Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
tak jak sie spodziewalem ze niedadzą Polski ...no moze jeszcze cos dołoża ale ja nie bede czekał tylko uderzam do mego brata do Birmingham 12 grudnia
AMEN
AMEN
Weś mnie ze sobą, upchniesz mnie w walizki i spox.Proboszcz_Dobrodziej pisze:.no moze jeszcze cos dołoża ale ja nie bede czekał tylko uderzam do mego brata do Birmingham 12 grudnia
Wiem że nadzieja jest matką głupich ale zawsze można ją mieć a nóż coś się zmieniQuisi pisze:Ale cały czas jeszcze mam nadzieje że gdzieś wcisną ten koncert u nas Rolling Eyes
Z tym że się nie nastawiaj za bardzo na to. Choć jeszcze wszystko jest możliwe.
Kolo co ty mi tu wciskasz moze zmien kogo cytujesz!!!!!!!
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
Deleted User 357
No cóż,szczerze mówiąc wisi mi to,bo ta trasa to i tak będą nowe kawałki na których mi nie zależy + same starocie które już na żywo słyszałem:]
A ja bardzo liczyłem na ten koncert w Polsce, bo to byłby pierwszy promujący studyją płyte na którym bym był.
Wcześniej byłem na "Give..." i w Chorzowie, ale tam promowali same DVD właściwie,jak nie Visions Of The Beast, to Early Days.
A jak przyjadą w 2007 albo 2008 to znowu będą promować DVD pt.Golden Years....
Cholera a ja tak bardzo chiałem usłyszeć utwory z nowego albumu!!!!!
Wcześniej byłem na "Give..." i w Chorzowie, ale tam promowali same DVD właściwie,jak nie Visions Of The Beast, to Early Days.
A jak przyjadą w 2007 albo 2008 to znowu będą promować DVD pt.Golden Years....
Cholera a ja tak bardzo chiałem usłyszeć utwory z nowego albumu!!!!!
Heh on chyba mnie cytował tylko coś nie poszło.Quisi pisze:Kolo co ty mi tu wciskasz moze zmien kogo cytujesz!!!!!!!
Aleś zabredził teraz od rzeczy, skąd możesz wiedzieć, że Ci nie zależy jak tych kawałków jeszcze nie ma nawet?Żelazny pisze:bo ta trasa to i tak będą nowe kawałki na których mi nie zależy
KMFDM
Dobra. Koncert u nas niestety bardzo mało prawdopodobny. 
To gdzie jedziemy, żeby było najtaniej?
Mnie wystarczy, że Wicker powiedział, że koncertu w Polsce nie będzię, więc się nie napalam.
Na pewno pojadę z Sanktuarium.
Proponuję, żeby na koncert za granicą zabrać mega-wielką flagę Polski, żeby zobaczyli, że nas się tak łatwo nie pozbędą.
Bóg zapłać.

Na pewno pojadę z Sanktuarium.
Proponuję, żeby na koncert za granicą zabrać mega-wielką flagę Polski, żeby zobaczyli, że nas się tak łatwo nie pozbędą.
Bóg zapłać.
Dortmund?Madril pisze:Dobra. Koncert u nas niestety bardzo mało prawdopodobny.
ja jadę prawdopodobnie do Stutgardu 
No to piszmy petycję... a jak nie to chyba trzeba leciec do anglii. Jak maiden do nas nie przyjedzie to my do nich :]
https://www.uptheirons.info - strona o iron maiden
No to pięknie...
Ale kicha! Nie ma się co oszukiwać jak Wicker mówi że nic więcej nie dołoża to tak będzie! Teraz dajcie znać jak zorganizujecie wycieczke z a granicę. Tylko gdzie i za ile? Bo trzeba by juz jakas kase zaczac odkladac. :guns
Tylko może przy organizacji bierzmy pod uwage autokar, a nie busiki.
Ha ha... zapomniałem o tym, że cały przyszły rok szkolny będę w Niemczech, więc oprócz jakiegoś koncertu u zachodnich sąsiadów mam zamiar zaliczyć coś jeszcze...
:rocx
:rocx
No też myślałem o wycieczce do Niemiec lub Anglii... Jak to teraz wychodzi z tanimi liniami lotniczymi? 
Tez jestem za zorganizowaniem jakiegos busa i pojechaniem np do Niemiec ekipa SANKTUARIUM. A w miedzyczasie jakas petycja nic nie tracimy!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że zrobimy wypad autokarem na jeden z koncertów w Niemczech (gdzie jest bliżej? do Stuttgartu czy Dortmundu?) + jakąś wyprawę lotniczą - do Barcelony, Mediolanu lub UK.
Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć kasę na obie wyprawy...