lipa. miało być vital remainsPolski Blitzkrieg 4 - zespoły i daty!
W tym roku na polskiej części trasy Blitzkrieg 4 zobaczymy wyłącznie polskie zespoły. Mimo wielu ofert zagranicznych zdecydowaliśmy się wypromować nasze krajowe zespoły, by tradycji stało się zadość. Na kolejnej edycji Blitzkrieg 5 ponownie zobaczymy zespoły zagraniczne i tak na przemian...
W tym roku gośćmi VADER będą TRAUMA - świeżo podpisany kontrakt z Unique Leader, death metalowy AZARATH i powracająca z dwumiesięcznych wojaży europejskich VESANIA! Trzy wiodące zespoły z naszego kraju, które będą promować swoje najnowsze albumy mające ukazać się tuż przed trasą! Zmienił się również rozkład jazdy, uaktualniona wersja poniżej...
17.09. POL Warszawa @ Proxima
18.09. POL Lublin @ Graffiti
19.09. POL Rzeszów @ Akademia
20.09. POL Kraków @ Rotunda
21.09. POL Katowice @ Mega Club
22.09. POL Opole @ MOK
23.09. POL Wrocław/ Madness
24.09. POL Łódź @ Dekompresja
25.09. POL Szczecin @ Słowianin
26.09. POL Gdańsk @ Parlament
27.09. POL Toruń @ Od Nowa
Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Re: Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Składzik po byku- Trauma jest naprawdę dobra, Vesania jest genialna, a Azarath, nie jest ani dobry ani genialny, oni po prostu na..dalają i za to ich cenię. Jak dla mnie pewniak...jestem w Lublinie, będzie łomot niezły
reaktywacja
no przegiąłem z tym.. ze lipa. jednak ja się na vital remains nastawiłem bardzo a tu nic..
Tyż się na Vitali nastawiałem, ale w sumie i tak jest składzik wypaśny. Docisnę z Pavarotiego i będę kontent 
reaktywacja
No kurde, znowu Poznania nie ma na rozpisce trasy Vadera 
dobry sklad
heh, kolejny raz Krak, Katy , Opole obok siebie :>
Vitali nie ma bo by było to samo co z Krisiun. czyli poprostu Vader na tle takiej kapeli wypadłby słąbo i by byly narzekania. a generałowi Peterowi to nie w smak. no szkoda szskoda. i szkoda tez że we wrocku w tej oborze madness grają.
i Rotting Christ. Choc mysle,ze to nie jest powod.Matek pisze:by było to samo co z Krisiun
Co do trasy, to oczywiscie ,ze w lublinie sie pojawie. Nr 1 bedzie tu dla mnie Trauma ,ale Azarath tez z checia zobacze, bo na plytach to obu gniota maksymalnie
Jazz is not dead, it just smells funny.
zdaję się że był w rozpisce ale zrezygnowali bo nie mamy juz odpowiedniego lokalu. w sumie to brzmi prawdopodobnie, w bazylu by mieli zagrać?Yaaqb pisze:No kurde, znowu Poznania nie ma na rozpisce trasy Vadera
- Iron Marcin
- -#Invader

No pojawie sie w wawie, chociazby po to, zeby zobaczyc traume, bo vadera to juz widzialem, pewnie jak kazdy 
Czemu nie? Bazyl świetny klubjuras pisze:zdaję się że był w rozpisce ale zrezygnowali bo nie mamy juz odpowiedniego lokalu. w sumie to brzmi prawdopodobnie, w bazylu by mieli zagrać?Yaaqb pisze:No kurde, znowu Poznania nie ma na rozpisce trasy Vadera
-
szatanista
- -#Long distance runner

Czekam z niecierpliwoscia na Vesanie, cale lata nie widzialem ich na zywo.
ps. Darray sie bedzie musial namachac, na 2 zmiany bedzie robil
ps. Darray sie bedzie musial namachac, na 2 zmiany bedzie robil
Dlatego Vesania zapewne będzie grała jako pierwsza, albo ew. wezmą innego pałkera na tą trasę [ale Darray to nie byle kto, to sobie poradzi]. A skład... Cóż, całkiem niezły. Nie przepadam za Traumą, Vesania to najmocniejszy punkt składu, Azarath to typowo solidny zapychacz, a Vader troche mi się znudził... Jakby wzięli jeszcze do tego Decapitated, Hate lub Yattering (własnie, Ci już sobie znaleźli kogoś za Zombka?) to byłbym w siódmym niebie :]
IMO Vesania takim jest, ale nevermind ; )herki pisze:Azarath to typowo solidny zapychacz
nie znalezli, kutfa... jeszcze nie...herki pisze:Yattering (własnie, Ci już sobie znaleźli kogoś za Zombka?)
Co kto woli. Azaratha bardzo lubię, ale jakoś blado wychodzą na koncertachslayer pisze:IMO Vesania takim jest, ale nevermind ; )herki pisze:Azarath to typowo solidny zapychacz
Będę. Po Traumie i Vesani wychodzę :solo
przejme Twoja miejscowke :soloXanathos pisze:Będę. Po Traumie i Vesani wychodzę :solo
Ja mowilem tylko o plytach studyjnychherki pisze:Azaratha bardzo lubię, ale jakoś blado wychodzą na koncertach Byłem na nich 2 razy i 2 razy się zawiodłem.
No fakt, ale koncertowo wolę Vesanię.

edit
Oj, chyba czytać nie umiem
Coś się panowie mieszają w zeznaniachvader.pl pisze:VERE TORTURE na Blitzkrieg 4!
Holenderski, death metalowy SEVERE TORTURE został potwierdzony jako kolejny zespół który weźmie udział w europejskiej części Blitzkrieg 4 Tour 2006. To zespół, który stopniowo zdobywał markę jednego z czołowych przedstawicieli odradzającej się sceny death metalowej. Dzięki niezwykłej brutalności i znakomitej technice SEVERE TORTURE cieszy się szacunkiem fanów na całym świecie. Ich nowy album zatytułowany "Fall Of The Despised" jest już dostępny za sprawą Earache Records.
edit
Oj, chyba czytać nie umiem
no mi tez czytanie ze zrozumieniem sie udzielilo za drugim razem dopiero ;]