Bo na trawienie sobie trzeba więcej czasu zostawić.Matek pisze: to reszty nie mogę strawić nawet przez 5 min
Tak z godzinkę co najmniej.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Bo na trawienie sobie trzeba więcej czasu zostawić.Matek pisze: to reszty nie mogę strawić nawet przez 5 min

bo to w gruncie rzeczy bardzo zabawowa plyta zmieszana z nutka melancholii... idealnie im wyszloMiKi pisze:size=9]bo tego się nie da nie polubic chyba jak się posłucha trochę .
to jest przede wszystkim świetna-gitarowa płytkaslayer pisze:bo to w gruncie rzeczy bardzo zabawowa plyta zmieszana z nutka melancholii... idealnie im wyszloMiKi pisze:size=9]bo tego się nie da nie polubic chyba jak się posłucha trochę .
a ktora konkretnie plyte masz na mysli, bo John w ostatnim roku chociazby, wydal ich 6, z czego wlasciwie kazda w innym styluMatek pisze: to jest przede wszystkim świetna-gitarowa płytkajest na niej jeden król: John Frusciante :solo i dlatego można się z jednej strony cieszyć deklaracjami że na SA John też odegrał kluczową rolę... ale z drugiej strony... z drugiej strony jest solowa płytka Johna, która spokojnie spać mi nie daje. w dziwnym kierunku poszedł. owszem fajnie się tego słucha, ale nic więcej. no chyba że to był tylko taki jego wybryk
zostaje tylko czekać...
a SA już przed premierą zbiera głosy na najlepszą płytę RHCP(patrz ankieta wyżej)

A mi brakuje Hillela...Matek pisze: jest na niej jeden król: John Frusciante
a ja tam nie lubię albumów "przed Johnowych"Hejvi Mietal Bambo pisze:A mi brakuje Hillela...Matek pisze: jest na niej jeden król: John Frusciante
On to dopiero wydobywał magiczne dźwięki z gitary...![]()
Ale John również jest świetny i godnie go zastępuje.
a ja tam lubię btwHejvi Mietal Bambo pisze:A co do informacji o nowym albumie - pojawiła się nadzieja, że nie popełnią drugiego BTW

Bedzie ostra muzyka, ale w magnetofonie nie bedzie baterii,ani pradu w poblizu. Bedzie alkohol ale nie bedzie mozna sie nim upic... beda kobiety,ale beda bez wiadomo czego (Hejvi Mietal Bambo pisze:Dlatego to ja pójdę do Piekła![]()
I będę się bawił po wsze czasy, przy porządnej, ostrej muzyce![]()
zawsze pozostają ustaslayer pisze:beda kobiety,ale beda bez wiadomo czego

To zrobimy koncert Unpluggedslayer pisze:Bedzie ostra muzyka, ale w magnetofonie nie bedzie baterii,ani pradu w poblizu.
Alkohol - błeee....slayer pisze:Bedzie alkohol ale nie bedzie mozna sie nim upic...
Bez litościslayer pisze: beda kobiety,ale beda bez wiadomo czego
Krótko, treściwie i zgodnie z prawdąArtur pisze:Fajny zespół, po prostu