O Maiden Japan
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
O Maiden Japan
sorki, że następny temat, ale mam trochę pytań:
- patrzyłem na oficjialnej i oczywiście na Sanktuarium w spisie singli i znalazłem Maiden Japan. W zależności od wydawnictwa, czy reedycji, ma 3-5 piosenek. Dziwne. Ostatnio kolega mi przegrał "Maiden Japan" z 17 (!!) piosenkami, o dziwo (jak na tamte lata) w powalającej jakości (jak album). Ale nie ma tego w spisie albumów, a nie może być to bootleg, właśnie ze względu na jakość. Więc co to w końcu jest?
- patrzyłem na oficjialnej i oczywiście na Sanktuarium w spisie singli i znalazłem Maiden Japan. W zależności od wydawnictwa, czy reedycji, ma 3-5 piosenek. Dziwne. Ostatnio kolega mi przegrał "Maiden Japan" z 17 (!!) piosenkami, o dziwo (jak na tamte lata) w powalającej jakości (jak album). Ale nie ma tego w spisie albumów, a nie może być to bootleg, właśnie ze względu na jakość. Więc co to w końcu jest?
Re: O Maiden Japan
Hej,
Masz bootleg - to jest to - http://clansmenik.webpark.pl/heat.htm - tylko, ze pod innym tytulem
Masz bootleg - to jest to - http://clansmenik.webpark.pl/heat.htm - tylko, ze pod innym tytulem
zszokowałeś mnie Mayer
w zyciu bym nie powiedział, że to bootleg, mam ich wiele i zazwyczaj (jeśli są z tamtych lat) to nie zaskakują jakością. Swoją drogą zarąbista stronka, przydałoby się uaktualnić o bootlegi z ostatnich tras.
Poniewaz to jest radio broadcast - nagrywanie z soundboardu.Katarn pisze:zszokowałeś mnie Mayerw zyciu bym nie powiedział, że to bootleg, mam ich wiele i zazwyczaj (jeśli są z tamtych lat) to nie zaskakują jakością. .
Jest kilka takich dobych jakosciowo nagran z tamtego okresu, rowniez adio broadcasty i inne.
Beda, jak dojdzie ich kolej - na razie przesluchuje booty, ktore dostalem duzo wczesniejKatarn pisze:Swoją drogą zarąbista stronka, przydałoby się uaktualnić o bootlegi z ostatnich tras.
Mayer co można zrobić aby zdobyć jeden z bootlegów z Twojej strony? Jakaś wymiana? Kupno?
Maiden Japan (edycja USA winyl) ja mam takie cóś 
łoooo ale super
Polać mu :beer
-
obserwator
- -#Long distance runner

abstract, jak coś postaram się wrzucić na dniach maiden japan z 17 utworami, ten co na boocie big heat i sobie posłuchasz
mtszły
No fajny jest ten boot.
Mogliby go wydać jako oficjalną koncertówke, bo nagrany jest super wysarczyłoby kilka poprawek
Mogliby go wydać jako oficjalną koncertówke, bo nagrany jest super wysarczyłoby kilka poprawek
No własnie, jakby się znalazł jakiś miły user i wrzucił to na neta byłbym wdzięczny
Poza tym zapewne wielu uzytkowników również było
by zadowolonych :]
.. i ten ktoś dostałby pochwałę 
-
obserwator
- -#Long distance runner

wrzuce, pewnie dojdzie za jakąś godzinę to umieszcze w dziale booty do ściągnięciaFear pisze:No własnie, jakby się znalazł jakiś miły user i wrzucił to na neta byłbym wdzięczny Poza tym zapewne wielu uzytkowników również było
w japoni ukazał się normalnie, ale tylko tam i nigdzie indziejpaniron pisze:No fajny jest ten boot.
mtszły
Domyślmy się dlaczego 
-
obserwator
- -#Long distance runner

A live+One to co to jest jak to traktowac?
To jest EP-ka dostepna na winyluQba666 pisze:A live+One to co to jest jak to traktowac?
Dzieki za fachowa porade tak jakbym nie wiedzial
A co można więcej wiedzieć :laugh
EP-ka na winylu i tyle
EP-ka na winylu i tyle
dokładnie 
Oficjalne wydanie rozszerzone do 17 kawałków mile widziane plus drobny remastering.