Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
Wicker wiem że to troche żałosne...ale co szkodzi ,nie dało by sie jeszcze raz napisać na szybko takiej petycji o koncert w Polsce tak jak było w Chorzowie, do Mystica i do Oddysey, choćby był 0,000001 % szans choć wiem że szanse są....jeszcze miejsce ,to warto spróbować. Co nam zależy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
Petycja niestety nic nie da. Daty są już ostateczne i jest wyraźnie powiedziane, że na tej trasie Maideni nie zagrają więcej koncertów w Europie. Pozostaje czekać na trasę historyczną "Golden Years '84-'88", która odbędzie się być może już z lecie 2007...
WICKER MAN pisze:Petycja niestety nic nie da. Daty są już ostateczne i jest wyraźnie powiedziane, że na tej trasie Maideni nie zagrają więcej koncertów w Europie. Pozostaje czekać na trasę historyczną "Golden Years '84-'88", która odbędzie się być może już z lecie 2007...
A mam pytanie kto to mógł zjebać ?? Steve napewno by chciał zagrać w Polsce , i teraz pytanie czy to wina Maidenów , organizatorów , biurokratów którzy nie chcieli wydać pozwolenia ?? 
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Widocznie management nie był zainteresowany graniem w krajach gdzie trasa nie będzie miała wpływu na sprzedaż nowego albumu.
ja mogę Ciebie najwyżej. nie klnij bo poleci ostrzeżenie.Kowal-999 pisze:zjebać
yhh glupota...jak tak zostało ustalone to tak bedzie i zadna petycje tego nie zmieni
Jasne!! Ci co mają kupić płytkę, bo uwielbiają Maiden i tak kupią, więc po co dla nich grać ??WICKER MAN pisze:Widocznie management nie był zainteresowany graniem w krajach gdzie trasa nie będzie miała wpływu na sprzedaż nowego albumu.
I znowu ku... wszędzie się rozchodzi i je... kasę. Żal du..szę ściska. Tak się już nastawiłem na koncert...
Pozostaje cierpliwość... tylko szczerze, to wcale nie napawa mnie aż takim optymizmem koncert z serii "The XX Day/Years", zdecydowanie wolałbym usłyszeć nowe kawałki i bardziej nieprzewidywalny set.
nothing... just Maiden
pisał Ci o tym w listach czy co? ja o takim czymś nie słyszałem.. zeby chciałKowal-999 pisze: Steve napewno by chciał zagrać w Polsce
Wszyscy tak wielce rozpaczają, jak to nie jest źle, że nie zagrają... Niemalże mają urojenia, że Harris chciał na pewno zagrac u nas w kraju
Mnie to szczerze mówiąc jakoś nadzwyczajnie nie trąciło, że się nie znaleźliśmy na liście trasy.
Zagrają to dobrze, nie, to nie będę płakał;] [chybaże zmienią set na taki, którego bym żałował, ale pewnie tak nie będzie].
Zagrają to dobrze, nie, to nie będę płakał;] [chybaże zmienią set na taki, którego bym żałował, ale pewnie tak nie będzie].
-
El Dorado
Ludzie!! Majdeni nie przyjadą
GEJM OŁWER!!! Stiw Haris i jego ziomki olali nas!! Nie lubia juz Polaków!! To juz koniec!! ludzie!! GEEJM OOOOŁWEEER!!!
a tak na serio to nie ma co sie az tak przejmować. Chyćcie sie do roboty coby zarobic na zagraniczny wyjazd!!

a tak na serio to nie ma co sie az tak przejmować. Chyćcie sie do roboty coby zarobic na zagraniczny wyjazd!!
Ależ wręcz przeciwnie - lubią! Nawet kochają!
Szkoda tylko że od tyłu i bez wazeliny...
Szkoda tylko że od tyłu i bez wazeliny...
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

jerona ludziska nie obrazajcie sie tak i nie dramatyzujcie
to jeszcze nie koniec swiata, beda jeszcze kolejne trasy Iron Maiden i kiedys napewno nas odwiedza
zamiast marnowac energie na biadolenie trzeba glowkowac skad wykombinowac kase na jakis zagraniczny koncert 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Właśnie- teraz połowa napaleńców ma bojowe podpisy.. proponuje jeszcze w ramach protestu spalić ich wszystkie płytki 
Szkoda.nawet wielka szkoda ze nie bedzie koncertu w Polsce.Troche tak niemiło, ze nie zostalismy wzieci pod uwage w kwesji koncertów w europie. ale co za duzo to nie zdrowo.Moze jak przyjada w przyszłym roku to napewno wieksza frajde i zabawe bedziemy wszyscy mieli.Bo w sumie to byli w tamtym roku, by byli w tym i nastepnym....to wiecie...co za duzo to niezdrowo.spójrzymy na to z tej strony.Ale zal w sercu i tak zostaje:/
= ONE NATION - HEAVY METAL =
Pomysle nad tymsyzygy pisze:Właśnie- teraz połowa napaleńców ma bojowe podpisy.. proponuje jeszcze w ramach protestu spalić ich wszystkie płytki
ja chyba jednak wole trase golden years, mam nadzieje ze zagraja kawalki jakich dawno sie nie slyszalo, a nowa plyta-oby byla dobra, oby nie szli droga DoD`a...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

ja tez czekam na Golden Years!chyba bardziej niz na trase z nowa plyta...czytalem gdzies w necie , ze Robert Plant ma rospoczac trase po Europie ... wiec wole zaoszczedzic kase na niego , niz tluc sie kilometrami za MAIDEN(ktorych widzialem 3 razy)..pozdrawiam :beer
Ja jade na Motorhead'a do Stodoły, a na Maiden jak bedzie flota to z Fan-Kubem gdzieś za granice się wypuszcze 
A może by tak wszyscy fani z Wschodniej Europy napisali petycję o jeden koncert ,dajmy na to w Pradze, no chyba sie zlitują ,jak im 1 mln ludzi petycje napisze.