z Panterasyzygy pisze:Light Comes Out Of Black?
to w koncu wiesz czy nie wiesz??Yaaqb pisze: Cytat:
11. Life In Black-?
Nie wiem, ale chyba też Fight.
Fight
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
z Panterasyzygy pisze:Light Comes Out Of Black?
to w koncu wiesz czy nie wiesz??Yaaqb pisze: Cytat:
11. Life In Black-?
Nie wiem, ale chyba też Fight.

zdaje sie ze gdzies kolesia widzialem ale nie kojarze co to za jedenvBrand pisze:Sokro już sie galeria zrobiła... poznajecie? :>
musisz pytać sie człowieka o tajemniczym nicku priest4everNitek pisze:moze jakas podpowiedz
vBrand pisze:Sokro już sie galeria zrobiła... poznajecie? :>

ani on straszny, ani pieknyMatek pisze:vBrand pisze:Sokro już sie galeria zrobiła... poznajecie? :>
nie taki diabeł straszny
Tyrant z Defenders am to na avku o ile się nie myleNitek pisze:zdaje sie ze gdzies kolesia widzialem ale nie kojarze co to za jedenvBrand pisze:Sokro już sie galeria zrobiła... poznajecie? :>
moze jakas podpowiedz
o ile to jakis quiz oczywiscie
![]()
Ma wzrok na zdjęciu jakby 10 lat w kanałach pracował.ropuch pisze: taki sobie przecietny, hehenormalny chłop.
no wlasnie. wyglada na zmeczonegoGreddo pisze:Ma wzrok na zdjęciu jakby 10 lat w kanałach pracował.ropuch pisze: taki sobie przecietny, hehenormalny chłop.
jakbyście mieli tak przeczyszczony komin to też byście tak wyglądaliropuch pisze:no wlasnie. wyglada na zmeczonegoGreddo pisze:Ma wzrok na zdjęciu jakby 10 lat w kanałach pracował.ropuch pisze: taki sobie przecietny, hehenormalny chłop.
a Ty po 10 latach w kanalach wygladalbys lepiej ?
A ponoć to jest niezły kit.Matek pisze:jakbyście mieli tak przeczyszczony komin
no wiesz.....takie rzeczy pisac...Matek pisze:jakbyście mieli tak przeczyszczony komin to też byście tak wyglądali Mr. Green
ten przypadek mi na romantyka nei wygląda :laughGreddo pisze:A ponoć to jest niezły kit.Matek pisze:jakbyście mieli tak przeczyszczony kominStereotyp i tyle. Ponoć 90% gejów preferuje masturbację, seks analny występuje w nielicznych przypadkach. To ci dopiero romantyki.
tak one mówią "przygarnij mnie, kochaj mnie, lick my ass......."Greddo pisze:No coś Ty! Spójrz tylko w te spragnione uczucia oczka.
rzeczywiscie struganie pinokia razem z kochankiem....wielce romantyczne. moze hetero ciezko jest to pojac. dla nich to moze i romantyczne, nie wiem, nie znam sieMatek pisze:Greddo napisał:
Matek napisał:
jakbyście mieli tak przeczyszczony komin
A ponoć to jest niezły kit. Razz Stereotyp i tyle. Ponoć 90% gejów preferuje masturbację, seks analny występuje w nielicznych przypadkach. To ci dopiero romantyki. Laughing
Tylko w jednym, a poza tym to czytałem gdzieś ze wcale nie śpiewał ino leciał z taśmysyzygy pisze:Bruce wystąpił tylko w tym jednym kawałku co na płycie, czy włączał się gdzie niegdzie jeszcze? Postarał się chociaż?
O w morde, ale kicha... :gunsmetal pisze:Tylko w jednym, a poza tym to czytałem gdzieś ze wcale nie śpiewał ino leciał z taśmy
widzisz czasem lepiej nei wiedziećsyzygy pisze:O w morde, ale kicha... :gunsmetal pisze:Tylko w jednym, a poza tym to czytałem gdzieś ze wcale nie śpiewał ino leciał z taśmy