Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: Judas Priest
Ja tez nie lubie gejow, ale judas priest lubie, bo zaczalem sluchac zanim sie dowiedzialem ze halford to gej
No, ale to i tak wlasciwie bez znaczenia.
-
El Dorado
hmm.. słyszałem gdzies taki wrzut: Halford Ci w ... odbyt...
blee
blee
-
Deleted User 1309
Niech sobie bedzie nawet marsjanska ciotą wazne , ze śpiewa jak śpiewa czyli rewelacyjnie.
Niech to wszystko Halford dupczytobink pisze:hmm.. słyszałem gdzies taki wrzut: Halford Ci w ... odbyt...![]()
blee
-
Deleted User 622
Point Of Entry to najsłabsza płyta zaraz po Turbo.Yaaqb pisze:Yeah, dobrze prawi. Polać muhellrider pisze:priest foreverOstatnio doszedłem do wniosku, że zdecydowanie wolę stare Judas Priest, z lat 70tych, początku 80tych niż tą nową, ciężką wersję spod znaku Painkillera czy AOR. Ulubione płytki - Defenders Of The Faith i Point Of Entry. Yeah
Najbardziej polecam: Sad Wings of Destiny, Stained Class, Killing Machine, Screaming for Vengance, Defenders of the Faith, Ram it Down, Painkiller i Jugulator - najlepsze ich płytki. Celowo nie umiescilem British Steel bo uwazam ta plytke za przereklamowaną.
Właśnie wiem, że wszyscy tak uważają, a mnie się ta płyta bardzo podoba. Heading Out Of The Highway, Don't Go, Turning Circles to świetne kawałki. No ale to kwestia gustumetal pisze:Point Of Entry to najsłabsza płyta zaraz po Turbo.
- Metalophil
- -#Moonchild

a widzieliście już "Rising in the East"? Ja tak - jak dla mnie Halford nie jest na tym nagraniu w najwyższej formie...
Ja słyszałem mp3. Kicha strasznaMetalophil pisze:a widzieliście już "Rising in the East"? Ja tak - jak dla mnie Halford nie jest na tym nagraniu w najwyższej formie...
SerioIron Marcin pisze: halford to gej
w odbyt
sorry 
- Metalophil
- -#Moonchild

co tu dużo mówic - na tym koncercie halford po prostu nie daje rady...próbuje to jakoś nadrabiać zmianami linii melodycznych i growlem, ale jakoś mnie to nie przekonuje...a może zbyt wiele wymagam od takiego dziada?Yaaqb pisze:Ja słyszałem mp3. Kicha strasznaMetalophil pisze:a widzieliście już "Rising in the East"? Ja tak - jak dla mnie Halford nie jest na tym nagraniu w najwyższej formie...Mam nadzieję, że ściągnałem jakiegoś fake'a albo coś, bo jeśli tak to będzie wyglądać na DVD to chyba go nie kupię
-
El Dorado
S1MON pisze:w odbyt![]()
sorry
niezwykłe...
Moj nauczyciel perkusyjny poprosił abym przyniósł mu painkillera bo chce zobaczyc czy umie tą solówke ... zapewne umie
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Teraz weź się za najnowszy album - Angel of Retribution, potem za DOTF i już nowego nawróconego mamysyzygy pisze:A aj dopiero zaczynam od Painkillera, który mi się naprawdę bardzo bardzo podoba Very Happy Mówicie, że reszta płytek nie jest taka ciężka (jakby to było ciężkie Laughing ) ? Szkooda Razz Chyba się wezmę za ten Wasz kultowy DOTF.
A Screaming for Vengeance? Też niegorszy.
-
Deleted User 622
Jak dla mnie nawet lepszy od Defenders... i Ram it Downzygfryd pisze:A Screaming for Vengeance? Też niegorszy.
Już się wziąłem za DOTF i jest supervBrand pisze:Teraz weź się za najnowszy album - Angel of Retribution, potem za DOTF
Na razie szczególnie podoba mi się otwieracz Freewheel Burning- świetne
Kurde jaka krucjatavBrand pisze: i już nowego nawróconego mamy
Nie znudzą ci się szybko, nie bój nic. Faktycznie jeszcze tylko Angelek (ale w mniejszych dawkach) i Screaming i dobrze jestsyzygy pisze:
Już się wziąłem za DOTF i jest superAle chyba za szybko idę bo Painkillera nie nasłuchałem się długo zanim sięgnąłem po następną. Muszę zwolnić
![]()
The Sentinel i Rock Hard Ride Free zamiatają, zwróć na nie uwagęsyzygy pisze:Na razie szczególnie podoba mi się otwieracz Freewheel Burning- świetne
w slusznych sprawach czasem i krucjate trzeba utworzycsyzygy pisze:Kurde jaka krucjatavBrand pisze: i już nowego nawróconego mamyPowłowa forum wymyśla jakiego albumu mam słuchać
Ostatnio zmieniony czw sty 05, 2006 7:48 pm przez Nitek, łącznie zmieniany 1 raz.
E tak tylko powiedziałem, ten Freewheel Burning to taka pierwsza fascynacja pewnie, prawidzi faworyci wyłonią się pewnie za jakiś czasYaaqb pisze:The Sentinel i Rock Hard Ride Free zamiatają, zwróć na nie uwagę
Poza tym, staram się słuchać zawsze całych płytek,
bez pomijania utworów, więc mi nie uciekną
A w produkcji którego albumu maczał palce niejaki Roy Z ?Teraz weź się za najnowszy album - Angel of Retribution