Pozdrawiam!
Koncert Ironów, Polska 1984 = polskie wesele
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Koncert Ironów, Polska 1984 = polskie wesele
Obejrzałem ostatnio koncert Ironów który grali w Polsce w 1984, był on dostępny dla fanklubowiczów, Rozwaliła mnie scene gdzie chłopaki grali na polskim weselu. Czy ktokolwiek wie jak do tego doszło :> czyżby jakieś polskie korzenie
Podobała mi się też reakcja publiczności
prawie tak jak na Mystic festival w tamtym roku 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Re: Koncert Ironów, Polska 1984 = polskie wesele
Eeee sorry, nie zauważyłem pytania. Post do wywalenia albo co 
Ostatnio zmieniony pn sty 02, 2006 10:28 pm przez Yaaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 1309
Yaaqb zbyteczny komentarz do ciekawego pytania .
Ja gdzieś słyszałem o tym, tylko nie pamiętam gdzie i jeśli coś błędnie przekażę to proszę mnie natychmiast poprawić. W każdym razie z tego co pamiętam to panowie z Iron Maiden wyszli na spacer, a w tym czasie gdzieś tam odbywało się wesele. I ojciec panny młodej chcą sprowadzić na ślub córki jak najwięcej osób zaczął jeździć po mieście i zbierać ludzi z ulicy. I przez przypadek zgarnął Harrisa i ekipę. Przyjechali, pobawili się i zagrali kilka utworków dla młodej pary.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Brzmi to w miarę logicznie
farciarze 
a nie byla to jakas szycha z telewizji publicznej?
Na urywku z wesela można było zobaczyć jak grają "smoke on the water" nie spotkałem się żeby grali czyjeś covery na normalnych koncertach a wy ;>
Kiedyś grali. Jeszcze z Di'Anno na wokalu. I've Got The Fire to się nazywało, nie wiem czy coś jeszcze.kornel_io pisze:Na urywku z wesela można było zobaczyć jak grają "smoke on the water" nie spotkałem się żeby grali czyjeś covery na normalnych koncertach a wy ;>
A to nie było I've Got The PAŁA?Yaaqb pisze:I've Got The Fire
Właśnie tak przez chwilę chciałem napisać z powodu ogólnego sPAŁAwania forum, ale sprawdziłem i jest I've Got The FireFear pisze:A to nie było I've Got The PAŁA?Yaaqb pisze:I've Got The Fire
No to luzzz...:] Ale ogólnie to odrazu widziałem tam zamiast tego śmiesznego wyrazu "PAŁA" :]Yaaqb pisze:Właśnie tak przez chwilę chciałem napisać z powodu ogólnego sPAŁAwania forum, ale sprawdziłem i jest I've Got The Fire
EOT
ja mam nawet ten fragment ze ślubu...na video 12 wasted years jest pokazane...doszło do tego tak ze wyszli na miasto sie pobawić i w momencie keidy weszli do klubu okazało sie ze jest tam wesele
no i skończyło sie mini koncertem 
- Wakterstein
- -#Trooper

Dobre
, gdzie można to załatwić
...? Jeśli tylko w fanklubie to chyba wykupię
... Wolałbym jednak od kogoś kupić bootlegi, razem też z tym
...
Nie ot było I've Got The FAJAFear pisze:A to nie było I've Got The PAŁA?Yaaqb pisze:I've Got The Fire
A wracajac do tematu to na 12 Wasted Years mozna zobaczyc inny fragment tego wesela niz na BTIC m.in taki mini dżemik
na privVacter pisze:Dobre, gdzie można to załatwić
...? Jeśli tylko w fanklubie to chyba wykupię
... Wolałbym jednak od kogoś kupić bootlegi, razem też z tym
...
Też coś mam materiału filmowego na kompie (17min33sec) tylko nie pamiętam czy z koncertu czy z weselichaja mam nawet ten fragment ze ślubu...na video 12 wasted years jest pokazane...doszło do tego tak ze wyszli na miasto sie pobawić i w momencie keidy weszli do klubu okazało sie ze jest tam wesele Smile no i skończyło sie mini koncertem Wink
No jak na weselu grali to myślę że z moją 18stą nie będzie problemu
:beer