Utopijna wizja pozbycia się pozerów na koncertach Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Re: Utopijna wizja pozbycia się pozerów na koncertach Maiden

Post autor: _Sand_man_ »

Quisi pisze:ThunderBird jest moim idolem
O to tak jak moim - może zgramy się i FC założymy
:P :twisted: :rocx
Awatar użytkownika
Quisi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Quisi »

nie wiem czy sie nadajesz :lol: jak czesto snisz o Harrisie? no i przedewszystkim trzeba miec dyskografie na mp3 albo na cd-r
"So, Until The Next Time Have a Good Sin"
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Ale ja pierwszy powiedzialem, ze Thunder jest moim idolem :evil:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Własnie - all rights reserved musi być. :evil:
KMFDM
Awatar użytkownika
Quisi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Quisi »

Kroczniok pisze:Ale ja pierwszy powiedzialem, ze Thunder jest moim idolem :evil:
Ale nikt tego nie kwestionuje, no chyba ze chcesz miec wylacznosc na bycie jego fanem...
"So, Until The Next Time Have a Good Sin"
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Nie no, trzeba by to zacząć katalogować jakoś, wiecie...

Thundah'bird registered FC member no. 1, no. 2, itd. :)
KMFDM
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Quisi pisze:
Kroczniok pisze:Ale ja pierwszy powiedzialem, ze Thunder jest moim idolem :evil:
Ale nikt tego nie kwestionuje, no chyba ze chcesz miec wylacznosc na bycie jego fanem...
Nie nie chce miec wylacznosci. Ale chyba pojde z pomyslem Gredda :lol:
Awatar użytkownika
Paula
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Paula »

Koncerty są po to by się bawić i nie muszą być na nich tylko najwięksi fani Maidenów, którzy znają ich szczegółową historię od deski do deski!!! A na przykład walnęli by komuś pytanie, na które akurat odpowiedzi nie zna...i co??? Prawdziwy fan nie musi wcale wiedzieć o Maidenach wszystkiego!!! Ja np. wiem tam trochę, znam skład, całą dyskografię, ale np. nie umiałabym odpowiedzieć na pytanie o jakiś koncertach, np. miasto i data w danym kraju. Nawet takie barbiówy niech sobie przychodzą i nikt nie powinien mieć o to pretensji!!! To tak samo jakby koncertyu były dozwolone tylko i wyłącznie od lat 18!!! Więc łaskawie daj se spokój z utopijną wizją, bo mi się ona nie podoba!!!
Weźcie mnie na rzeź...:D
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: eulogy »

Paula pisze:Koncerty są po to by się bawić i nie muszą być na nich tylko najwięksi fani Maidenów, którzy znają ich szczegółową historię od deski do deski!!!
Wreszcie ktoś madrze napisał :) Wyjęłaś mi to z ust :D
Paula pisze:Więc łaskawie daj se spokój z utopijną wizją, bo mi się ona nie podoba!!!
Amen 8)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

To ja posune sie krok dalej i zaproponuje zeby pozerow wylapywac przed koncertem i przestawiac im kilka zeber zeby nie psuje true fanom atmosfery podczas wystepu Maiden.

Sorry ale temat strasznie dziecinny. Na koncert przychodza ludzie ktorzy zaplaca za bilet i nikomu nic do tego. Moga nawet wyjsc zaraz po wejsciu Maiden i tyle. Na bilecie nie jest napisane ze trzeba kochac Maiden aby moc przyjsc na koncert...

Co do festiwali to oczywiscie, koncerty sa lepsze kiedy wszyscy na plycie to fani Maiden. Jest tez druga strona, Podejrzewam ze polowa osob w Chorzowie sluchala Maiden od swieta albo w ogole. Niech co 5 z nich sie koncert podobal i zacznie ich regularnie sluchac, kupowac plyty. To nie tylko wiecej potencjalnych fanow na przyszlych koncertach dziewicy, ale takze wieksza ilosc sprzedanych albumow, wydawnictw na ktore sie patrzy w momencie gdy menagment Maiden ustala trase koncertowa. A chyba nie chcielibyscie zeby Maiden nas pominelo?
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iznogoud »

1)przecież wyraźnie napisałam,że miejsca pod sceną(jak w przypadku stadionu)albo płyta a nie plyta i sektory
2)skoro dodałam,że utopijna wizja to jasne chyba,że to nie było 100%poważne
3)aczkolwiek krytyka jest czasem potrzebna dzięki czemu może mam szansę na zachowanie sie w czyjejś pamięci, zaraz po zupie pomidorowej oczywiście :wink: :wink: :wink:
ropuch

Post autor: ropuch »

Little Moonchild pisze:aczkolwiek krytyka jest czasem potrzebna dzięki czemu może mam szansę na zachowanie sie w czyjejś pamięci
haha dobrze ze to napisalas, przynajmniej wiem ktos zaczal ten malo madry watek. ale watpie czy zapiszesz sie w mojej pamieci. nie ma w niej miejsca na takie bzdety jak utopijne wizje koncertow im.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Little Moonchild pisze:dzięki czemu może mam szansę na zachowanie sie w czyjejś pamięci, zaraz po zupie pomidorowej oczywiście
Co chcesz od biednej zupki pomidorowej Ty chamie Ty jeden. Ja taką przyrządzam kiedy tylko mogę a Ty na nią klniesz! :evil:

:lol:
KMFDM
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

ropuch pisze:haha dobrze ze to napisalas, przynajmniej wiem ktos zaczal ten malo madry watek. ale watpie czy zapiszesz sie w mojej pamieci.
No nie wiem, ja do dzisiaj pamietam przerwany koncert Maiden z 2 kwietnia 2005 :)
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iznogoud »

Greddo pisze:Co chcesz od biednej zupki pomidorowej Ty chamie Ty jeden. Ja taką przyrządzam kiedy tylko mogę a Ty na nią klniesz!

no właśnie że na odwrót ja ją doceniam dlatego napisałam, że zupa pomidorowa na zawsze pozostanie tematem wymiatającym.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Szymon pisze:No nie wiem, ja do dzisiaj pamietam przerwany koncert Maiden z 2 kwietnia 2005
Szymon, a co to był za koncert ? W takim razie Maiden zachowali się naprawdę przyzwoicie
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Little Moonchild pisze:Nie myśleliście sobie kiedyś(będąc dociskani do barierek na przykład), że w sumie na koncerty Maiden przychodzi bardzo wielu ludzi,którzy o nich nie mają pojęcia i często znają jedną płytę?(wiem co piszę, bo nawet znam paru takich grrrr.....)i w efekcie ludzi jest masa,a mogłoby być pięknie,bo albo luźniej albo ciasno,ale z prawdziwymi fanami.
Wizja jest utopijna, ale wyobraźcie sobie, że przed wejściem na koncert zadają wam jedno naprawdę proste pytanie np: wymień skład Iron Maiden w 1980 roku albo czym się różni recytacja przed Moonchild od recytacji po Only The Good Die Young, nie wiesz-nie wchodzisz. :D
Wprawdzie kumpela stwierdziła, że przecież są ludzie,ktorzy przychodzą na koncert żeby poznać dany zespół(niestety miała rację,ja w takim charakterze byłam na Behemocie) więc ograniczyłabym ankietowanie do miejsc pod sceną.
Wizja utopijna, ale czy nie piękna???
(Co do utopii to Nicko występuje w koszulce z takim napisem w teledysku do Man On The Edge) :rocx [/list]
Czy na pierwsz rzuyt oka można stwierdzić kto jest większym fanem IM, MYŚLĘ, ŻE NIE!
Ciekawe co byś powiedział o mnie po pierwszym kontakcie wizualno-wzrokowym:

175cm, krótkie włosy, z wyksztalcenia prawnik, spokojna twarz, okulary, poważny człowiek w garniturze...

a tak naprawdę: 28lat z czego 16 lat słucham IM na dobre i na zle z lekimi przerwami kiedy odszedł BD. Nie ma dnia w którym nie słuchałbym choć jednego kawałka i nie odwiedził choć raz w tygodniu oficjalnej strony!

WIESZ, pozory czasem mylą :wink:
misio666

Post autor: misio666 »

Jaki wspaniały pomysł zwłaszcza ze Maiden ponoć planuje trase tak by dla jak najwiekszej liczby fanów grać a tu większości ludzi by na koncert nie wpuścili :lol: Ciekawe czy by tu przyjechali jakby z 1000 osób tylko na koncercie miało być :wink:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Zresztą sam Steve mówił ,że grają dla wszystkich co chcą ich zobaczyc
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »