (nikomu sie nie chce tłumaczyć)
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

hmm kto miałby pozyczyc albo wyslac na mail Przygody Lorda Ślizgacza ??
bede wdzieczny
:D:D z góry Dziękuje
:D
Zgłoś się do mnieWasted Trooper pisze:hmm kto miałby pozyczyc albo wyslac na mail Przygody Lorda Ślizgacza ??
Książka "Przygody..." jest baardzo zabawna, w wielu momentach nagle buchałem śmiechem na lekcjach :rocx
Po przeczytaniu pierwszych pięciu stron Lorda Ślizgacza odłożyłem. Jeżeli ktoś nie umie pisać, niech się do tego nie zabiera 
Eve świetny podpis
Eve świetny podpis
|Blood Brother pisze: Eve świetny podpis
|
|
|
|
|
|
\/
taki angielski humor nic specjalnego jak dla mnie
A Kro, Lucy, Grido(?), ja to co?Blood Brother pisze:Eve świetny podpis
BTW: Czytać czytałem lecz nie skończyłem (Lorda Ślizgacza) ... A dlaczego? Bo mnie nudziło
-
Deleted User 357
Młody,a ja to co?Idź po flaszkęFear pisze:A Kro, Lucy, Grido(?), ja to co?
Wiadomo,że to nie żadna górnolotna literatura,ale zajebiście śmieszne generalnie rzecz biorąc
"Gdybyś był na usługach Jej Królewskiej Mości, doceniłbyś wartość strategiczną stada kuropatw......"
"Gdybyś był na usługach Jej Królewskiej Mości, doceniłbyś wartość strategiczną stada kuropatw......"