Halford
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: Halford
Moim zdaniem plyty halforda sa bardzo dobre, wrecz swietne. Najlepsza crucible. Tak poza tym, chcialem zwrocic uwage na znakomitego perkusiste bobby jarzombka, ktory jest jednym z najlepszych. Teraz gra takze z metal mike`m na jego solowej plycie pain museum. A piosenka twist jest moim zdaniem najslabsza na plycie, prawie zawsze ja pomijam.
-
ropuch
jesli bylyby to plyty na poziomie Resurrection to jestem zametal pisze:Solowy Halford wymiata i szczerze, wolałbym zeby nagrywał wciąż tak dobre solowe krążki, niż takie AOR z Priestami Wink
O kurde
Resurrection jest naprawdę super :rocx o brzmienie zadbał Roy Z więc jest wyśmienite
i W dodatku Bruce w jednym świetnym kawałku.
Po pierwszych paru przesłuchaniach jest super.
Po pierwszych paru przesłuchaniach jest super.
dla mnie to stokroć lepsze niż wszystkie judasze razem wzięte. zajebista muza :soloropuch pisze:Halford nagrał pod szyldem Halford 2 plyty studyjne i koncertówkę. Jaki jest Wasz stosunek do jego solowych dokonań?
to chyba w fight nagrał ten kawałek Life In Black? jak tak to lubię Fightmetal pisze:Poza tym bardzo lubie jego dokonania w Fight. :rocx
a jesce dodam że Crucible zjada Resurrection
to mi dobre wyszłoMatek pisze:jesce
A w jakim jest klimacie? Cieżej, lżej, mniej więcej tak samo, więcej piania jak w tytułowym resurrection czy normalnego śpiewu jak na reszcie płytki? Która wyszła wcześniej? Live Insurrection obejmuje materiał z obu tych albumów?Matek pisze:a jesce dodam że Crucible zjada Resurrection
Crucible jest mniejwięcej w tym samym klimacie, może nieco ciężej ? Ale pewien nie jestemsyzygy pisze:A w jakim jest klimacie? Cieżej, lżej, mniej więcej tak samo, więcej piania jak w tytułowym resurrection czy normalnego śpiewu jak na reszcie płytki? Która wyszła wcześniej? Live Insurrection obejmuje materiał z obu tych albumów?
hehe ale numer... na fanie Crucible kosztuje 66 zeta a na Mysticu 20zł i to w dodatku z dwoma bonusowymi utworami jakimiśslayer pisze:Musze cos studyjnego Roba dorwac, bo tanio chodza jak widzialem,a LI mnie zachwycilo :]
Czekaj na Resurrection. Chociaż Crucible dla One Will chociażby warto poznaćsyzygy pisze:Kupić w ciemno?
ciężej, mniej piania, lepiej... tak ja to widze.syzygy pisze:A w jakim jest klimacie? Cieżej, lżej, mniej więcej tak samo, więcej piania jak w tytułowym resurrection czy normalnego śpiewu jak na reszcie płytki? Która wyszła wcześniej? Live Insurrection obejmuje materiał z obu tych albumów?Matek pisze:a jesce dodam że Crucible zjada Resurrection
-
Deleted User 622
Ciężej, troche chyba wolniej (patrząc na cały album), wokale w większości w średnich rejestrach (o ile dobrze pamiętamsyzygy pisze:A w jakim jest klimacie? Cieżej, lżej, mniej więcej tak samo, więcej piania jak w tytułowym resurrection czy normalnego śpiewu jak na reszcie płytki? Która wyszła wcześniej? Live Insurrection obejmuje materiał z obu tych albumów?Matek pisze:a jesce dodam że Crucible zjada Resurrection
która? bo chyba nie Cruciblemetal pisze:Jakaś taka bardziej przebojowa jest.
coś w tym okropnym stylu?Matek pisze: [zdjęcie z tyłu rox ].
Ostatnio zmieniony pn sty 09, 2006 10:58 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 622
Jasne ze nieMatek pisze:która? bo chyba nie Cruciblemetal pisze:Jakaś taka bardziej przebojowa jest.
hahha. to też dobresyzygy pisze:coś w tym okropnym stylu?Matek pisze: [zdjęcie z tyłu rox ].![]()
![]()
![]()
ale to chyba to było.

[mniejszego nie znalazlem;]
:buahaha: O kurde to tzrba będzie nie odwracać pudełka :angry 
A jeszcze odnośnie Live Insurrection- Bruce wystąpił tylko w tym jednym kawałku co na płycie, czy włączał się gdzie niegdzie jeszcze? Postarał się chociaż? 
i powiedzcie mi które kawałki są czyje, tyle wiem na razie
1. Resurrection -Resurrection
2. Made In Hell-Resurrection
3. Into The Pit-?
4. Nailed to The Gun?
5. Light Comes Out Of Black?
6. Stained Class- JP
7. Jawbreaker- JP
8. Running Wild- JP
9. Slow Down- Resurrection
10. The One You Love To Hate (Featuring Bruce Dickinson)- Resurrection
11. Life In Black-?
12. Hell's Last Survivor -Resurrection
13. Sad Wings- Resurrection
14. Saviour- Resurrection
15. Silent Screams - Resurrection
CD2
1. Intro-?
2. Cyberworld -Resurrection
3. The Hellion- JP
4. Electric Eye - JP
5. Riding On The Wind- JP
6. Genocide - 1st Encore ?
7. Beyond The Realms of Death-?
8. Metal Gods - 2nd Encore?
9. Breaking The Law- JP
10. Tyrant- JP
Szkoda, że z DOTF i Painkillera czyli tych dwóch płytek JP które już mniej więcej kojarzę, jest tylko Jawbreaker...
Ale i tak musze posłuchać, skoro tak zachwalacie
i powiedzcie mi które kawałki są czyje, tyle wiem na razie
1. Resurrection -Resurrection
2. Made In Hell-Resurrection
3. Into The Pit-?
4. Nailed to The Gun?
5. Light Comes Out Of Black?
6. Stained Class- JP
7. Jawbreaker- JP
8. Running Wild- JP
9. Slow Down- Resurrection
10. The One You Love To Hate (Featuring Bruce Dickinson)- Resurrection
11. Life In Black-?
12. Hell's Last Survivor -Resurrection
13. Sad Wings- Resurrection
14. Saviour- Resurrection
15. Silent Screams - Resurrection
CD2
1. Intro-?
2. Cyberworld -Resurrection
3. The Hellion- JP
4. Electric Eye - JP
5. Riding On The Wind- JP
6. Genocide - 1st Encore ?
9. Breaking The Law- JP
10. Tyrant- JP
Szkoda, że z DOTF i Painkillera czyli tych dwóch płytek JP które już mniej więcej kojarzę, jest tylko Jawbreaker...
Ale i tak musze posłuchać, skoro tak zachwalacie
Fight3. Into The Pit-?
4. Nailed to The Gun?
Nie wiem, ale chyba też Fight.11. Life In Black-?
Judas Priest6. Genocide - 1st Encore ?