piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
mi wersja studyjna ma sie nijak do koncertowej hallowed be the name
na koncercie (wg mine ) ten kawalek duzo zyskuje
na koncercie (wg mine ) ten kawalek duzo zyskuje
Kiedyś nie mogłem sie przekonac do utowru killers ale jak go posłuchałem częściej i wersjach live to uznaje go teraz za jeden z lepszych 
ja swego czasu nie znosilem calego albumu sevent son... ktory teraz jest moim ulubionym alumem... i strasznie nie lubialem piosenki Wildest Dreams teraz ja bardzo lubie... a przekonac sie nadal nie moge do Gates Of Tomorrow, 2 AM i to chyba tyle
Na każdej płycie jest taki, więc będzie ich 13 (kolejność przypadkowa):
1.Sanctuary
2.Another Life
3.Gangland
4.Quest For Fire
5.The Duellists
6.The Loneliness Of The Long Distance Runner
7.Moonchild
8.Run Silent Run Deep
9.The Fugitive
10.2.AM
11.The Angel And The Gambler
12.The Mercenary
13.Wildest Dreams
1.Sanctuary
2.Another Life
3.Gangland
4.Quest For Fire
5.The Duellists
6.The Loneliness Of The Long Distance Runner
7.Moonchild
8.Run Silent Run Deep
9.The Fugitive
10.2.AM
11.The Angel And The Gambler
12.The Mercenary
13.Wildest Dreams
oo tak, ten utwór to po prostu tragediaironek_48 pisze: 10.2.AM
ThunderBird pisze:oo tak, ten utwór to po prostu tragediaironek_48 pisze: 10.2.AM
tragedia to np Can I Play With Madness albo Heaven Can Wait a ten jest całkiem spoko... tylko bardzo nieironowy rzekłbym, nie ma galopów, nie ma wojowników, ale za to jest klimat i jakaś treść.......ThunderBird pisze:oo tak, ten utwór to po prostu tragediaironek_48 pisze: 10.2.AM
ja również...nie wiem czego chcecie od 2.AMKroczniok pisze:Ja uwazam ten utwor za bardzo dobry
ten też może byćMatek pisze:Can I Play With Madness
Matek pisze:tragedia to np Can I Play With Madness albo Heaven Can Wait
moim zdaniem nie można nazywać Heaven Can Wait tragedią, chociaż za samo to, ile dał radości osobom, które miały okazję zaśpiewać go z Ironami na scenie. poza tym myzycznie też nie jest zły.
jakbyś nawet miał zaśpiewać z nimi na scenie here i go again mandaryny to by Ci to radość sprawiłotony-radzio pisze:eaven Can Wait tragedią, chociaż za samo to, ile dał radości osobom, które miały okazję zaśpiewać go z Ironami na scenie.
zły, dobry, nie ważne... jest tandetnytony-radzio pisze:poza tym myzycznie też nie jest zły.
polemizowałbym.Matek pisze:tony-radzio napisał:
eaven Can Wait tragedią, chociaż za samo to, ile dał radości osobom, które miały okazję zaśpiewać go z Ironami na scenie.
jakbyś nawet miał zaśpiewać z nimi na scenie here i go again mandaryny to by Ci to radość sprawiło
j.w.Matek pisze:tony-radzio napisał:
poza tym myzycznie też nie jest zły.
zły, dobry, nie ważne... jest tandetny
No to polemizuj, a nie "gdybaj"tony-radzio pisze:polemizowałbym.Matek pisze:tony-radzio napisał:
eaven Can Wait tragedią, chociaż za samo to, ile dał radości osobom, które miały okazję zaśpiewać go z Ironami na scenie.
jakbyś nawet miał zaśpiewać z nimi na scenie here i go again mandaryny to by Ci to radość sprawiło
1. po prostu wątpię, żeby mi to sprawiło radość.Kroczniok pisze:No to polemizuj, a nie "gdybaj"tony-radzio pisze:polemizowałbym.Matek pisze:tony-radzio napisał:
2. a tandeta jest jest pojęciem względnym. więc jeśli komuś się nie podoba, przecież nie wyruszę na niego z krucjatą.
Heh, obu zbytnio nie lubię, ale cały SiT nigdy mi za bardzo nie podchodziłMatek pisze:tragedia to np Can I Play With Madness albo Heaven Can Wait
dla mnie tandeta to pójście po najcienszej lini oporu, tylko po to żeby sie to dobrze sprzedało i tak właśnie jest z heaven can wait....tony-radzio pisze: 2. a tandeta jest jest pojęciem względnym. więc jeśli komuś się nie podoba, przecież nie wyruszę na niego z krucjatą.
ee tam 2.am to nie jest rock ,tylko muzyka środka ,a tego nie lubie, tak mogą grać kapele pokroi dajmy na to Myslovitz czy coś , no i co najgorsze, refren jest tragiczny, po wysłuchaniu tego człowiek może naprawde wpaść w depresje, a HCW i CIPWM to radosne ,energetyczne , świetnie zagrane utwory , śpiew Bruca w HCW powala , choćby technika ,Blaze w 2 am. śpiewa tak jednostajnie ,że żygać sie chce, ale żeby nie było ,że nie lubie Factora, jest tam pare utworów świetnych
-
ropuch
no bez przesady. to ze Ty tej piosnki nie lubisz to nie znaczy ze jest tandetna.Matek pisze:zły, dobry, nie ważne... jest tandetny
a co w tym złego? każdy słucha tego na co ma ochotę...ja tam nie uważam wcale tego utworu za nie-rockowy...a nawet jeśli bym uważał, to nie mogę go od razu skreślać bo nie jest tróó...ThunderBird pisze:ee tam 2.am to nie jest rock ,tylko muzyka środka
a mam to gdzieś czy jest troo, czy nie ,po prostu mi sie nie podoba, od Ironów oczekuje zupełnie innej muzyki i tyle ,im nie pasują takie rzeczy jak depresja, smutek czy dekadenckie teksty, jak chce czegoś takiego to moge posłuchać King Crimson czy czegoś innego, ale i tak lubie
płyte X Factor, Sign of the Cross, Edge of Darkness, Man of the Edge czy Aftermath są wspaniałe.
płyte X Factor, Sign of the Cross, Edge of Darkness, Man of the Edge czy Aftermath są wspaniałe.
A to niby dlaczego? X-Factor to właśnie cudowny wyłam od wesołego pitu-pitu, które przejadło się mi już dawno temu.ThunderBird pisze: ,im nie pasują takie rzeczy jak depresja, smutek czy dekadenckie teksty,
A nie o to właśnie chodziło?ThunderBird pisze:po wysłuchaniu tego człowiek może naprawde wpaść w depresje
KMFDM